No jak to tak počítám dle tvé historie zápasů a uskutečněných přestupů, tak na 90% nejsi.tom17 wrote:No já bych v tuto chvíli i snesl, kdybych začínal s nižší náladou, poněvadž to by znamenalo, že se mi ještě povedlo ulovit na trhu nějaký pěkný kousek. Tak uvidíme, zda se zadaří, můj skaut mi dal pár tipů![]()
A souhlas s tomkyczem, v nižších divizích bych dal určitě přednost rozvoji týmu před držením nálady co nejvýš
Divize A
Moderator: Czech Moderators
- 
				dawron
 - Team President

Re: Divize A
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

Správný postřeh, zcela se mi to vytáhnout nepodařilo, ale zas tomu tak moc nechybělodawron wrote: No jak to tak počítám dle tvé historie zápasů a uskutečněných přestupů, tak na 90% nejsi.
Věřím, že v pondělí šance na 3 body ze Střešovic je
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
- 
				dawron
 - Team President

Myslíš šance na bod z bezbrankové remízy? Ano, ta by tu být mohla, věříme však našim fanouškům, že nás donutí Vám jednoho fíka vsítit (někdo ze záložníků). Jako správní tatraňáci jsme se inspirovali nejslavnějším obdobím našich jmenovců z Prešova.tom17 wrote:Správný postřeh, zcela se mi to vytáhnout nepodařilo, ale zas tomu tak moc nechybělo![]()
Věřím, že v pondělí šance na 3 body ze Střešovic je
Nebo by se mohl zase jednou ze řetězu utrhnout Luta edit: (784 gólů na kontě, z toho 187 ligových) či Viane . Inspirací jim buď můj dnešní hattrick v 1. kole zimního turnaje Hanspaulské ligy (zařízli jsme tým hrající o 5 soutěží výše, tak se musím pochlubit).
					Last edited by dawron on Sat Jan 09, 2010 5:03 pm, edited 2 times in total.

Tatran Střešovice

No uvidíme, prověří Tě LF Stoianof (683 gólů), CF Agger (684 gólů) a RF Zatura (598 gólů). Tito chlapci už něco odkopáno majídawron wrote: Jako správní tatraňáci jsme se inspirovali nejslavnějším obdobím našich jmenovců z Prešova.![]()
VIASTORE
- 
				Michal Kejchal
 - Team Board Member

Tak se taky pripojuju s tipem:
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. u utd
4. FC Strakapud
5. Fresh
1. Porad jasne nejsilnejsi kadr.
2. Pekne poskladany tym, ale na prvni misto by muselo pomoci stesti.
3. Klika z prdele mu vydrzi i do dalsi sezony...
4. Netipuju se moc vysoko, protoze se ted mesic toulam po JV Asii, takze prvni polovina souteze bude asi slabsi...
5. Mlady perspektivni tym s nizkou agresivitou a kvalitnim managementem.

1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. u utd
4. FC Strakapud
5. Fresh
1. Porad jasne nejsilnejsi kadr.
2. Pekne poskladany tym, ale na prvni misto by muselo pomoci stesti.
3. Klika z prdele mu vydrzi i do dalsi sezony...
4. Netipuju se moc vysoko, protoze se ted mesic toulam po JV Asii, takze prvni polovina souteze bude asi slabsi...
FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
						http://www.spnoviny.wz.cz
- 
				dawron
 - Team President

Zajímavé, teprve první z Mohykánů tipl tento tým na umístění v Top5, zatímco Rockyho poslávističtěné Litoměřice tam řadí kdekdo. Osobně jsem Fresh tipl nikoli proto, že mě v Béčku porazil rozdílem třídy, nýbrž pro Michalem zmíněnou manažerskou kvalitu, která je nepopiratelná. Tým není zas až tak silný, ale špatně si rozhodně nepovede, ten kluk má pod čepicí.Michal Kejchal wrote:Tak se taky pripojuju s tipem:
5. Fresh
Tatran Střešovice

- 
				tomkycz
 - Member of the Soccer Project Association

omyl, Litoměřice tipoval pouze jančařík, a o jeho fotbalových znalostech víme své takže nás to nechává v klidu... to že nás tam napsal hernán je nám trochu záhadou, asi tam musel napsat nějakého nováčkadawron wrote: zatímco Rockyho poslávističtěné Litoměřice tam řadí kdekdo.
- 
				mouven

Tomky ja te tam dal taky:-) Nevim teda, co si myslis o mych znalostech, ale kdyz se vyprdnes na pohar a tury, tak muzes byt hodne vysoko..

