acskncl wrote:
tak o tom sem ani nikdy neslysel, nu sem tu novy
Organizuje ji tosa_cz. Je to prostě liga deseti týmů. Zápasy během osmi víkendů, plus dva pátky a aspoň pro mě je na ní velmi přitažlivé to, že 4-5 týmů je tam hodně vyrovnaných. Žádní blázni s výkony přes 140 Nu prostě jen jeden další projekt, celkem příjemný...
Hmmm, děkuji
Jen mě zaráží, že někdo nezná VL...
Tak to tě zarazím ještě o kousek.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
V úterý jsem dal tisk.prohlášení o tom, jak nás kosí RANDOM. Promluvil už do 4 kol a tím nám sebral 8bodů a místo, abychom byli na 1. místě s náskokem právě těch 8bodů jsme 3. A dnes??? Zápas proti prvnímu :
PIRATE UNITED - Brujeria 1:0 (141:141) ... co dodat? ČK pro našeho hráče, přičemž soupeř má agresivnější a prohra se stejným výkonem. Pokud někdo opět pronese, něco jako no jo, to se stává ... tak už docela riskuje! To co letos předvádí RANDOM je k smíchu a upřímně mě to otrávilo hraní! A nemam chuť se jakkoliv snažit.
no hodil jsem to do prekladace ale i tak jsem to moc nepochopil
on picuje na Rudou Massinu za to ze napsal tiskovku game over a pak proti nemu nasadil acko a ukopal remizu?
ja osobne bych myslel ze to game over je kvuli tomu ze je zralej na sestup.. no kazdopadne doufam ze tohle bylo na dlouho dobui naposled co vyhral ne-cechoslovak divizi A :p