Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
-
- Member of the Soccer Project Association
nic nedìlej, jen èekej...... ligový zápas se hraje po, ut, ct, pa v 3,00 rano (krom zitrka, kdy je volno - pulka sezony).includes wrote:Pls, jsem nový, jak mám hrát? Vše už mám udìlané, ale nevím, jak mam hrát zápas...díky
Na zbytek zapasu (max. 5 denne) si musis sehnat soupere... bud si domluvit pratelak nebo se prihlasit / usporadat turnaj.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Ještě jsem se chtěl zeptat, čas tam utíká uplně normálně, den = 24 hod. ano? A když si dám na stadion reklamu např. na 9 dní, tak to tam bude přesně děvět dní jako 9x24 hod? Je to tak? Díky...
Last edited by includes on Thu Oct 26, 2006 12:47 pm, edited 1 time in total.
incCZ FC - můj tým na SoccerProjectu
-
- Team Manager
-
tak preusti chorváta a najmi èecha..WEBGAME WARRIOR wrote:takze sem ceske muzstvo mam seftrenera chorvata pokud mi bude dodavat mlade.a ja si je budu nehavat..budu spis vypadat jako tym chorvatu..sakra to meli dat moznost zmenit narodnost u seftrenera nez to udelali

Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!

. 3 dlhé roky bez SP

-
- Team Manager
jj jenze tet mam chorvata 100%..vsech narodnosti{treberu je na vyber minimalne pres 20 od kazde narodnosti cesi sou tam jen 2 a to s staslivou vytrenovanostiPaul-X wrote:tak preusti chorváta a najmi èecha..WEBGAME WARRIOR wrote:takze sem ceske muzstvo mam seftrenera chorvata pokud mi bude dodavat mlade.a ja si je budu nehavat..budu spis vypadat jako tym chorvatu..sakra to meli dat moznost zmenit narodnost u seftrenera nez to udelali

-
to hej ja som mal tiež 100% kupil som 40% slováka a už ho vylepšujem...WEBGAME WARRIOR wrote:jj jenze tet mam chorvata 100%..vsech narodnosti{treberu je na vyber minimalne pres 20 od kazde narodnosti cesi sou tam jen 2 a to s staslivou vytrenovanostiPaul-X wrote:tak preusti chorváta a najmi èecha..WEBGAME WARRIOR wrote:takze sem ceske muzstvo mam seftrenera chorvata pokud mi bude dodavat mlade.a ja si je budu nehavat..budu spis vypadat jako tym chorvatu..sakra to meli dat moznost zmenit narodnost u seftrenera nez to udelali
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 dlhé roky bez SP

. 3 dlhé roky bez SP

-