Divize A

Moderator: Czech Moderators

dawron
Team President

Re: Divize A

Post by dawron »

tom17 wrote:No já bych v tuto chvíli i snesl, kdybych začínal s nižší náladou, poněvadž to by znamenalo, že se mi ještě povedlo ulovit na trhu nějaký pěkný kousek. Tak uvidíme, zda se zadaří, můj skaut mi dal pár tipů :)
A souhlas s tomkyczem, v nižších divizích bych dal určitě přednost rozvoji týmu před držením nálady co nejvýš :wink:
No jak to tak počítám dle tvé historie zápasů a uskutečněných přestupů, tak na 90% nejsi. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tom17
Team President

Post by tom17 »

dawron wrote: No jak to tak počítám dle tvé historie zápasů a uskutečněných přestupů, tak na 90% nejsi. :)
Správný postřeh, zcela se mi to vytáhnout nepodařilo, ale zas tomu tak moc nechybělo :)
Věřím, že v pondělí šance na 3 body ze Střešovic je :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
dawron
Team President

Post by dawron »

tom17 wrote:Správný postřeh, zcela se mi to vytáhnout nepodařilo, ale zas tomu tak moc nechybělo :)
Věřím, že v pondělí šance na 3 body ze Střešovic je :wink:
Myslíš šance na bod z bezbrankové remízy? Ano, ta by tu být mohla, věříme však našim fanouškům, že nás donutí Vám jednoho fíka vsítit (někdo ze záložníků). Jako správní tatraňáci jsme se inspirovali nejslavnějším obdobím našich jmenovců z Prešova. :-D

Nebo by se mohl zase jednou ze řetězu utrhnout Luta edit: (784 gólů na kontě, z toho 187 ligových) či Viane . Inspirací jim buď můj dnešní hattrick v 1. kole zimního turnaje Hanspaulské ligy (zařízli jsme tým hrající o 5 soutěží výše, tak se musím pochlubit). :-D
Last edited by dawron on Sat Jan 09, 2010 5:03 pm, edited 2 times in total.
Tatran Střešovice
Image
tom17
Team President

Post by tom17 »

dawron wrote: Jako správní tatraňáci jsme se inspirovali nejslavnějším obdobím našich jmenovců z Prešova. :-D
No uvidíme, prověří Tě LF Stoianof (683 gólů), CF Agger (684 gólů) a RF Zatura (598 gólů). Tito chlapci už něco odkopáno mají :)
VIASTORE
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

Tak se taky pripojuju s tipem:
1. FC Widlaks
2. FCB Shucadlo
3. u utd
4. FC Strakapud
5. Fresh

1. Porad jasne nejsilnejsi kadr.
2. Pekne poskladany tym, ale na prvni misto by muselo pomoci stesti.
3. Klika z prdele mu vydrzi i do dalsi sezony...
4. Netipuju se moc vysoko, protoze se ted mesic toulam po JV Asii, takze prvni polovina souteze bude asi slabsi...
5. Mlady perspektivni tym s nizkou agresivitou a kvalitnim managementem.
dawron
Team President

Post by dawron »

Michal Kejchal wrote:Tak se taky pripojuju s tipem:
5. Fresh

Zajímavé, teprve první z Mohykánů tipl tento tým na umístění v Top5, zatímco Rockyho poslávističtěné Litoměřice tam řadí kdekdo. Osobně jsem Fresh tipl nikoli proto, že mě v Béčku porazil rozdílem třídy, nýbrž pro Michalem zmíněnou manažerskou kvalitu, která je nepopiratelná. Tým není zas až tak silný, ale špatně si rozhodně nepovede, ten kluk má pod čepicí.
Tatran Střešovice
Image
tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

dawron wrote: zatímco Rockyho poslávističtěné Litoměřice tam řadí kdekdo.
omyl, Litoměřice tipoval pouze jančařík, a o jeho fotbalových znalostech víme své takže nás to nechává v klidu... to že nás tam napsal hernán je nám trochu záhadou, asi tam musel napsat nějakého nováčka :wink: spíše by mě zajímalo koho tipujete na sestup. Tam si myslím že to bude hodně zajímavé... čekal jsem že to nějaké týmy rozprodaj ( Bolka, baka ), nečekal jsem že to rozprodaj chmelaři a W.S.B. Naším cílem je záchrana, když to bude na konci desátý flek, budeme moc spokojeni. Ale ani případný sestup nám nezkazí radost z dosaženého úspěchu 8)
mouven

Post by mouven »

