Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

lotky
Team President

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by lotky »

Sokol Cejc wrote:
lotky wrote:nějáký novinky tady, který bych měl svejm lenochodům vysvětlit? :) Nebo je všechno při starym? :)
Vítej. No myslím že nic moc, snad jenom okamžitý přestup, a omezení přátelkých turnajů (když máš soukromý tur pro 50K nemůžeš zvát háčkaře a géčkaře, nebo tak nějak) ale nevím přesně kdys to zabalil :mrgreen:
Todle znám :) takže nic, paráda, tomu řikám pořádnej herní vývoj :D
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

lotky wrote:nějáký novinky tady, který bych měl svejm lenochodům vysvětlit? :) Nebo je všechno při starym? :)
Ale na to hlavní Andrew zapomněl - už se nehraje fotbal, ale basketbal ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak také vítám staré známé jméno (samozřejmě i s člověkem :lol: ).
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
lotky
Team President

Post by lotky »

MošnaM wrote:Ale na to hlavní Andrew zapomněl - už se nehraje fotbal, ale basketbal ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak také vítám staré známé jméno (samozřejmě i s člověkem :lol: ).
basketbal, supr, to zvládneme :)

neměnil se nějak vliv představenstva, ty šmejdi my nechtěj povolit prodlužovat některý smlouvy, dávaj mi směšnej limit na nákupy apod. :) (ty nákupy jsou asi způsobený tim, že sem to založil včera, ale ty smlouvy mě pěkně krkaj :D )

A ještě děkuju Adrewovi a Mošnovi za úvítání, já se bál, abych tu nenarazil na samý mě neznámý :)

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

lotky wrote: A ještě děkuju Adrewovi a Mošnovi za úvítání, já se bál, abych tu nenarazil na samý mě neznámý :)
kdepak,tady je to banda starejch známejch pardálů :mrgreen:
Takže tě taky vítám zpět,i když jsem svýho času nebyl tvůj oblíbenec :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
MošnaM

Post by MošnaM »

lotky wrote:...neměnil se nějak vliv představenstva, ty šmejdi my nechtěj povolit prodlužovat některý smlouvy, dávaj mi směšnej limit na nákupy apod. :) (ty nákupy jsou asi způsobený tim, že sem to založil včera, ale ty smlouvy mě pěkně krkaj :D )....
Smlouvy se mohou znovu podepisovat až po uplynutí minimálně půl sezóny (32 dní). Už tedy nelze podepsat každý den, jako to bývalo. A ty limity na nákupy, jako pro nový tým, jsou stanoveny také, ale to jsem nesledoval, páč mne to nezajímalo. Když budeš hodně chtít, tak si projdi starší herní oznámení. Nebude to tak dávno, co to oznamovali. Stejně tam ale asi přesné částky nenapsali - to si budeš muset vyzkoušet :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
PaToM

Post by PaToM »

MošnaM wrote:
lotky wrote:...neměnil se nějak vliv představenstva, ty šmejdi my nechtěj povolit prodlužovat některý smlouvy, dávaj mi směšnej limit na nákupy apod. :) (ty nákupy jsou asi způsobený tim, že sem to založil včera, ale ty smlouvy mě pěkně krkaj :D )....
Smlouvy se mohou znovu podepisovat až po uplynutí minimálně půl sezóny (32 dní). Už tedy nelze podepsat každý den, jako to bývalo. A ty limity na nákupy, jako pro nový tým, jsou stanoveny také, ale to jsem nesledoval, páč mne to nezajímalo. Když budeš hodně chtít, tak si projdi starší herní oznámení. Nebude to tak dávno, co to oznamovali. Stejně tam ale asi přesné částky nenapsali - to si budeš muset vyzkoušet :wink: .
Vraj každý týždeň, čo hráš môžeš minúť približne ( :?: ) o 600'000 € viac.
Otázka je, koľko môžeš minúť na začiatku. 600'000 € ?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
lotky
Team President

Post by lotky »

PaToM wrote:Vraj každý týždeň, čo hráš môžeš minúť približne ( :?: ) o 600'000 € viac.
včera jsem tam měl nějákejch 80000€ :D zlatejch 600k :D

a to podepisování teda nic moc, jedno ukliknutí o nulu a můžu vyhlásit bankrot rovnou :D

