Teď už zase držím palce.Dajo wrote:To by už asi bolo moc .kopeckar wrote: Ještěže sis ta kouzla nechal na ligu a ne na ten náš včerejší Sranda mač.Ale večer chcem potrápiť Oliwku,tam budem opäť horší výkonmi ale snáď to na penalty ukopem.

Moderator: Czech Moderators
Teď už zase držím palce.Dajo wrote:To by už asi bolo moc .kopeckar wrote: Ještěže sis ta kouzla nechal na ligu a ne na ten náš včerejší Sranda mač.Ale večer chcem potrápiť Oliwku,tam budem opäť horší výkonmi ale snáď to na penalty ukopem.
Naprosto zasloužená remízaps2512 wrote:Nasralo mě to teda pěkně........se ani na sebe nemůžu zlobit kvůli lajdáctví, kdy nálada v týmu byla 92 a hráči 98-99/100......takže příprava na zápas nic mocAtaner wrote:No tak ty..pořád to máš šanci ovlivnit..(teda skoro)..ps2512 wrote: Komentoval? Vše na prodej![]()
Jen pro ty co neviděli na SP
Dynamo Oleksovice 4 - 4 FK Laugaricio
výkony:149 - 139
Ty aby jsi se nepřidalasexy kote wrote: Naprosto zasloužená remíza
Podrobný rozpis zápasu říká, že si Dajo remízu zasloužilps2512 wrote:Ty aby jsi se nepřidalasexy kote wrote: Naprosto zasloužená remíza
Běda jestli to bude zase haluz zápas a že ty je umíšDajo wrote:To by už asi bolo moc .kopeckar wrote: Ještěže sis ta kouzla nechal na ligu a ne na ten náš včerejší Sranda mač.Ale večer chcem potrápiť Oliwku,tam budem opäť horší výkonmi ale snáď to na penalty ukopem.
tak to nevím, kde jsi to vyčetla......kdo ví co se píše o mě ve tvém zápisníku......teda jestli tam vůbec jsemsexy kote wrote: Podrobný rozpis zápasu říká, že si Dajo remízu zasloužil
Teraz neviem, či ja zle čítam alebo psko alebo beruška zle píšeps2512 wrote:tak to nevím, kde jsi to vyčetla......kdo ví co se píše o mě ve tvém zápisníku......teda jestli tam vůbec jsemsexy kote wrote: Podrobný rozpis zápasu říká, že si Dajo remízu zasloužil
Já vím že myslí ten rozpisHippopotamus wrote:Teraz neviem, či ja zle čítam alebo psko alebo beruška zle píšeps2512 wrote:tak to nevím, kde jsi to vyčetla......kdo ví co se píše o mě ve tvém zápisníku......teda jestli tam vůbec jsemsexy kote wrote: Podrobný rozpis zápasu říká, že si Dajo remízu zasloužil, ale ona myslela pravdepodobne klasický rozpis zápasových udalostí, ktoré generuje SP.
A to nevíš,co se o Tobě píše v mém zápisníku...ps2512 wrote:tak to nevím, kde jsi to vyčetla......kdo ví co se píše o mě ve tvém zápisníku......teda jestli tam vůbec jsemsexy kote wrote: Podrobný rozpis zápasu říká, že si Dajo remízu zasloužil
To opravdu nechci vědětpalo wrote: A to nevíš,co se o Tobě píše v mém zápisníku...
ps2512 wrote:To opravdu nechci vědětpalo wrote: A to nevíš,co se o Tobě píše v mém zápisníku...
dneska hodně duležitá výhra ,která by měla napovědet. po několikáte v téhle sezoně zopakovaný výkon 148.šutr wrote:FC Letenská šlechta 1 - 0 Šutrteam 148-127
Gratulka Pupajdíku k výbornému výkonu a k třem bodům. Divím se, že to neskončilo větším rozdílem. Koukám, žes mi moc nevěřil, že to vypustím![]()
Rozpoložení mého A-týmu není vůbec dobré. Upřímně, bral bych i bod, ale nekspíš budu mít ho...pupajdi13 wrote:dneska hodně duležitá výhra ,která by měla napovědet. po několikáte v téhle sezoně zopakovaný výkon 148.šutr wrote:FC Letenská šlechta 1 - 0 Šutrteam 148-127
Gratulka Pupajdíku k výbornému výkonu a k třem bodům. Divím se, že to neskončilo větším rozdílem. Koukám, žes mi moc nevěřil, že to vypustím![]()
narozdíl od rozjezdu sezony,kdy jsem měl po 3 kolech bilanci 1-1-1......ted 3-0-0,
šutříku to nebylo o nedůvěře, prostě hraju naplno ,aby mě někdo neobvinil ze zisku ložených bodů.....zítra zabejči a nech si doma všechny body,at je to ještě zajímavý
remiza je spravedlivá z pohledu na výkony, ale jen proto, že Sampdoriq má v pr**** týmovou morálkuDajo wrote:20.kolo
FK Laugaricio 0 - 0 SAMPDORIQ 145:145
Vedeli sme,že súper je veľmi kvalitný a potvrdil to v zápase do bodky. Remíza je spravodlivá a s bodom sme spokojní.