zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
9279 aktívnych manažérov... 

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Aktivnich je mozna silne slovo...PaToM wrote:9279 aktívnych manažérov...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
Tak, práve môj tím opustila jedna z jeho 3 legiend. CBčko - Marcin Gajewski - odišiel do Belgicka za kresťanské prachy 35M. Nakoľko jeho nový majiteľ nepatrí medzi SP lamy a jeho tím má svoju úroveň, je tu šanca pre chlapca, že si to áčko predsalen raz zahrá. Aktuálne bude kopať deviatu céčkovú divíziu a verím, že sa prekope do tretej béčkovej!
Nakoľko bol kúpený ako úplný junior za 6,143M a najdrahší hráč, akého som kedy mal, odišiel po nepredĺžení zmluvy, stáva sa z neho môj najlepší transfer s čistým ziskom 27 457 000€.
Nakoľko bol kúpený ako úplný junior za 6,143M a najdrahší hráč, akého som kedy mal, odišiel po nepredĺžení zmluvy, stáva sa z neho môj najlepší transfer s čistým ziskom 27 457 000€.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Kdybys místo toho radši hrál . . .Hippopotamus wrote:Tak, práve môj tím opustila jedna z jeho 3 legiend. CBčko - Marcin Gajewski - odišiel do Belgicka za kresťanské prachy 35M. Nakoľko jeho nový majiteľ nepatrí medzi SP lamy a jeho tím má svoju úroveň, je tu šanca pre chlapca, že si to áčko predsalen raz zahrá. Aktuálne bude kopať deviatu céčkovú divíziu a verím, že sa prekope do tretej béčkovej!
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
je to tak...léblík wrote:Kdybys místo toho radši hrál . . .

-
Hmm, to ano... 9368 manažérov nie je bohviečo...tomkycz wrote:je to tak...léblík wrote:Kdybys místo toho radši hrál . . .budou mi chybět vzájemné zápasy. Taky je dost možné, že už se na vrchol nikdy nepodívá, páč hra evidentně spěje ke konci...
Ktovie, či mi aj toto vydrží : Vaše členstvo v SPFA bude trvať ešte 535 dni(í).
GeorgeTT
-
Budte v klidu, pouze se kristalizují ti správní manažeřiGeorgeTT wrote:Hmm, to ano... 9368 manažérov nie je bohviečo...tomkycz wrote:je to tak...léblík wrote:Kdybys místo toho radši hrál . . .budou mi chybět vzájemné zápasy. Taky je dost možné, že už se na vrchol nikdy nepodívá, páč hra evidentně spěje ke konci...
Ktovie, či mi aj toto vydrží : Vaše členstvo v SPFA bude trvať ešte 535 dni(í).

-
Takže v tom máme jasno:
Pupajdí může za úbytek manažerů, za to, že nejsou změny na SP i za neaktivitu Sjarela
Pupajdí může za úbytek manažerů, za to, že nejsou změny na SP i za neaktivitu Sjarela

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
přéééésně...za tohle všechno můžu já,ale jestli nevyhraješ Šlechtickou Minci 27 - tak za to budeš moct jen a jen TYps2512 wrote:Takže v tom máme jasno:

-
Mal som slabý tím na to, aby som dosiahol, čo som chcel. Nevidel som zmysel pokračovať...a viaceré iné veci ma dosť odradili.tomkycz wrote:je to tak...léblík wrote:Kdybys místo toho radši hrál . . .budou mi chybět vzájemné zápasy. Taky je dost možné, že už se na vrchol nikdy nepodívá, páč hra evidentně spěje ke konci...
Že sa nepozriem na vrchol, je dosť možné, po pravde, sám tomu moc neverím...
...new beginning...
-
Slabej neslabej....hlavně hra musí bavitHippopotamus wrote:Mal som slabý tím na to, aby som dosiahol, čo som chcel. Nevidel som zmysel pokračovať...a viaceré iné veci ma dosť odradili.tomkycz wrote:je to tak...léblík wrote:Kdybys místo toho radši hrál . . .budou mi chybět vzájemné zápasy. Taky je dost možné, že už se na vrchol nikdy nepodívá, páč hra evidentně spěje ke konci...

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Kolikrát si mě odrazoval ty at nekončim, když jsem dost našetřil a tys to vzdal při prvnim pořádnym kopanci DemoHippopotamus wrote:tomkycz wrote: Mal som slabý tím na to, aby som dosiahol, čo som chcel. Nevidel som zmysel pokračovať...a viaceré iné veci ma dosť odradili.

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
Ty si nezabudol predĺžiť zmluvu svojmu najlepšiemu hráčovi. Frenkič svoj tím kedysi rozpredal z rovnakého dôvodu... a k tomu ten debilný random, k čomu som sa mal ďalej snažiť? Proste to naserie...léblík wrote:Kolikrát si mě odrazoval ty at nekončim, když jsem dost našetřil a tys to vzdal při prvnim pořádnym kopanci DemoHippopotamus wrote:tomkycz wrote: Mal som slabý tím na to, aby som dosiahol, čo som chcel. Nevidel som zmysel pokračovať...a viaceré iné veci ma dosť odradili.
...new beginning...
-
ja krom toho ze jsem zapomnel prodlouzit smlouvu svymu nejlepsimu hraci, tak taky CMku ze zakladu a mymu nejlepsimu odchovanci, budouci brankrasky jednicce...navic jsem mel uzkej kadr (11+6 schopnejch) takze mi ani nic jinyho nezbejvalo. ale tenhle duvod chapu a beru to (jestli rozprodej znamena start novyho budovani)Hippopotamus wrote: Ty si nezabudol predĺžiť zmluvu svojmu najlepšiemu hráčovi. Frenkič svoj tím kedysi rozpredal z rovnakého dôvodu... a k tomu ten debilný random, k čomu som sa mal ďalej snažiť? Proste to naserie...
to co neberu je "random", zadnej random nexistuje, to je proste soccerproject....
a taky mi budou chybet vzajemny souboje, jsem snil o tom ze ja, tomkycz, leblik a ty si to jednou dame v Acku....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Včera v lize prohra a po simulaci v 18h spokojenost fanoušků na 100%
Dnes v lize výhra a po simulaci v 18h spokojenost fanoušků na 94%

Dnes v lize výhra a po simulaci v 18h spokojenost fanoušků na 94%