MošnaM

Post by MošnaM »

lotky wrote:...a to podepisování teda nic moc, jedno ukliknutí o nulu a můžu vyhlásit bankrot rovnou :D
To máš naprostou pravdu. Zvláště když začínáš, je ukliknutí likvidační :cry: .
s.31. - ? v B3
lotky
Team President

Post by lotky »

PaToM wrote:Vraj každý týždeň, čo hráš môžeš minúť približne ( :?: ) o 600'000 € viac.
Takže po pěti dnech můžu hodit nabídku přesně 354.566€. To by byl denní přírustek cca 70.000€. Vzhledem k tomu, že druhej den jsem měl na nabízení přes 80.000€, tak ta hodnota púřírustku bude možná náhodná z nějákýho rozmezí (nebo vypočítaná z aktuláního stavu konta).

Co by mě ale ještě zajímalo je to, jestli to je celkovej limit na všechny nákupy dohromady nebo jenom na jeden nákup. Nechce se mi to zatim nějak zkoušet, protože takovou částku můžu kydnout max na nějákýho totálního nekopa a to jsou za nekopa moc vysoký peníze (čímž by hrozilo, že toho nekopa urvu k sobě do týmu :D )

Azor

Post by Azor »

Jak je to u zápasových zranění? Je třeba maximum zápasových zranění na čísle 2? Bo já jsem neměl více jak 2 zraněné hráče v zápase. Anebo se jich může zranit třeba i 5? A kolik je mximum je tréninkových zranění? :wink:
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Azor wrote:Jak je to u zápasových zranění? Je třeba maximum zápasových zranění na čísle 2? Bo já jsem neměl více jak 2 zraněné hráče v zápase. Anebo se jich může zranit třeba i 5? A kolik je mximum je tréninkových zranění? :wink:
mně se v jednom přáteláku zranili 2 hráči + 2 hráči soupeři
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=32
a ještě je tam taková zajímavost, že 3 zranění se odehráli během dvou minut...asi se neměli moc rádi :D :D
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
puzzle

Post by puzzle »

Azor wrote:Jak je to u zápasových zranění? Je třeba maximum zápasových zranění na čísle 2? Bo já jsem neměl více jak 2 zraněné hráče v zápase. Anebo se jich může zranit třeba i 5? A kolik je mximum je tréninkových zranění? :wink:
Podle mě zranit se ti může klidně aj 11 hráčů, ale to asi nebude moc pravděpodobné že se ti to stane.
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Hák

Post by Hák »

Jak to je teda se simulací zápasů? Probíhají nejdříve simulace a pak až všechno ostatní(přestupy, treénink,..)? Mám na mysli, že když má odejít hráč na přestup, tak jestli se nejdříve odehraje zápas s plnou náladou a až poté on odejde, nebo odejde nejdřív a zápas se odehraje s náladou o pět nižší?
SK Kobeřice - E.36
kopeckar

Post by kopeckar »

Hák wrote:Jak to je teda se simulací zápasů? Probíhají nejdříve simulace a pak až všechno ostatní(přestupy, treénink,..)? Mám na mysli, že když má odejít hráč na přestup, tak jestli se nejdříve odehraje zápas s plnou náladou a až poté on odejde, nebo odejde nejdřív a zápas se odehraje s náladou o pět nižší?
Zápas má prioritu před vším. Takže bude hrát. To je na 200%. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

Hák wrote:Jak to je teda se simulací zápasů? Probíhají nejdříve simulace a pak až všechno ostatní(přestupy, treénink,..)? Mám na mysli, že když má odejít hráč na přestup, tak jestli se nejdříve odehraje zápas s plnou náladou a až poté on odejde, nebo odejde nejdřív a zápas se odehraje s náladou o pět nižší?
jj, přesně tak. Kvůli tomu jsem se včera nadechl k nadlidskému výkonu, zaspamoval spoustu manažerů a ještě o jeden den oddálil dva přestupy. 10 procent nálady by tragicky chybělo.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”