Pořád to klesá, to je smutný

Moderator: Czech Moderators
Až tam bude 3/16, tak budem spolu hrát A divizikoster wrote:Připojeno/ Aktivní Manažeři : 56/ 8834
Nene, bude nas tam 15 plus jeden bot. Ty budes kopat Becko.ps2512 wrote:Až tam bude 3/16, tak budem spolu hrát A divizikoster wrote:Připojeno/ Aktivní Manažeři : 56/ 8834
Připojeno/ Aktivní Manažeři : 72/ 8837 ...vidis? Uz se pridali dalsi 3 vlastovkykoster wrote:Připojeno/ Aktivní Manažeři : 56/ 8834
3 vlaštovky podzim nedělajíimpossible wrote:Připojeno/ Aktivní Manažeři : 72/ 8837 ...vidis? Uz se pridali dalsi 3 vlastovkykoster wrote:Připojeno/ Aktivní Manažeři : 56/ 8834
ted jsem 2 zabanoval,tak si je odečtiimpossible wrote: Připojeno/ Aktivní Manažeři : 72/ 8837 ...vidis? Uz se pridali dalsi 3 vlastovky
Teď už chápu, proč je na SP takový úbytek managerů. Pupajdi řádí jak černá ruka.pupajdi13 wrote:ted jsem 2 zabanoval,tak si je odečtiimpossible wrote: Připojeno/ Aktivní Manažeři : 72/ 8837 ...vidis? Uz se pridali dalsi 3 vlastovky![]()
já myslel,že už to víte dávno .....že si léčím komplex menecennosti v internetové hřemantel wrote:Teď už chápu, proč je na SP takový úbytek managerů. Pupajdi řádí jak černá ruka.pupajdi13 wrote:ted jsem 2 zabanoval,tak si je odečtiimpossible wrote: Připojeno/ Aktivní Manažeři : 72/ 8837 ...vidis? Uz se pridali dalsi 3 vlastovky![]()
No víme, ale nevěděli jsme, že tak mocpupajdi13 wrote: já myslel,že už to víte dávno .....že si léčím komplex menecennosti v internetové hře![]()
![]()
![]()
To jen proto že doma by dostal do držky...ps2512 wrote:pupajdi13 wrote: .....že si léčím komplex menecennosti v internetové hře![]()
![]()
![]()
pupajdi13 wrote:ted jsem 2 zabanoval,tak si je odečtiimpossible wrote: Připojeno/ Aktivní Manažeři : 72/ 8837 ...vidis? Uz se pridali dalsi 3 vlastovky![]()
Koukám že už to psát nemusím, ale smutný to je.koster wrote:Připojeno/ Aktivní Manažeři : 56/ 8834
mrakoplas44 wrote:Koukám že už to psát nemusím, ale smutný to je.koster wrote:Připojeno/ Aktivní Manažeři : 56/ 8834
A já si říkám, kua, jaktože se nemůžu přihlásit na farmupupajdi13 wrote:ted jsem 2 zabanoval,tak si je odečtiimpossible wrote: Připojeno/ Aktivní Manažeři : 72/ 8837 ...vidis? Uz se pridali dalsi 3 vlastovky![]()