zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by tomkycz »

léblík wrote:
PaToM wrote:
léblík wrote:Sorry, že jsem tak smělý, ale co je na tomhle zajímavého v souvislosti s tvým týmem a tou redkou ?
To Big Ell: Zajímalo by mě, jak si to pochopil ty, když jsi na to hned takhle reagoval :mrgreen: Mám totiž pocit, že je tu možnost, že to každý myslel jinak :mrgreen:
Čo je na tom zložité? Jednoducho Slávista tomkycz obdivuje sparťanskú vyspelú taktiku frankieho. :mrgreen:
Tak, ale Tomky tam psal přece o sobě, aby on nedostal redku, tak bud je to překlep nebo to myslel na Frenkyče, což mimochodem taky neni nic zvláštního hrál na nízký součet, nedávno sem dával 11 žlutých an stoučet okolo 190 8)
edit po frankie facce :mrgreen:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=45

a takhle hraje na 11 žlutejch léblik.

frankie: no já byl na SP ve 21.56 h a nikdo mi pozvánku na poolu nevzal. Na to nejsem moc zvyklej tak jsem rychle hledal někoho venku a byls první známej na ráně :D ještě jsem koukal jestli si online, zda stihneš nastavit - nebyls, asi...teda jo :wink:
Last edited by tomkycz on Mon Mar 05, 2012 3:19 pm, edited 2 times in total.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz wrote:
léblík wrote: Tak, ale Tomky tam psal přece o sobě, aby on nedostal redku, tak bud je to překlep nebo to myslel na Frenkyče, což mimochodem taky neni nic zvláštního hrál na nízký součet, nedávno sem dával 11 žlutých an stoučet okolo 190 8)
jo jsi frajer!!!

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=45

to je joke, nemusíš hledat zápas cos měl na mysli :mrgreen:

bych rek ze mel na mysli ten co jsem sem daval ja, mluvil o me :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: /jelikoz by to leblik s tema jeho prasatama nezahral tak vymazlene jako ja :p /

on psal sem, jako na forum a ne jsem jako ze on to zahral

chtelo by to tu thread na tyhle a podobny jazykovvy zlomyslnosti :lol: at se vyhnem nedorozumenim :mrgreen:

edit: v pohode, jsem pripraven na pozvanky z poolu kdyz je tam mam, akorat jsem si prehodil agresi a vymenil golmana kdyz uz jsem byl u toho......
Last edited by frankie_doparoma on Mon Mar 05, 2012 3:15 pm, edited 1 time in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote: on psal sem, jako na forum a ne jsem jako ze on to zahral

chtelo by to tu thread na tyhle a podobny jazykovvy zlomyslnosti :lol: ......
chybička se vloudila :mrgreen:
frankie_doparoma wrote: edit: v pohode, jsem pripraven na pozvanky z poolu kdyz je tam mam, akorat jsem si prehodil agresi a vymenil golmana kdyz uz jsem byl u toho......
tak cajk, příště ti to vezmu ve 21.59...
frankie_doparoma

abych se vratil trochu k teamtu, vcera jsem si vyhlidnul jednoho hrace na tl, ode dneska jde okamzitej, bylo na naem jeden tisic €, tak si rikam ze dam dva a pockam si na okamzitej a nebudu prehazovat, jenze behem dneska mi prislo do posty 17 zprav o prehozeni
coz by nebylo nic extra zvlastniho, kdyby z castky 5k to nevytahli na 135k a ten hrac nemel cenu par milionu
tak jsem ukoncil to spamovani my schranky prhizoem na pul mega, at se zabavej necim jinym nez prehazovanim :lol:

vim ze to neni nic zajimavyho, ale kdyz jsem ted prisel z prace, zapnu sp a v poste mam vic jak 20 zprav, lek jsem se co me tam ceka....
palo

