Přátelé , dovolte mi,abych Vám poreferoval něco málo o srazu VP 2010 a o mezistátním přátelském utkání,které se konalo v pátek 11.6.2010 v simulaci od 18:30 - 19:00
AC Sparta Praha .....5 : 4.....FC Widlako-Kopečko-zbytek světa
výkony : 43 : 40
diváci : 0 ( vyprodáno ) vlastně Jančařík koukal z balkonu
Prvně si řekněme,.že hosté hráli v 5-ti lidech,...kdežto My rudokožci pouze ve čtyřech .
Vyborně chytající Jarda Blažek přiváděl hostujícího kanonýra Mattea k zoufalství a rychle brejky spaťanských es byly povětšinou zakončovány krásnými goly.
Pravdou je, že ACS drtivou část zápasu hrálo bez obránců ( jelikož totálně vyčerpaný pupajdí se prostě nehodlal vracet) , ale vědouc,že Jarda Blažek vychytá i nájezd čtyř utočníků,čekal jsem v klidu v ofsajdové pasti
Vítězství bylo jednoznačné , i když se hosté v závěru dokázali dostat na dostřel,ani nastavený čas jim srovnání nepřinesl.
Na počest vítězů , bylo na muj popud zhotoveno foto .
Ještě sestavy:
AC Sparta Praha :
Hadis (C)
Jarda Blažek
Mouven (zvaný petržel)
Pupajdí
Zbytek světa
Julius Cezar (zahraniční akvizice)
Betis (C)
MNM
Matteo
Kopečkář (zvaný tříkolka)
foto vítězné sestavy : zleva : Mouven , Jarda Blažek , Pupajdí , a kapitán Hadis
tak jsem v Libreci, teda dorazil jsem v 7 ale nejal jsem se sek na zahradce.. normakne hrozna pecka s petrzeli mam par luxisnich foto a dam to sem zejtra uz skoro spim..
p.s. Pupajdi uz jsem v Liberci nemusis se bat:-D censored
Last edited by mouven on Mon Jun 14, 2010 11:56 am, edited 1 time in total.
jancarik wrote:
no to rika ten pravej kolik si jel po ty dalnici
Když jsme jeli tam, tak na tempomatu bylo 130, když zpět, tak 140.
Ale MNM přede mnou jel min 150, páč mě furt ujížděl
Ty jsi mi byl v patách, ani nevím, dorazil jsem s Jeremym do Prahy okolo 13,00 a v Mostě jsem byl v 14,00 takže jsem stačil ještě rodinnou osvalu Tondů a večer jsem po Kočkách už odpadl.
Ještě k zápasu, mám hezkou vzpomínku na Hadise, na ruce se mi rozlila krásná modřina. a už jdu konečně něco dělat. Pokusím se večer stáhnout foto a něco někam poslat.
Tak jsem vcera prijel domu a cekalo na me prekvapeni.. Od pritelkyne jsem dostal novou PETRZEL:-D:-D:-D
Jsem ji uvidel a dostal zachvat smichu.. chudak holka vubec nevedela..
Jinak doufam, kdyz mam rady od Pupajdika, tak nedopadne jako ta prvni:-D
MNM wrote:Můžeme mi někdo prozradit, na konci ve sklípku jsme zůstali pouze tři ( a spící oslíček) nemohu si vzpomenout kdo byl ten třetí (já, Kopečkář , ?)
mouven wrote:Tak jsem vcera prijel domu a cekalo na me prekvapeni.. Od pritelkyne jsem dostal novou PETRZEL:-D:-D:-D
Jsem ji uvidel a dostal zachvat smichu.. chudak holka vubec nevedela..
Jinak doufam, kdyz mam rady od Pupajdika, tak nedopadne jako ta prvni:-D
Je mi to jasný. Jde o petržel, po které vyrukuješ na Rajnocha. Fotografie Tě prozradila.
mouven wrote:
Ja nevim.. ja sem sel s Pupajdim podel ruzi:-D
jo,jo přesně tak "podél růží" .....to se taky povedlo
přiznám se,že jsem polovinu zážitků doma vůbec neprozradil .....například mi uplně vypadlo svěřit se Pupajdí s disco-trisco a těma 500 holčinama ......já hlava děravá,asi začnu žrát petžel
MNM wrote:Můžeme mi někdo prozradit, na konci ve sklípku jsme zůstali pouze tři ( a spící oslíček) nemohu si vzpomenout kdo byl ten třetí (já, Kopečkář , ?)
mouven wrote:
Ja nevim.. ja sem sel s Pupajdim podel ruzi:-D
jo,jo přesně tak "podél růží" .....to se taky povedlo
přiznám se,že jsem polovinu zážitků doma vůbec neprozradil .....například mi uplně vypadlo svěřit se Pupajdí s disco-trisco a těma 500 holčinama ......já hlava děravá,asi začnu žrát petžel
jj, o tom jsem doma taky zapomněl poreferovat, hlavně o tom, jak jsem šel spát
MNM wrote:Ještě k zápasu, mám hezkou vzpomínku na Hadise, na ruce se mi rozlila krásná modřina. a už jdu konečně něco dělat. Pokusím se večer stáhnout foto a něco někam poslat.
Mě na noze od stejného autora. Holt když jim to sudí toleroval, to se to hraje. Jako by jim nestačilo, že je hned na začátku poslal do 4.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
MNM wrote:Ještě k zápasu, mám hezkou vzpomínku na Hadise, na ruce se mi rozlila krásná modřina.
Mě na noze od stejného autora. Holt když jim to sudí toleroval, to se to hraje. Jako by jim nestačilo, že je hned na začátku poslal do 4.
Chlapci nestěžujte si , přeci víte, kdo ve Spartě nosí na hrudi kapitánský céčko ..... holt jste se neměli tak nešikovně plíst... ....Váš kapitán byl taky říznej , vůbec mi tam nevyhovoval , radši jsem hrál na Mattea
MNM wrote:Ještě k zápasu, mám hezkou vzpomínku na Hadise, na ruce se mi rozlila krásná modřina.
Chlapci nestěžujte si , přeci víte, kdo ve Spartě nosí na hrudi kapitánský céčko ..... holt jste se neměli tak nešikovně plíst... ....Váš kapitán byl taky říznej , vůbec mi tam nevyhovoval , radši jsem hrál na Mattea
Akorát by se příště měly na začátku stanovit jasná pravidla a ne pak těsně před koncem poločasu říct,že se hraje na jeden poločas,jsem zbytečně šetřil síly na druhej poločas I když po těch asi sedmi Gambrinusech se blbě běhalo.