zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by mantel »

xixor wrote:
mantel wrote:Kdo pozná, čím mně tenhle idiot neskutečně sere ?
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=26590944
Není chlapec nějak často na marodce?
+
Tohle se mi nikdy nestalo, navíc tenhle potřebuje zkušenosti jako sůl a je furt zraněný. Asi ho prodám, at se s hovadem otravuje někdo jiný. :mrgreen:
mantel

Post by mantel »

Přišlo mi prodloužení SPFA na další 2 roky. Děkuji tímto managerovi 1. duben za 1 minutovou vlnu radosti, než mi došlo, jaké je dneska datum. :mrgreen:
kopeckar

Post by kopeckar »

mantel wrote:Přišlo mi prodloužení SPFA na další 2 roky. Děkuji tímto managerovi 1. duben za 1 minutovou vlnu radosti, než mi došlo, jaké je dneska datum. :mrgreen:
Já to čekal, takže neskočil, ale pokus dobrej, je mi jasný, že mantel v tom nezůstane sám. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
mantel

Post by mantel »

kopeckar wrote:
mantel wrote:Přišlo mi prodloužení SPFA na další 2 roky. Děkuji tímto managerovi 1. duben za 1 minutovou vlnu radosti, než mi došlo, jaké je dneska datum. :mrgreen:
Já to čekal, takže neskočil, ale pokus dobrej, je mi jasný, že mantel v tom nezůstane sám. :mrgreen:
Kontroloval jsem to dříve, než za 1 minutu, nicméně fakt, že jsem se šel podívat na délku členství, svědčí o tom, že autor aprílu byl úspěšný.
palo

Post by palo »

mantel wrote:
kopeckar wrote:
Kontroloval jsem to dříve, než za 1 minutu, nicméně fakt, že jsem se šel podívat na délku členství, svědčí o tom, že autor aprílu byl úspěšný.
Nápodobně.Vzhledem k tomu,že jsem dnes psal Foxirovi kvůli úhradě členství pro oliwapola jsem propadl totálnímu zmatku.Ještě že jsem se podíval sem... :wink:
Vsadím se,že za tím opět vězí íčko (a opět u mne úspěšně...)
Image
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

Ahoj,
Je potvrzeno, že budete členem Soccer Project Football Association po příštích 636 dnů.
Děkujeme Vám za podporu!

Kind regards,
The Soccer Project Football Association.

Kuwa, proč je dneska apríla... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Big El

Post by Big El »

Jari Malanta wrote:Ahoj,
Je potvrzeno, že budete členem Soccer Project Football Association po příštích 636 dnů.
Děkujeme Vám za podporu!

Kind regards,
The Soccer Project Football Association.

Kuwa, proč je dneska apríla... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky bych to hádal na Íčka. Nebo na Azora. Musím říct, že jsem se nachytal tak napůl. Neměl jsem už v úmyslu jít teď večer na fórum, nicméně tato zpráva mě přiměla sem jít a zjistit onoho neznámého štědrého dárce. Ovšem dřív, než jsem začal hledat vlákno do nějž svůj dotaz napíšu a v němž ho budu hledat, mi vše došlo. Takže sám sebe počítám spíše mezi ty nenachytané. Nicméně krásné zpříjemnění konce dne. Moc dobrý nápad.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak já se musím přiznat, že jsem to sežral i s navijákem :roll:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

PaTTTTrick wrote:tak já se musím přiznat, že jsem to sežral i s navijákem :roll:

Klídek nebyl jsi sám, já jsem se taky divil kdo že byl tím dobrodincem... :lol: :lol: :lol:
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

2 Dub 2012 kaffe_trontodontus_kokotus 45 Hráči John Milligan vypršela smlouva a opustil klub.

clovek je nepoucitelnej, ackovy CF *IMIDIOT*

6.5M v prdeli....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaToM

Post by PaToM »

frankie_doparoma wrote:2 Dub 2012 kaffe_trontodontus_kokotus 45 Hráči John Milligan vypršela smlouva a opustil klub.

6.5M v prdeli....
Hmm, škoda...

Ale to mi pripomína, že možno si niekto z vás už všimol, že história už nehlási niečo takéto:
"2 Dub 2012 kaffe_trontodontus_kokotus 45 Hráči FK Hash Rohatsko vypršela smlouva a opustil klub."
Tak aspoň taký malý patch, keď už Sjarel nemá čas (a chuť) na väčšie úpravy. :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
impossible

Post by impossible »

Take mi prisla SPFA zpravicka, nicmene me po 2 vterinach vahani ujistilo o picovine to, ze jsem nevidel v hlavnim menu dennie prehled a dalsi SPFA "featury". Spis me ale zarazilo, ze byl dany manager, ktery se regnul 1.aprila vhozen do G ligy a ne do Hacka :shock:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaToM wrote:
frankie_doparoma wrote:2 Dub 2012 kaffe_trontodontus_kokotus 45 Hráči John Milligan vypršela smlouva a opustil klub.

6.5M v prdeli....
Hmm, škoda...

Ale to mi pripomína, že možno si niekto z vás už všimol, že história už nehlási niečo takéto:
"2 Dub 2012 kaffe_trontodontus_kokotus 45 Hráči FK Hash Rohatsko vypršela smlouva a opustil klub."
Tak aspoň taký malý patch, keď už Sjarel nemá čas (a chuť) na väčšie úpravy. :mrgreen:
Myslíš toto?

Historie týmu (FK Hash Rohatsko)
Datum Manažer Sezóna Událost
2 Dub 2012 kaffe_trontodontus_kokotus 45 Hráči John Milligan vypršela smlouva a opustil klub.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kopeckar

Post by kopeckar »

PaTTTTrick wrote: Myslíš toto?

Historie týmu (FK Hash Rohatsko)
Datum Manažer Sezóna Událost
Myslí podle mě to, že už budeš vědet kdo ti prchl a ne jen to, že někdo prchl. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
palo

Post by palo »

impossible wrote:Take mi prisla SPFA zpravicka, nicmene me po 2 vterinach vahani ujistilo o picovine to, ze jsem nevidel v hlavnim menu dennie prehled a dalsi SPFA "featury". Spis me ale zarazilo, ze byl dany manager, ktery se regnul 1.aprila vhozen do G ligy a ne do Hacka :shock:
Chceš říct,že to nebyla Tvoje práce ??? :roll:
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”