pupajdi13 wrote:Dlouho jsem neměl pořádnej transfer , takže už jsem vypadl z toho stylu ,až dneska :
15 Lis 2012 .. Hráč Phillip Hanselmann byl prodán za € 19.600.013,00 do ROMANIA .
Proč to ale píšu ? :
15 Lis 2012 + € 18.816.013,00... Příjem za prodej hráče (musíme zaplatit 588000 Euro agentovi hráče, 196000 Euro předchozímu majiteli hráče)
ty woe, to je raketa .....600K blbej agent a 200K bejvalej majitel a 800tisíc v luftu.
Ta raketa pro agenta mi dneska vyrazila dech, nehlede na to,že bejvalej klub už neexistuje,to by se taky mělo zohlednovat
To máš za to, že podporuješ mé konkurenty.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Z tohto chlapca mám celkom radosť Kwabena Lamptey
Kúpil som ho za 4,9M, keď mal na maxe len oboje hlavné (100 a 97, skrytá 97,9). Napriek tomu, že v podstate všetky ostatné vlastnosti viac-menej posral, práve som ho, ešte pred dotrénovaním energie, predal za 11,1M. Keby sa všetci "posratí mladíci" takto fajn dali predať
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Z tohto chlapca mám celkom radosť Kwabena Lamptey
Kúpil som ho za 4,9M, keď mal na maxe len oboje hlavné (100 a 97, skrytá 97,9). Napriek tomu, že v podstate všetky ostatné vlastnosti viac-menej posral, práve som ho, ešte pred dotrénovaním energie, predal za 11,1M. Keby sa všetci "posratí mladíci" takto fajn dali predať
Hehe, tak mám na trhu objednané 3 hráče a všechny 3 mi přehazují jen a pouze tady naši přátelé cz z fora
Takže pánové a jedna dámo....já je viděl první ,nahodil si na ně taky první,takže Vám je nenechám , jedině by jste tam vysmrkli nějakou nesmyslnou částku zralou na ban
Hippopotamus wrote:Z tohto chlapca mám celkom radosť Kwabena Lamptey
No až tak se zase neposral..
Keď kúpiš hráča, ktorý má súčet hlavných a skrytej 295 (na základe čoho čakáš, že by mohol hrať raz top výkony) a prvé 4 vlastnosti ti dá na 72, 78, 78 a 81, a potom ďalšie dve (ale omnoho menej dôležitejšie) na 84 a 88, tak inak sa to nedá nazvať, len, že sa posral
...new beginning...
kopeckar wrote:Tak jsem se ráno rozhodl, že své jediné, kartami ohrožené CB, nechám zítra odpočívat a tak ho nasadím dnes do přáteláků a bum ho, zranění na 7 dnů.
Ty máš ještě na výběr..my jsme v řiti jak vypadne někdo z áčka..
Viem, že je to blbosť, ktorá nikoho nezaujíma, ale nejak z nudy som pozrel v SPMT skrytú vlastnosť svojich hráčov a s prekvapením zistil, že z 34 hráčov len 8 ju má pod 90, len traja pod 88% a iba jeden pod 84%. Keby chceli mať takú úspešnosť aj mladíci, čo mi chodia z centra
A už keď som pri takýchto nezmyselných štatistikách. Svojho času sa tu písalo, kto má koľko národností v tíme...tak som si teda hráčov zoradil podľa národnosti a pozeral od spodu, z ktorých štátov mám dvoch a viac (šéftrénera mám z Kiribati): dvaja Rusi, dvaja Portugalci, dvaja Česi, dvaja Bulhari, dvaja Brazílčania. Jedenásť Belgánov
...new beginning...
Pohodička! Já mám 45 Argentinců, kolektiv zaměstnanců taky z Argentiny
Hippopotamus wrote:Viem, že je to blbosť, ktorá nikoho nezaujíma, ale nejak z nudy som pozrel v SPMT skrytú vlastnosť svojich hráčov a s prekvapením zistil, že z 34 hráčov len 8 ju má pod 90, len traja pod 88% a iba jeden pod 84%. Keby chceli mať takú úspešnosť aj mladíci, čo mi chodia z centra
A už keď som pri takýchto nezmyselných štatistikách. Svojho času sa tu písalo, kto má koľko národností v tíme...tak som si teda hráčov zoradil podľa národnosti a pozeral od spodu, z ktorých štátov mám dvoch a viac (šéftrénera mám z Kiribati): dvaja Rusi, dvaja Portugalci, dvaja Česi, dvaja Bulhari, dvaja Brazílčania. Jedenásť Belgánov