"hráči ve věku od 21 do 28 let získají během simulace ve 4:00 15% fyzičky . Pro hráče mladší a starší je to pouze 10%. A pokud je hráč opravdu starý (více než 33 let), zvýší se jeho fyzička pouze o 5%."22POPO64 wrote:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, za jak rychle se hráčům dobíjí fyzička. Příklad: Hráč 19 let, fyzička:50%. Za jak dlouho můžu očekávat, že bude mít fyzičku na stovce? Popřípadě na čem to závisí.
Dík!
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Už mě někdo předběhl, sem to nestihl napsat tak rychlePapa Bouba Diop wrote:"hráči ve věku od 21 do 28 let získají během simulace ve 4:00 15% fyzičky . Pro hráče mladší a starší je to pouze 10%. A pokud je hráč opravdu starý (více než 33 let), zvýší se jeho fyzička pouze o 5%."22POPO64 wrote:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, za jak rychle se hráčům dobíjí fyzička. Příklad: Hráč 19 let, fyzička:50%. Za jak dlouho můžu očekávat, že bude mít fyzičku na stovce? Popřípadě na čem to závisí.
Dík!

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
- Groundsman
Potřeboval bych poradit jestli by šlo si změnit svojí národnost děkuji. 

tomasmanur
citace z pravidel:[Manik] tomas wrote:Potřeboval bych poradit jestli by šlo si změnit svojí národnost děkuji.
"Národnost manažera záleží na tom, jakou si manažer vybral při zakládání svého týmu na SoccerProjectu, změnit si ji mohou pouze členové SPFA a to v období mezi sezónami."
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
- Team President
Ano česky (a jak vidno i slovensky) je to libero. Je mi tak trochu záhadou, proč ho vlastně do SP zakomponovali. V moderním fotbale se již libero řadu let nevidí. Možná ale, že tak dodnes hrají některé kluby v Belgii? Ani bych se nedivil, když používají takové úlety, jako např. počet vítězství jako druhé kritérium po celkovém počtu získaných bodů.ninakmis wrote:presne tak... ja by som to popísal ako "libero".Sokol Cejc wrote:A mám pocit že je to zkratka "Sweeper".

Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!
Určuje SPMT nejlepší možnou sestavu?
Protože doporučilo mi to 4-3-3, ale jeden CB má fyzičku 55% a podal by výkon jen 50. Nebylo by lepší zahrát 3-4-3, když ten záložník navíc místo toho CB, by zahrál 64 ?
Protože doporučilo mi to 4-3-3, ale jeden CB má fyzičku 55% a podal by výkon jen 50. Nebylo by lepší zahrát 3-4-3, když ten záložník navíc místo toho CB, by zahrál 64 ?
GieKSaBanik!
-
nejlepší na propočet výkonu je tato stránka http://www.battle-strategy.com/sp_team.aspx22POPO64 wrote:Určuje SPMT nejlepší možnou sestavu?
tady si můžeš vyzkoušet veškeré možné varianty, můžeš si hýbat s agresivitou i náladou týmu
není to sice vždy stoprocentní - u určitých taktik stránka výkon trochu nadhodnocuje, ale na tom už tolik nesejde, když nehoníš každý bodík výkonu

-
No nadhodnucuje ,neřekl ybch,protože nezapočítává pokyn obranný a útočný a ty taky dosti přidávajíPapa Bouba Diop wrote:nejlepší na propočet výkonu je tato stránka http://www.battle-strategy.com/sp_team.aspx22POPO64 wrote:Určuje SPMT nejlepší možnou sestavu?
tady si můžeš vyzkoušet veškeré možné varianty, můžeš si hýbat s agresivitou i náladou týmu
není to sice vždy stoprocentní - u určitých taktik stránka výkon trochu nadhodnocuje, ale na tom už tolik nesejde, když nehoníš každý bodík výkonu

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
no u pětičlenné zálohy s pokynem přihrávky nadhodnocuje určitě - dle vlastní zkušenosti tak o 1,5 boduléblík wrote:No nadhodnucuje ,neřekl ybch,protože nezapočítává pokyn obranný a útočný a ty taky dosti přidávají

-
Ehmmm, chtěl jsem se zeptat, jak je to s doplňováním zaměstnanců na pozice v mém klubu. Pokud chci vyměnit šéftrenéra mládeže, či jiného zaměstnance, tak se mě ty vyžírky z mnou vybrané zemi neukážou, neboť nejsou k dispozici.
Proto se ptám, je ta dotyčná zem vybraná nadobro, nebo se každé ráno, jednou za týden, občas doplní a poté si mohu najmout pracovníka dle země, kterou chci ?
Díky za info
Proto se ptám, je ta dotyčná zem vybraná nadobro, nebo se každé ráno, jednou za týden, občas doplní a poté si mohu najmout pracovníka dle země, kterou chci ?
Díky za info
AC Had Bozak
-
Ráno je tam vždy plno a v průběhu dne ubývají.Hadis wrote:Ehmmm, chtěl jsem se zeptat, jak je to s doplňováním zaměstnanců na pozice v mém klubu. Pokud chci vyměnit šéftrenéra mládeže, či jiného zaměstnance, tak se mě ty vyžírky z mnou vybrané zemi neukážou, neboť nejsou k dispozici.
Díky za info

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Prosím Vás, kde najdu, kolik dostanu odměnu za umístění v divizi? Dík..
GieKSaBanik!
-
Tady :22POPO64 wrote:Prosím Vás, kde najdu, kolik dostanu odměnu za umístění v divizi? Dík..
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665
A nejen to, je tam spousta užitečných rad nejen pro nováčky.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
OK díky, je pravda, že si na to vzpomenu vždy večer. Ale ještě má současnej trenér 10 smlouvu, tak mám deset dní klidkopeckar wrote: Ráno je tam vždy plno a v průběhu dne ubývají.

AC Had Bozak
-
- Team President
Mám jednu malou otázku
Chci se zeptat jak se počítá odměna za turnaj když bych si to chtěl sám spočítat!!?? Protože hraju turnaj pro 16lidí se startovným 40 tisíci a jsem ve finále... tak kolik vyhraje první a kolik druhý...?

White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !