zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Ataner
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Ataner »

tomkycz wrote:
Ataner wrote:
Hippopotamus wrote: Ako to celé bolo, netuším, ale ak sa dohodli na 50 mega a ten druhý dal cenu sám od seba 51,5M, je to divné.
Ty vo..divný je při 50 mega za lajnu řešit to mega a půl.. 8) :lol:
pokud se dohodli předem na padesáti mega, tak bych to bral taky jako podraz...
Nedopatření..nevim..ale to mega mi přijde směšný v porovnání s cenou.. 8)
JPD - B.3
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ataner wrote:
tomkycz wrote:
pokud se dohodli předem na padesáti mega, tak bych to bral taky jako podraz...
Nedopatření..nevim..ale to mega mi přijde směšný v porovnání s cenou.. 8)
Ako píše Tomkyč. Ak chcel 51,5M, mal Kopečka ukecať na 51,5, toto je podraz... Pre mňa absolútne nepochopiteľné. Už sa mi za tie obchodnícke časy stalo fakt čokoľvek, aj to, že som sa s nejakým manažérom (pre mňa neznámym) dohodol na trojitom prestupe (pričom on ma oslovil a dal mi fakt slušnú ponuku) a niekto toho manažéra prehodil. Ale skrátka boli sme dohodnutí, takže som mu daného hráča predal za tú cenu a sral na to, že iný mi ponúkol viac.
Last edited by Hippopotamus on Sun Nov 04, 2012 10:05 pm, edited 1 time in total.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
acskncl

Post by acskncl »

Pri tech palkach co za ty hrace dal je tech pul mega na hraci sice zanedbatelny, ale precijen pokud byla naka dohoda a do drazby se nikdo nepletl tak by se zadna takova levarna delat nemela. Ja bych teda za ty hrace nedal ani polovinu :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

aha, dvakrat rez, jednou mer :oops:
ja nak prehlid a cetl jsem ze za to muze nakej prihoz, tak to sorry, proto jsem to nepochopil:)

jinak tohle se mi ted stalo taky, dohodnul jsem se na cene a na datumu prestupu a kdyz se priblizo to datum tak najednou ta dohodnuta castka nebyla dost, nakonec jsem musel prihodit 5%...
a bylo to od managera co chodi sem na forum a od kteryho bych to z jistyho duvodu vubec necekal :mrgreen:
ale vem to cert, sice mi to nerpijde jako fairplay, ale toho hrace jsem potreboval a tak naky drobny navic nejsou zas tak takovej problem, ale mohlo se to vyresit na poprvy a ne odsouhlasit neco s cim pak ne-uplne souhlasi...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=27801269

Chlapec existuje v hre jeden a pol mesiaca a už bol v piatich tímoch. A keďže je na trhu a je už na ňom ponuka, čo chvíľa bude v šiestom :mrgreen: Teraz neviem, či je to taký sráč, že ho nik nechce alebo taký extra, že stále má o neho niekto záujem :mrgreen:
...new beginning...

Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=27801269

Chlapec existuje v hre jeden a pol mesiaca a už bol v piatich tímoch. A keďže je na trhu a je už na ňom ponuka, čo chvíľa bude v šiestom :mrgreen: Teraz neviem, či je to taký sráč, že ho nik nechce alebo taký extra, že stále má o neho niekto záujem :mrgreen:
Sázím na to, že správně je za a) :lol:

K té "kopečkářově kauze" osobně mám názor někde "mezi". Na 50M jsou 1,5M skutečně drobné, ale je pravda, že to je hodně divné, když dohoda byla daná.

Jediné co mě napadá - pokud jste přestupy uskutečňovali tak, že robátko nastavoval přímý přestup (nikoli tak, že Ty jsi nahodil a on odklepnul), tak mohl být problém v tom, že přímý přestup musí být o několik (nevím přesně kolik) procent výše, než aktuální nejvyšší nabídka...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Azor

Post by Azor »

Nu, tak když má takový královský plat, tak se mu nebude chtít odcházet z nynějšího klubu
kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:

K té "kopečkářově kauze" osobně mám názor někde "mezi". Na 50M jsou 1,5M skutečně drobné, ale je pravda, že to je hodně divné, když dohoda byla daná.

Jediné co mě napadá - pokud jste přestupy uskutečňovali tak, že robátko nastavoval přímý přestup (nikoli tak, že Ty jsi nahodil a on odklepnul), tak mohl být problém v tom, že přímý přestup musí být o několik (nevím přesně kolik) procent výše, než aktuální nejvyšší nabídka...
Nene, první mé prihození bylo 13 a 16M s tím, že dorovnám tolik aby to bylo těch 50M celkem. Psal jsem mu a on napsal toto :

No něco dávám těm šoulům od kterých jse to koupil ale stejně jsou velice dobří a za tu cenu jsou výborní!!! Mnoho zdaru a jinak milion sem milino tam nic se něděje...čus

Tož tak :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Ataner

Post by Ataner »

kopeckar wrote:
Big El wrote:

Nene, první mé prihození bylo 13 a 16M s tím, že dorovnám tolik aby to bylo těch 50M celkem. Psal jsem mu a on napsal toto :

No něco dávám těm šoulům od kterých jse to koupil ale stejně jsou velice dobří a za tu cenu jsou výborní!!! Mnoho zdaru a jinak milion sem milino tam nic se něděje...čus

Tož tak :mrgreen:
Pak neni co řešit no.. :roll:
JPD - B.3
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

docela by mě zajímalo jestli se stále někdo stará o takovou tu historickou tabulku A divizí, ve které se od začátku počítaly body všem týmům, které áčko kdy hráli :?: ...pár sezon dozadu byla k vidění tuším na holandském fóru...nevíte o tom někdo něco? :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Papa Bouba Diop wrote:docela by mě zajímalo jestli se stále někdo stará o takovou tu historickou tabulku A divizí, ve které se od začátku počítaly body všem týmům, které áčko kdy hráli :?: ...pár sezon dozadu byla k vidění tuším na holandském fóru...nevíte o tom někdo něco? :)
Určite bola na anglickom, ale už som ju tam nenašiel. V každom prípade, pokiaľ si dobre pamätám, robil ju Jeremy, teraz je hodne neaktívny, ale ak mu napíšeš do SP pošty, podľa všetkého ti do pár dní odpíše a možno pošle, ak ju ešte má. Ale pochybujem, že ju aktualizoval ako odišiel z áčka, takže sa kľudne toho môžeš ujať ty ;-)
...new beginning...

Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Hippopotamus wrote:
Papa Bouba Diop wrote:docela by mě zajímalo jestli se stále někdo stará o takovou tu historickou tabulku A divizí, ve které se od začátku počítaly body všem týmům, které áčko kdy hráli :?: ...pár sezon dozadu byla k vidění tuším na holandském fóru...nevíte o tom někdo něco? :)
Určite bola na anglickom, ale už som ju tam nenašiel. V každom prípade, pokiaľ si dobre pamätám, robil ju Jeremy, teraz je hodne neaktívny, ale ak mu napíšeš do SP pošty, podľa všetkého ti do pár dní odpíše a možno pošle, ak ju ešte má. Ale pochybujem, že ju aktualizoval ako odišiel z áčka, takže sa kľudne toho môžeš ujať ty ;-)
díky, zkusím ho.. :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mantel

Post by mantel »

Oslíček to taky hodně sledoval, tipnul bych, že o tom taky bude něco vědět.
ps2512

Post by ps2512 »

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz