Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Pláša
Team Manager

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Pláša »

Ahoj, nový tu nejsem, hraju to přes rok. xD ale chtěl bych se zeptat...
poradil by mi prosim nekdo.. jak nastavit vstupenky pro divizi H..tak abych nejlepe vydělával ? děkuji, kdyby byla tabulka i pro vyšší divize atd..tak to sem klidně vložte ...dekuju moc ;)

Pláša
Fc Burani Liblice - Pláša
puzzle
Member of the Soccer Project Association

Post by puzzle »

Pláša wrote:Ahoj, nový tu nejsem, hraju to přes rok. xD ale chtěl bych se zeptat...
poradil by mi prosim nekdo.. jak nastavit vstupenky pro divizi H..tak abych nejlepe vydělával ? děkuji, kdyby byla tabulka i pro vyšší divize atd..tak to sem klidně vložte ...dekuju moc ;)

Pláša
To záleží na počtu fanoušků a kapacitě stadionu. Nejlíp ti to spočítá prográmek SPMT, který si můžeš stáhnout přímo ve hře.
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Pláša
Team Manager

Post by Pláša »

puzzle wrote:
Pláša wrote:Ahoj, nový tu nejsem, hraju to přes rok. xD ale chtěl bych se zeptat...

Pláša
To záleží na počtu fanoušků a kapacitě stadionu. Nejlíp ti to spočítá prográmek SPMT, který si můžeš stáhnout přímo ve hře.

taaak dekuju, programek mam, ale nedoslo mi to ze tam je i stadion x) diky moc x)
Fc Burani Liblice - Pláša
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

Big El wrote:
crueface1 wrote:aha,já jsem jouda..celkový vlastně záleží i na morálce..pokud je malá,jde i celkový dolů.. :roll:
A ještě bych se zeptal na věk zaměstnanců..je jedno,jak jsou staří?
Nikdy jsem nikde neslyšel, že by to ovlivňovalo jejich výkon. Někdo tu zmiňoval (já to ověřené nemám), že starší chtějí větší prachy.
Já myslím, že to bylo myšleno tak, že když máš dlouho trenéra, tak je dražší, protože pokaždé chce větší plat než měl dosud. Pak je otázka, jestli není lepší ho po dvou nebo třech prodlouženích smlouvy nevykopnout a vzít nového.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Mirek wrote:
Big El wrote:
crueface1 wrote:aha,já jsem jouda..celkový vlastně záleží i na morálce..pokud je malá,jde i celkový dolů.. :roll:
A ještě bych se zeptal na věk zaměstnanců..je jedno,jak jsou staří?
Nikdy jsem nikde neslyšel, že by to ovlivňovalo jejich výkon. Někdo tu zmiňoval (já to ověřené nemám), že starší chtějí větší prachy.
Já myslím, že to bylo myšleno tak, že když máš dlouho trenéra, tak je dražší, protože pokaždé chce větší plat než měl dosud. Pak je otázka, jestli není lepší ho po dvou nebo třech prodlouženích smlouvy nevykopnout a vzít nového.
Idealní je trenera podepisovat pouze na rok a pravidelně ho před koncem smlouvy s ohledem třeba na ligové utkání měnit - hráčům stoupne morálka a vyvaruješ se toho,že bys stále navyšoval plat tomu jednomu. :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

nj pupajdíku - já vím. Jenže víš jaký já jsem klubista. A když není za co ho vyhazovat a výsledky má, tak je to pak těžký... :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
léblík

Post by léblík »

Big El wrote:nj pupajdíku - já vím. Jenže víš jaký já jsem klubista. A když není za co ho vyhazovat a výsledky má, tak je to pak těžký... :lol:
Tak tak já taky pan Adamec je u nás velice dlouho :mrgreen: Platímmu 15000 :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
ps2512

Post by ps2512 »

léblík wrote:
Big El wrote:nj pupajdíku - já vím. Jenže víš jaký já jsem klubista. A když není za co ho vyhazovat a výsledky má, tak je to pak těžký... :lol:
Tak tak já taky pan Adamec je u nás velice dlouho :mrgreen: Platímmu 15000 :mrgreen:
Šéftrenér mládeže Guillermo Rodríguez Garza 44 € 8.700,00
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
léblík

Post by léblík »

Pánové mám otázečku :mrgreen: .Dřívkdyž jsem chtěl aby Áčko nehrálo ligu ale aby hrálo 100/100 v 10 nebo ve dvě odpoledne tak hrálo dne před tím ve 22:00.Ale poslednídobou když tohle udělám tak jemorálka na 96.Jakto??? :shock:
ps2512

Post by ps2512 »

léblík wrote:Pánové mám otázečku :mrgreen: .Dřívkdyž jsem chtěl aby Áčko nehrálo ligu ale aby hrálo 100/100 v 10 nebo ve dvě odpoledne tak hrálo dne před tím ve 22:00.Ale poslednídobou když tohle udělám tak jemorálka na 96.Jakto??? :shock:
Tohle nikdy nešlo, leda že by jsi měl celý A tým vykartovaný :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
léblík

Post by léblík »

ps2512 wrote:
léblík wrote:Pánové mám otázečku :mrgreen: .Dřívkdyž jsem chtěl aby Áčko nehrálo ligu ale aby hrálo 100/100 v 10 nebo ve dvě odpoledne tak hrálo dne před tím ve 22:00.Ale poslednídobou když tohle udělám tak jemorálka na 96.Jakto??? :shock:
Tak je někde chyba protože to nějak šlo a nebo jsem jelito:-D :mrgreen:
jancarik

Post by jancarik »

léblík wrote:
ps2512 wrote:
tak si asi jelito :mrgreen: a nebo vyhod trenera to jde taky a jeste prodlouzit smlouvy ale jinac to asi nejde+samozdrejme ty redky...
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
léblík

Post by léblík »

jancarik wrote:
léblík wrote:
ps2512 wrote: Tohle nikdy nešlo, leda že by jsi měl celý A tým vykartovaný :mrgreen:
tak si asi jelito :mrgreen: a nebo vyhod trenera to jde taky a jeste prodlouzit smlouvy ale jinac to asi nejde+samozdrejme ty redky...
To my nemusíš říkat to já vim :mrgreen: Tak jsem se holtpřekoukl stydím se a zalézám dotmavé černé díry :mrgreen:
tom17
Team President

Post by tom17 »

Dostal jsem do SP pošty dotaz, se kterým si nevím rady, poradíte někdo? Dík :wink:

hej newis jak muzu dat hracum prezdivku?ja mam tu skusebni dobu v SPFA a newm jak nato poradis mi????
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Azor

Post by Azor »

tom17 wrote:Dostal jsem do SP pošty dotaz, se kterým si nevím rady, poradíte někdo? Dík :wink:

hej newis jak muzu dat hracum prezdivku?ja mam tu skusebni dobu v SPFA a newm jak nato poradis mi????
To si musí najet do přehledu hráčů,dát jejich detail a tam už má přímo ikonu na přezdívky
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”