Post by palo »

frankie_doparoma wrote:abych se vratil trochu k teamtu, vcera jsem si vyhlidnul jednoho hrace na tl, ode dneska jde okamzitej, bylo na naem jeden tisic €, tak si rikam ze dam dva a pockam si na okamzitej a nebudu prehazovat, jenze behem dneska mi prislo do posty 17 zprav o prehozeni
coz by nebylo nic extra zvlastniho, kdyby z castky 5k to nevytahli na 135k a ten hrac nemel cenu par milionu
tak jsem ukoncil to spamovani my schranky prhizoem na pul mega, at se zabavej necim jinym nez prehazovanim :lol:

vim ze to neni nic zajimavyho, ale kdyz jsem ted prisel z prace, zapnu sp a v poste mam vic jak 20 zprav, lek jsem se co me tam ceka....
To je celkem častý jev,borci se vyblázní na malých částkách a pak někdo přihodí víc a všichni stahují nabídky... :wink:
Někdy tak hráče prodávám - buď se to vyšplhá - jak se tam furt přehazují,ale většinou mi někdo napíše a chce se dohodnout na okamžitém přestupu za podhodnocenou cenu... :wink:
Ale mám zkušenost,že líp prodám hráče,když tu cenu nasadím o hodně níž,než když hned nastavím reálnou.Ale zase je to risk,někdy se to nevyšplhá a odejde pod cenou...
Image
Big El

Post by Big El »

palo wrote:
frankie_doparoma wrote:abych se vratil trochu k teamtu, vcera jsem si vyhlidnul jednoho hrace na tl, ode dneska jde okamzitej, bylo na naem jeden tisic €, tak si rikam ze dam dva a pockam si na okamzitej a nebudu prehazovat, jenze behem dneska mi prislo do posty 17 zprav o prehozeni

To je celkem častý jev,borci se vyblázní na malých částkách a pak někdo přihodí víc a všichni stahují nabídky... :wink:
Někdy tak hráče prodávám - buď se to vyšplhá - jak se tam furt přehazují,ale většinou mi někdo napíše a chce se dohodnout na okamžitém přestupu za podhodnocenou cenu... :wink:
Ale mám zkušenost,že líp prodám hráče,když tu cenu nasadím o hodně níž,než když hned nastavím reálnou.Ale zase je to risk,někdy se to nevyšplhá a odejde pod cenou...
A jak prodávají zkušení obchodníci? Stejnou metodou? To víte, rád tahám rozumy 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
palo

Post by palo »

Big El wrote:
palo wrote:

A jak prodávají zkušení obchodníci? Stejnou metodou? To víte, rád tahám rozumy 8)
Taky by mne to docela zajímalo...
Image
léblík

Post by léblík »

Zkkušený obchodníci prodávají překvapivě zkušeně a s vysokým ziskem 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

palo wrote:
Big El wrote:A jak prodávají zkušení obchodníci? Stejnou metodou? To víte, rád tahám rozumy 8)
Taky by mne to docela zajímalo...
Aj mňa to zaujíma. Neprezradíte niekto?:)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote: Aj mňa to zaujíma. Neprezradíte niekto?:)
Že jsi to Ty...

...tak ne.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Big El wrote:
Hippopotamus wrote: Aj mňa to zaujíma. Neprezradíte niekto?:)
Že jsi to Ty...

...tak ne.
:(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote: To je celkem častý jev,borci se vyblázní na malých částkách a pak někdo přihodí víc a všichni stahují nabídky... :wink:
Já od tebe nikoho nekupoval :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:
palo wrote: To je celkem častý jev,borci se vyblázní na malých částkách a pak někdo přihodí víc a všichni stahují nabídky... :wink:
Já od tebe nikoho nekupoval :lol:
Tak to byl asi nějaký jiný strýček Skrblík... :mrgreen:
Image
frankie_doparoma

no mozna to je casty jev, ale ja mel na mysli jinej:)
ze hrace kterej ma hodnotu dejme tomu 4M
prehazujou dva tymy, jeden z nich se s tim zivi
a oni behem dne se dvacetkrat prehodej vzdycky o nekolik tisic
ps2512

Post by ps2512 »

Takhle jsem se teď přehazoval s nějakým polákem....začli jsme na 3000 eur a po 5% přihazovali.....až ho to asi u 320000 přestalo bavit, tak mě napsal, ať neblbnu, že bude přehazovat do 1M.....tak jsem tam šupnul 1,05M a je klid :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”