Jinak mohu bez falší říct, že z losu je mi na blití.

Moderator: Czech Moderators
No neměl ses tam cpát, mohl sis v klídku hrát se mnou v B.2dawron wrote:Kopečkář: Díky.
To prostě vzešlo ze zkušenosti na základě pozorováníxixor wrote:
Já myslím, že Resiho největší problém byl ten, že si manažeři proti němu aspoň trochu věřili a proti Widlacks si nevěřil skoro nikdo![]()
Ale no takdawron wrote:
není to náhodou ten Promise co ho tomkyč prodával před mnoha sezónami nopovi za 20M?tom17 wrote: Ale no tak
Alespoň budeš jeden z posledních týmů, který si ještě vychutná fotbalové umění mého nejlepšího hráče (CM Promise) v jeho plné kráse - ve středu mu už bude totiž 31
ano, je to on a bylo to dokonce za 28MHák wrote:není to náhodou ten Promise co ho tomkyč prodával před mnoha sezónami nopovi za 20M?tom17 wrote: Ale no tak
Alespoň budeš jeden z posledních týmů, který si ještě vychutná fotbalové umění mého nejlepšího hráče (CM Promise) v jeho plné kráse - ve středu mu už bude totiž 31
jo tohle byl můj nejlepší kauf. Hráč měl skoro všechny skilly spadlé a ještě jsem ho koupil od ne příliš bystrého poláka, kterýmu jsem psal, že ho koupím hned za 10 M a on mi ho rovnou přiklepl tuším že za 8 M. Ještě že jsem měl v tu chvíli nejvyšší nabídku. Pak se mi povedlo koupit LF Andre Ambu za 4 M, byl na tom podobně jako Viktor Promise a tak putoval za 17 M do Blšan k bonovi. Tehdy mi ostatní nabízeli 20M+, ale už jsem byl dohodnutej s bonem... ani nevím jestli ho ještě má, jestli už není v důchodutom17 wrote:ano, je to on a bylo to dokonce za 28MHák wrote:není to náhodou ten Promise co ho tomkyč prodával před mnoha sezónami nopovi za 20M?tom17 wrote: Ale no tak
nějaká chyba v účtechtom17 wrote:Trochu opožděně sem dodávám také moje údaje týkající se transferů.
Transfers (season 13 - 32):
Total: 347 (17,4/season)
Outgoing transfers: € 431.951.236,00
Incoming transfers: € 539.731.223,00
Tak to se Ti povedly dva opravdu super přestupy. Taky se snad dočkám nějakého takového hráče, to by mi dost pomohlotomkycz wrote: jo tohle byl můj nejlepší kauf. Hráč měl skoro všechny skilly spadlé a ještě jsem ho koupil od ne příliš bystrého poláka, kterýmu jsem psal, že ho koupím hned za 10 M a on mi ho rovnou přiklepl tuším že za 8 M. Ještě že jsem měl v tu chvíli nejvyšší nabídku. Pak se mi povedlo koupit LF Andre Ambu za 4 M, byl na tom podobně jako Viktor Promise a tak putoval za 17 M do Blšan k bonovi. Tehdy mi ostatní nabízeli 20M+, ale už jsem byl dohodnutej s bonem... ani nevím jestli ho ještě má, jestli už není v důchodu![]()
tomkycz wrote:
jo tohle byl můj nejlepší kauf. Hráč měl skoro všechny skilly spadlé a ještě jsem ho koupil od ne příliš bystrého poláka, kterýmu jsem psal, že ho koupím hned za 10 M a on mi ho rovnou přiklepl tuším že za 8 M. Ještě že jsem měl v tu chvíli nejvyšší nabídku. Pak se mi povedlo koupit LF Andre Ambu za 4 M, byl na tom podobně jako Viktor Promise a tak putoval za 17 M do Blšan k bonovi. Tehdy mi ostatní nabízeli 20M+, ale už jsem byl dohodnutej s bonem... ani nevím jestli ho ještě má, jestli už není v důchodu![]()
pzn. los jsem ještě neviděl
Viktor Příslib půjde do kabin v 7. minutě, neb ho někdo pořádně sjede. Aneb vítej na Tatranu.tom17 wrote:Ale no takdawron wrote: