Já jen 2 ze včera, jeden na 10 a druhý na 7 dníGREPOLIS wrote:Tak jsme na tom skoro stejně . Já mám tři .Jari Malanta wrote:Tři dny před začátkem nové sezóny mám 4 hráče A-týmu na marodce...Náhoda???Nebo se mnou Mr.Random jen takhle žertuje???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Já jen 2 ze včera, jeden na 10 a druhý na 7 dníGREPOLIS wrote:Tak jsme na tom skoro stejně . Já mám tři .Jari Malanta wrote:Tři dny před začátkem nové sezóny mám 4 hráče A-týmu na marodce...Náhoda???Nebo se mnou Mr.Random jen takhle žertuje???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
husic wrote:Já jen 2 ze včera, jeden na 10 a druhý na 7 dníGREPOLIS wrote:Tak jsme na tom skoro stejně . Já mám tři .Jari Malanta wrote:Tři dny před začátkem nové sezóny mám 4 hráče A-týmu na marodce...Náhoda???Nebo se mnou Mr.Random jen takhle žertuje???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankie_doparoma wrote:ja uz jsem vyhodil spoustu hracu kvuli tomu abych mohl nekoho jinyho koupit, delam to pravidelne
sezona ma 63 dni, z toho dva jsou prestavka, takze 61impossible wrote: Jen tak náhodou, neví někdo, kolik zápasů se dá při všech simulacích odehrát maximálně? Nechce se mi to počítat.
Kdyz odectu SP pohar kde jsi jdu klasicky pro vypadnuti hned co to jde a odectu 13 kol ( myslim ze ale stejne zacinam v druhem) tak se dostanem na 275....No, mam jeste co delatfrankie_doparoma wrote:sezona ma 63 dni, z toho dva jsou prestavka, takze 61impossible wrote: Jen tak náhodou, neví někdo, kolik zápasů se dá při všech simulacích odehrát maximálně? Nechce se mi to počítat.
61 x 4 (10,14,18,22) = 244
30 zapasu v sp lize = 30
14 kol v sp cupu = 14
takze celkove by to melo bejt 288, takze mas celkem jeste rezervy
Já mám celou sezonu tak 2-3 zraněný a ted 6 to fakt potěší před ligouhusic wrote:Já jen 2 ze včera, jeden na 10 a druhý na 7 dníGREPOLIS wrote:Tak jsme na tom skoro stejně . Já mám tři .Jari Malanta wrote:Tři dny před začátkem nové sezóny mám 4 hráče A-týmu na marodce...Náhoda???Nebo se mnou Mr.Random jen takhle žertuje???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přepracoval jsem analýzu:ps2512 wrote:Tak jsem si dal podobnou práci jak Íčko a udělal jsem analýzu klubu:
Zázemí: 1
Vedení bez manažera: 2
Manažer: 1*******
Hráči: 2-
![]()
Ta tvoje analýza tvého týmu tě netrápí?palo wrote:Přepracoval jsem analýzu:ps2512 wrote:Tak jsem si dal podobnou práci jak Íčko a udělal jsem analýzu klubu:
Zázemí: 1
Vedení bez manažera: 2
Manažer: 1*******
Hráči: 2-
![]()
zázemí: Chatrný stadion v záplavové zóně: 5
vedení bez manažera: Tady souhlasím: 2
Manažer: 5******* Slabomyslný vůdce se sklonem k alkoholismu...
Hráči: 2- tady taky souhlasím...
![]()
![]()