tak to je dobrýJari Malanta wrote:Jestli ano, tak ne zas tak špatnej...Skrytá 96...Big El wrote:Že by byl svatý Václav fotbalista?
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Tak jsem před chvílí prodal hráče, cena € 2.000.000,00 a tahle částka mi přišla na účet:
4 Únr 2012 + € 1.680.000,00 Příjem za prodej hráče (musíme zaplatit 220000 Euro agentovi hráče, 100000 Euro předchozímu majiteli hráče)
jsem myslel, že mě vomejou...Má na to vliv, že můj skaut má hodnocení 17%???
4 Únr 2012 + € 1.680.000,00 Příjem za prodej hráče (musíme zaplatit 220000 Euro agentovi hráče, 100000 Euro předchozímu majiteli hráče)
jsem myslel, že mě vomejou...Má na to vliv, že můj skaut má hodnocení 17%???
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
-
Tak trochu má, noJari Malanta wrote:Má na to vliv, že můj skaut má hodnocení 17%???

A klídek, prišiel si len o 240k (v porovnaní so skautom cca 85%+). Jeden lepší obchodík a zarobíš 10krát toľko

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
hh, me se tohle kdysi davno stalo ale ne u prestupu 2M ale o +- nulu vic
jsem myslel ze ma vliv jen na to kolik muzu mit podanejch nabidek a kolik hracu prodavat...

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
myslel sem si jednu dobu to samýfrankie_doparoma wrote:hh, me se tohle kdysi davno stalo ale ne u prestupu 2M ale o +- nulu vic![]()
jsem myslel ze ma vliv jen na to kolik muzu mit podanejch nabidek a kolik hracu prodavat...

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Papa Bouba Diop wrote:myslel sem si jednu dobu to samýfrankie_doparoma wrote:hh, me se tohle kdysi davno stalo ale ne u prestupu 2M ale o +- nulu vic![]()
Hm, to já až do dneška taky...

FC Žďár nad Sázavou - D.22
No, není to až tak dávno, kdy jsem se tady tomu taky divil...Jari Malanta wrote:Papa Bouba Diop wrote:myslel sem si jednu dobu to samýfrankie_doparoma wrote:hh, me se tohle kdysi davno stalo ale ne u prestupu 2M ale o +- nulu vic![]()
Hm, to já až do dneška taky...

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Viděli jste někdy již po 2.kolech tak vyrovnanou tabulku, tedy že by jen 2 týmy naplno bojovali a že by všechny týmy, vedené lidskými hráči, bodovali?
Uploaded at ImageFra.me

-
tak se koukni na áčkoAzor wrote:Viděli jste někdy již po 2.kolech tak vyrovnanou tabulku, tedy že by jen 2 týmy naplno bojovali a že by všechny týmy, vedené lidskými hráči, bodovali?![]()
Uploaded at ImageFra.me

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Aha. Nu, tak uvidíme která že divize bude nakonec nejvyrovnanější po 30.kolePapa Bouba Diop wrote:tak se koukni na áčkoAzor wrote:Viděli jste někdy již po 2.kolech tak vyrovnanou tabulku, tedy že by jen 2 týmy naplno bojovali a že by všechny týmy, vedené lidskými hráči, bodovali?![]()
Uploaded at ImageFra.me
nechci ti brát iluze, ale tohle není rozhodně nic neobvyklýho a tím nemyslím jenom A divizi
Souhlas. Čím vyšší divize, tím je toto pravděpodobnější a myslím, že v D by to mělo být relativně normální.Papa Bouba Diop wrote: tak se koukni na áčkonechci ti brát iluze, ale tohle není rozhodně nic neobvyklýho a tím nemyslím jenom A divizi
Ačkoli je pravda, že v naší D.24 je to trošičku méně vyrovnané - 3 týmy s 0 body (avšak 2 z nich v přestavbě) a 3 týmy s 6 body (avšak dva z nich mají na kontě 1 zápas právě s týmy v přestavbě).
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Tento topic sa volá "zajimavosti" ! Léblíku, fakt si myslíš, že ty a tvoj tím ešte niekoho zaujímate?

...new beginning...
-
A myslíš , že tvoje rádoby vtipná odpověd někoho zajímá? Tak mlč hrochuHippopotamus wrote:Tento topic sa volá "zajimavosti" ! Léblíku, fakt si myslíš, že ty a tvoj tím ešte niekoho zaujímate?

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
kuwa hoši držte pec 
léblik brzdi zatím jsem byl rád že na někom sbírám body tak nespěchej...

léblik brzdi zatím jsem byl rád že na někom sbírám body tak nespěchej...