Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Papa Bouba Diop »

22POPO64 wrote:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, za jak rychle se hráčům dobíjí fyzička. Příklad: Hráč 19 let, fyzička:50%. Za jak dlouho můžu očekávat, že bude mít fyzičku na stovce? Popřípadě na čem to závisí.
Dík!
"hráči ve věku od 21 do 28 let získají během simulace ve 4:00 15% fyzičky . Pro hráče mladší a starší je to pouze 10%. A pokud je hráč opravdu starý (více než 33 let), zvýší se jeho fyzička pouze o 5%."
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
puzzle

Post by puzzle »

Papa Bouba Diop wrote:
22POPO64 wrote:Zdravím,
chtěl bych se zeptat, za jak rychle se hráčům dobíjí fyzička. Příklad: Hráč 19 let, fyzička:50%. Za jak dlouho můžu očekávat, že bude mít fyzičku na stovce? Popřípadě na čem to závisí.
Dík!
"hráči ve věku od 21 do 28 let získají během simulace ve 4:00 15% fyzičky . Pro hráče mladší a starší je to pouze 10%. A pokud je hráč opravdu starý (více než 33 let), zvýší se jeho fyzička pouze o 5%."
Už mě někdo předběhl, sem to nestihl napsat tak rychle :mrgreen:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
[Manik] tomas
Groundsman

Post by [Manik] tomas »

Potřeboval bych poradit jestli by šlo si změnit svojí národnost děkuji. :(
Image
tomasmanur
puzzle

Post by puzzle »

[Manik] tomas wrote:Potřeboval bych poradit jestli by šlo si změnit svojí národnost děkuji. :(
citace z pravidel:
"Národnost manažera záleží na tom, jakou si manažer vybral při zakládání svého týmu na SoccerProjectu, změnit si ji mohou pouze členové SPFA a to v období mezi sezónami."
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
dawron
Team President

Post by dawron »

ninakmis wrote:
Sokol Cejc wrote:A mám pocit že je to zkratka "Sweeper".
presne tak... ja by som to popísal ako "libero".
Ano česky (a jak vidno i slovensky) je to libero. Je mi tak trochu záhadou, proč ho vlastně do SP zakomponovali. V moderním fotbale se již libero řadu let nevidí. Možná ale, že tak dodnes hrají některé kluby v Belgii? Ani bych se nedivil, když používají takové úlety, jako např. počet vítězství jako druhé kritérium po celkovém počtu získaných bodů. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
22POPO64
Coach

Post by 22POPO64 »

Určuje SPMT nejlepší možnou sestavu?

Protože doporučilo mi to 4-3-3, ale jeden CB má fyzičku 55% a podal by výkon jen 50. Nebylo by lepší zahrát 3-4-3, když ten záložník navíc místo toho CB, by zahrál 64 ?
GieKSaBanik!
Papa Bouba Diop

22POPO64 wrote:Určuje SPMT nejlepší možnou sestavu?

Protože doporučilo mi to 4-3-3, ale jeden CB má fyzičku 55% a podal by výkon jen 50. Nebylo by lepší zahrát 3-4-3, když ten záložník navíc místo toho CB, by zahrál 64 ?
nejlepší na propočet výkonu je tato stránka http://www.battle-strategy.com/sp_team.aspx

tady si můžeš vyzkoušet veškeré možné varianty, můžeš si hýbat s agresivitou i náladou týmu

není to sice vždy stoprocentní - u určitých taktik stránka výkon trochu nadhodnocuje, ale na tom už tolik nesejde, když nehoníš každý bodík výkonu :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
léblík

Post by léblík »

Papa Bouba Diop wrote:
22POPO64 wrote:Určuje SPMT nejlepší možnou sestavu?

nejlepší na propočet výkonu je tato stránka http://www.battle-strategy.com/sp_team.aspx

tady si můžeš vyzkoušet veškeré možné varianty, můžeš si hýbat s agresivitou i náladou týmu

není to sice vždy stoprocentní - u určitých taktik stránka výkon trochu nadhodnocuje, ale na tom už tolik nesejde, když nehoníš každý bodík výkonu :)
No nadhodnucuje ,neřekl ybch,protože nezapočítává pokyn obranný a útočný a ty taky dosti přidávají 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Papa Bouba Diop

léblík wrote:No nadhodnucuje ,neřekl ybch,protože nezapočítává pokyn obranný a útočný a ty taky dosti přidávají 8)
no u pětičlenné zálohy s pokynem přihrávky nadhodnocuje určitě - dle vlastní zkušenosti tak o 1,5 bodu :) jinak samozřejmě když vhodně zvolíš individuální pokyny tak podáš výkon větší než na BS ;)
Hadis

Post by Hadis »

Ehmmm, chtěl jsem se zeptat, jak je to s doplňováním zaměstnanců na pozice v mém klubu. Pokud chci vyměnit šéftrenéra mládeže, či jiného zaměstnance, tak se mě ty vyžírky z mnou vybrané zemi neukážou, neboť nejsou k dispozici.
Proto se ptám, je ta dotyčná zem vybraná nadobro, nebo se každé ráno, jednou za týden, občas doplní a poté si mohu najmout pracovníka dle země, kterou chci ?

Díky za info
AC Had Bozak

kopeckar

Post by kopeckar »

Hadis wrote:Ehmmm, chtěl jsem se zeptat, jak je to s doplňováním zaměstnanců na pozice v mém klubu. Pokud chci vyměnit šéftrenéra mládeže, či jiného zaměstnance, tak se mě ty vyžírky z mnou vybrané zemi neukážou, neboť nejsou k dispozici.
Proto se ptám, je ta dotyčná zem vybraná nadobro, nebo se každé ráno, jednou za týden, občas doplní a poté si mohu najmout pracovníka dle země, kterou chci ?

Díky za info
Ráno je tam vždy plno a v průběhu dne ubývají. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
22POPO64
Coach

Post by 22POPO64 »

Prosím Vás, kde najdu, kolik dostanu odměnu za umístění v divizi? Dík..
GieKSaBanik!
kopeckar

Post by kopeckar »

22POPO64 wrote:Prosím Vás, kde najdu, kolik dostanu odměnu za umístění v divizi? Dík..
Tady :

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 0&t=131665

A nejen to, je tam spousta užitečných rad nejen pro nováčky. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

kopeckar wrote: Ráno je tam vždy plno a v průběhu dne ubývají. :mrgreen:
OK díky, je pravda, že si na to vzpomenu vždy večer. Ale ještě má současnej trenér 10 smlouvu, tak mám deset dní klid :P
AC Had Bozak

Se(basty)an
Team President

Post by Se(basty)an »

Mám jednu malou otázku :) Chci se zeptat jak se počítá odměna za turnaj když bych si to chtěl sám spočítat!!?? Protože hraju turnaj pro 16lidí se startovným 40 tisíci a jsem ve finále... tak kolik vyhraje první a kolik druhý...?
White Devils FC/Bártek
V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”