poradil by mi prosim nekdo.. jak nastavit vstupenky pro divizi H..tak abych nejlepe vydělával ? děkuji, kdyby byla tabulka i pro vyšší divize atd..tak to sem klidně vložte ...dekuju moc

Pláša
Moderator: Czech Moderators
To záleží na počtu fanoušků a kapacitě stadionu. Nejlíp ti to spočítá prográmek SPMT, který si můžeš stáhnout přímo ve hře.Pláša wrote:Ahoj, nový tu nejsem, hraju to přes rok. xD ale chtěl bych se zeptat...
poradil by mi prosim nekdo.. jak nastavit vstupenky pro divizi H..tak abych nejlepe vydělával ? děkuji, kdyby byla tabulka i pro vyšší divize atd..tak to sem klidně vložte ...dekuju moc![]()
Pláša
puzzle wrote:To záleží na počtu fanoušků a kapacitě stadionu. Nejlíp ti to spočítá prográmek SPMT, který si můžeš stáhnout přímo ve hře.Pláša wrote:Ahoj, nový tu nejsem, hraju to přes rok. xD ale chtěl bych se zeptat...
poradil by mi prosim nekdo.. jak nastavit vstupenky pro divizi H..tak abych nejlepe vydělával ? děkuji, kdyby byla tabulka i pro vyšší divize atd..tak to sem klidně vložte ...dekuju moc![]()
Pláša
Já myslím, že to bylo myšleno tak, že když máš dlouho trenéra, tak je dražší, protože pokaždé chce větší plat než měl dosud. Pak je otázka, jestli není lepší ho po dvou nebo třech prodlouženích smlouvy nevykopnout a vzít nového.Big El wrote:Nikdy jsem nikde neslyšel, že by to ovlivňovalo jejich výkon. Někdo tu zmiňoval (já to ověřené nemám), že starší chtějí větší prachy.crueface1 wrote:aha,já jsem jouda..celkový vlastně záleží i na morálce..pokud je malá,jde i celkový dolů..![]()
A ještě bych se zeptal na věk zaměstnanců..je jedno,jak jsou staří?
Idealní je trenera podepisovat pouze na rok a pravidelně ho před koncem smlouvy s ohledem třeba na ligové utkání měnit - hráčům stoupne morálka a vyvaruješ se toho,že bys stále navyšoval plat tomu jednomu.Mirek wrote:Já myslím, že to bylo myšleno tak, že když máš dlouho trenéra, tak je dražší, protože pokaždé chce větší plat než měl dosud. Pak je otázka, jestli není lepší ho po dvou nebo třech prodlouženích smlouvy nevykopnout a vzít nového.Big El wrote:Nikdy jsem nikde neslyšel, že by to ovlivňovalo jejich výkon. Někdo tu zmiňoval (já to ověřené nemám), že starší chtějí větší prachy.crueface1 wrote:aha,já jsem jouda..celkový vlastně záleží i na morálce..pokud je malá,jde i celkový dolů..![]()
A ještě bych se zeptal na věk zaměstnanců..je jedno,jak jsou staří?
Tak tak já taky pan Adamec je u nás velice dlouhoBig El wrote:nj pupajdíku - já vím. Jenže víš jaký já jsem klubista. A když není za co ho vyhazovat a výsledky má, tak je to pak těžký...
Šéftrenér mládeže Guillermo Rodríguez Garza 44 € 8.700,00léblík wrote:Tak tak já taky pan Adamec je u nás velice dlouhoBig El wrote:nj pupajdíku - já vím. Jenže víš jaký já jsem klubista. A když není za co ho vyhazovat a výsledky má, tak je to pak těžký...Platímmu 15000
Tohle nikdy nešlo, leda že by jsi měl celý A tým vykartovanýléblík wrote:Pánové mám otázečku.Dřívkdyž jsem chtěl aby Áčko nehrálo ligu ale aby hrálo 100/100 v 10 nebo ve dvě odpoledne tak hrálo dne před tím ve 22:00.Ale poslednídobou když tohle udělám tak jemorálka na 96.Jakto???
Tak je někde chyba protože to nějak šlo a nebo jsem jelito:-Dps2512 wrote:Tohle nikdy nešlo, leda že by jsi měl celý A tým vykartovanýléblík wrote:Pánové mám otázečku.Dřívkdyž jsem chtěl aby Áčko nehrálo ligu ale aby hrálo 100/100 v 10 nebo ve dvě odpoledne tak hrálo dne před tím ve 22:00.Ale poslednídobou když tohle udělám tak jemorálka na 96.Jakto???
tak si asi jelitoléblík wrote:Tak je někde chyba protože to nějak šlo a nebo jsem jelito:-Dps2512 wrote:Tohle nikdy nešlo, leda že by jsi měl celý A tým vykartovanýléblík wrote:Pánové mám otázečku.Dřívkdyž jsem chtěl aby Áčko nehrálo ligu ale aby hrálo 100/100 v 10 nebo ve dvě odpoledne tak hrálo dne před tím ve 22:00.Ale poslednídobou když tohle udělám tak jemorálka na 96.Jakto???
To my nemusíš říkat to já vimjancarik wrote:tak si asi jelitoléblík wrote:Tak je někde chyba protože to nějak šlo a nebo jsem jelito:-Dps2512 wrote: Tohle nikdy nešlo, leda že by jsi měl celý A tým vykartovanýa nebo vyhod trenera to jde taky a jeste prodlouzit smlouvy ale jinac to asi nejde+samozdrejme ty redky...
To si musí najet do přehledu hráčů,dát jejich detail a tam už má přímo ikonu na přezdívkytom17 wrote:Dostal jsem do SP pošty dotaz, se kterým si nevím rady, poradíte někdo? Dík![]()
hej newis jak muzu dat hracum prezdivku?ja mam tu skusebni dobu v SPFA a newm jak nato poradis mi????