FK Bolka FOREVER
						- 
				dawron
 - Team President

Staří známí, už jsme měli tu čest se seznámit v úterním semifinále Onula Cupu, nepamatuješ? Ten tvůj triumvirát (ani nikdo jiný) nám góla dát nedokázal. Bohužel ani Luta (784 gólů, heč) s Vianem se neprosadili. Očekávám tedy něco jako reparát.tom17 wrote:No uvidíme, prověří Tě LF Stoianof (683 gólů), CF Agger (684 gólů) a RF Zatura (598 gólů). Tito chlapci už něco odkopáno majídawron wrote: Jako správní tatraňáci jsme se inspirovali nejslavnějším obdobím našich jmenovců z Prešova.![]()
Jinak jsi si mohl všimnout, že nefiguruješ v mém tipu na Top5. Takže pokud chci, aby mi vyšel, tak Tě prostě musím obrat o body.
Tatran Střešovice

- 
				tomkycz

aha tak ja myslel žes barevně označil střed tabulky, né že tipuješ v takovém pořadí... tak teď už se začínám obávat co s námi bude...mouven wrote:Tomky ja te tam dal taky:-) Nevim teda, co si myslis o mych znalostech, ale kdyz se vyprdnes na pohar a tury, tak muzes byt hodne vysoko..
jinak my hrajeme v pondělí s W.S.B a moc nás to netěší, psal mi, abych do toho šel naplno, že to nevypustí. No uvidíme jak na tom bude zítra, třeba už něco prodá...
To sice nepotěší, ale je od něj seriózní, že ti to napsal. Jinak samozřejmě držím palce všem českým týmům. S tipem se přidám, jen co si tu A divizi pořádně prolustrujutomkycz wrote:aha tak ja myslel žes barevně označil střed tabulky, né že tipuješ v takovém pořadí... tak teď už se začínám obávat co s námi bude...mouven wrote:Tomky ja te tam dal taky:-) Nevim teda, co si myslis o mych znalostech, ale kdyz se vyprdnes na pohar a tury, tak muzes byt hodne vysoko..![]()
jinak my hrajeme v pondělí s W.S.B a moc nás to netěší, psal mi, abych do toho šel naplno, že to nevypustí. No uvidíme jak na tom bude zítra, třeba už něco prodá...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům
- 
				tomkycz

jen mu pořádně nalož, my k tomovi zajíždíme v úterý tak nám ho načnidawron wrote:Staří známí, už jsme měli tu čest se seznámit v úterním semifinále Onula Cupu, nepamatuješ? Ten tvůj triumvirát (ani nikdo jiný) nám góla dát nedokázal. Bohužel ani Luta (784 gólů, heč) s Vianem se neprosadili. Očekávám tedy něco jako reparát.tom17 wrote:No uvidíme, prověří Tě LF Stoianof (683 gólů), CF Agger (684 gólů) a RF Zatura (598 gólů). Tito chlapci už něco odkopáno majídawron wrote: Jako správní tatraňáci jsme se inspirovali nejslavnějším obdobím našich jmenovců z Prešova.![]()
Jinak jsi si mohl všimnout, že nefiguruješ v mém tipu na Top5. Takže pokud chci, aby mi vyšel, tak Tě prostě musím obrat o body.
Taky si zkuším tipnout:
1. Viastore
2. FCB Shucadlo
3. FC Widlaks
4. u utd

1. Viastore
2. FCB Shucadlo
3. FC Widlaks
4. u utd
(1.FC Krvavý Prapor C.2 
) 
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
						Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
- 
				PaTTTTrick

dawron wrote:Zajímavé, teprve první z Mohykánů tipl tento tým na umístění v Top5, zatímco Rockyho poslávističtěné Litoměřice tam řadí kdekdo. Osobně jsem Fresh tipl nikoli proto, že mě v Béčku porazil rozdílem třídy, nýbrž pro Michalem zmíněnou manažerskou kvalitu, která je nepopiratelná. Tým není zas až tak silný, ale špatně si rozhodně nepovede, ten kluk má pod čepicí.Michal Kejchal wrote:Tak se taky pripojuju s tipem:
5. Fresh
no ani já se za Mohykána nepovažuji, ale tipoval jsem je také
.. jinak Oslíčka jsem netipoval proto, neb řekl že bude vyprodávat... jinak je to známý klikař a proto je možné, že nějaké body zase urve
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!  

)
puzzle wrote:Taky si zkuším tipnout:
1. Viastore
2. FCB Shucadlo
3. FC Widlaks
4. u utd
Děkuju za důvěru
Předpokládám, že to tipuješ takto, protože Ti saké vážně nechutná a chceš se vyhnout tak možné výhře
VIASTORE