Tomky ja te tam dal taky:-) Nevim teda, co si myslis o mych znalostech, ale kdyz se vyprdnes na pohar a tury, tak muzes byt hodne vysoko..
FK Bolka FOREVER
dawron
Team President

Post by dawron »

tom17 wrote:
dawron wrote: Jako správní tatraňáci jsme se inspirovali nejslavnějším obdobím našich jmenovců z Prešova. :-D
No uvidíme, prověří Tě LF Stoianof (683 gólů), CF Agger (684 gólů) a RF Zatura (598 gólů). Tito chlapci už něco odkopáno mají :)
Staří známí, už jsme měli tu čest se seznámit v úterním semifinále Onula Cupu, nepamatuješ? Ten tvůj triumvirát (ani nikdo jiný) nám góla dát nedokázal. Bohužel ani Luta (784 gólů, heč) s Vianem se neprosadili. Očekávám tedy něco jako reparát.

Jinak jsi si mohl všimnout, že nefiguruješ v mém tipu na Top5. Takže pokud chci, aby mi vyšel, tak Tě prostě musím obrat o body. :)
Tatran Střešovice
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

mouven wrote:Tomky ja te tam dal taky:-) Nevim teda, co si myslis o mych znalostech, ale kdyz se vyprdnes na pohar a tury, tak muzes byt hodne vysoko..
aha tak ja myslel žes barevně označil střed tabulky, né že tipuješ v takovém pořadí... tak teď už se začínám obávat co s námi bude... :wink:

jinak my hrajeme v pondělí s W.S.B a moc nás to netěší, psal mi, abych do toho šel naplno, že to nevypustí. No uvidíme jak na tom bude zítra, třeba už něco prodá...
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:
mouven wrote:Tomky ja te tam dal taky:-) Nevim teda, co si myslis o mych znalostech, ale kdyz se vyprdnes na pohar a tury, tak muzes byt hodne vysoko..
aha tak ja myslel žes barevně označil střed tabulky, né že tipuješ v takovém pořadí... tak teď už se začínám obávat co s námi bude... :wink:

jinak my hrajeme v pondělí s W.S.B a moc nás to netěší, psal mi, abych do toho šel naplno, že to nevypustí. No uvidíme jak na tom bude zítra, třeba už něco prodá...
To sice nepotěší, ale je od něj seriózní, že ti to napsal. Jinak samozřejmě držím palce všem českým týmům. S tipem se přidám, jen co si tu A divizi pořádně prolustruju :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tomkycz

Post by tomkycz »

dawron wrote:
tom17 wrote:
Staří známí, už jsme měli tu čest se seznámit v úterním semifinále Onula Cupu, nepamatuješ? Ten tvůj triumvirát (ani nikdo jiný) nám góla dát nedokázal. Bohužel ani Luta (784 gólů, heč) s Vianem se neprosadili. Očekávám tedy něco jako reparát.

Jinak jsi si mohl všimnout, že nefiguruješ v mém tipu na Top5. Takže pokud chci, aby mi vyšel, tak Tě prostě musím obrat o body. :)
jen mu pořádně nalož, my k tomovi zajíždíme v úterý tak nám ho načni 8)
puzzle

Post by puzzle »

Taky si zkuším tipnout:
1. Viastore
2. FCB Shucadlo
3. FC Widlaks
4. u utd
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

dawron wrote:
Michal Kejchal wrote:Tak se taky pripojuju s tipem:
5. Fresh

Zajímavé, teprve první z Mohykánů tipl tento tým na umístění v Top5, zatímco Rockyho poslávističtěné Litoměřice tam řadí kdekdo. Osobně jsem Fresh tipl nikoli proto, že mě v Béčku porazil rozdílem třídy, nýbrž pro Michalem zmíněnou manažerskou kvalitu, která je nepopiratelná. Tým není zas až tak silný, ale špatně si rozhodně nepovede, ten kluk má pod čepicí.

no ani já se za Mohykána nepovažuji, ale tipoval jsem je také :-)

.. jinak Oslíčka jsem netipoval proto, neb řekl že bude vyprodávat... jinak je to známý klikař a proto je možné, že nějaké body zase urve :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

puzzle wrote:Taky si zkuším tipnout:
1. Viastore
2. FCB Shucadlo
3. FC Widlaks
4. u utd
:shock:

Děkuju za důvěru :oops:

Předpokládám, že to tipuješ takto, protože Ti saké vážně nechutná a chceš se vyhnout tak možné výhře :D
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”