Jo je to o 3 roky? mě se to zdálo divné, bo mám 31letého golmana a dává pořád 71 a mám 31 letého RB a na max. dával 72 a teď dává 66 max.mouven wrote:29 rok u hrace= 32 rok u brankare
30 rok u hrace= 33 rok u brankare

Moderator: Czech Moderators
Jo je to o 3 roky? mě se to zdálo divné, bo mám 31letého golmana a dává pořád 71 a mám 31 letého RB a na max. dával 72 a teď dává 66 max.mouven wrote:29 rok u hrace= 32 rok u brankare
30 rok u hrace= 33 rok u brankare
Dá se to třeba uspěšně odbránitpuzzle wrote:Ono třeba ani tak nazáleží na tom, co hrát, ale na výkonech hráčů jesi ty hraješ výkon 125 a on dá 135 tak neni co řešit.
To už ale potom záleží na haluzizbynek..s wrote:Dá se to třeba uspěšně odbránitpuzzle wrote:Ono třeba ani tak nazáleží na tom, co hrát, ale na výkonech hráčů jesi ty hraješ výkon 125 a on dá 135 tak neni co řešit.
Přesně takpuzzle wrote:To už ale potom záleží na haluzizbynek..s wrote:Dá se to třeba uspěšně odbránitpuzzle wrote:Ono třeba ani tak nazáleží na tom, co hrát, ale na výkonech hráčů jesi ty hraješ výkon 125 a on dá 135 tak neni co řešit.
No jo však mi taky, takhle to je od prapůvodu SPps2512 wrote:Me u hracu v 29 letech stoupa fyzicka uz jen o 10.
Trénuj manuálně, je to daleko lepší. Ono automaticky neznamená, že když ti hráč dotrénuje nastavenou vlastnost na maximum, zadá ti ke trénovaní jinou. To musíš udělat sám. Ale k tvé otázce : Ano je to stejně rychlé.koster wrote:Mám trenéra na 100%; trénují hráči danou vlastnost když to nastavím manuálně stejně rychle jako kdyby ji trénovali pod trenérem automaticky?
Čteš dobře. V lize a SP cupu platíš platy všem a případné prémie za vítězství nominované 11-tce a 5-ti nominovaným náhradníkům.Proluxis wrote:Pokud dobre ctu..platy hracum vyplacim bez ohledu na to jestli nastoupi v ligovem utkani??
Pokiaľ viem, tak o 20.Papa Bouba Diop wrote:mám dotaz - o kolik stoupne morálka hráčům po prodloužení smlouvy? díky za odpověď
Zajimavy, ale nemuze.. jestli se nepletu, tak jeho jedina sance na zraneni je, ze se dostane z lavicky na hriste a tam se zrani a potom jsi asi myslel moznost v prubehu treninku?? No ale trenink probiha az po zapase, takze v prubehu zapasu, kdyz sedi na lavicce se nemuze zranit..PaToM wrote:Môže sa zraniť hráč na lavičke?Nie je to blbosť
narazam na toto:mouven wrote:Zajimavy, ale nemuze.. jestli se nepletu, tak jeho jedina sance na zraneni je, ze se dostane z lavicky na hriste a tam se zrani a potom jsi asi myslel moznost v prubehu treninku?? No ale trenink probiha az po zapase, takze v prubehu zapasu, kdyz sedi na lavicce se nemuze zranit.PaToM wrote:Môže sa zraniť hráč na lavičke?Nie je to blbosť
Ja som to pochopil tak, že keď sa zraní hráč na lavičke, dobehne hráč sledujúci zápas len z tribúny (kvôli trestu) a nahradí ho na lavičkeetwas wrote: varianta cislo 1) zrani se mi hrac z 11, pujde tam rovnou hrac ktery neni nominovany a ma stop => holala kontumace.
varianta cislo 2) zrani se mi hrac ze stridacky (5 hracu), pujde tam rovnou hrac ktery neni nominovany a ma stop => holala kontumace.