My taky a uskakujeme na 3 bodíky....kdo ví zas na jak dlouhoDajo wrote:20.kolo
FK Laugaricio 0 - 0 SAMPDORIQ 145:145
Vedeli sme,že súper je veľmi kvalitný a potvrdil to v zápase do bodky. Remíza je spravodlivá a s bodom sme spokojní.

Moderator: Czech Moderators
My taky a uskakujeme na 3 bodíky....kdo ví zas na jak dlouhoDajo wrote:20.kolo
Vedeli sme,že súper je veľmi kvalitný a potvrdil to v zápase do bodky. Remíza je spravodlivá a s bodom sme spokojní.
Hm, koukám,že Dajo ještě nakonec přijde o ten postupDajo wrote:Bez komentára.ps2512 wrote:Že by trhák?
21.kolopupajdi13 wrote:Hm, koukám,že Dajo ještě nakonec přijde o ten postupDajo wrote:Bez komentára.ps2512 wrote:Že by trhák?,tak hlavně aby jste tam nenacpali toho bulhara.
ufff, tak jsem ještě jednou vystrčil růžky, je mi líto že zrovna na Daja, ale na koho jinéhoPaTTTTrick wrote:remiza je spravedlivá z pohledu na výkony, ale jen proto, že Sampdoriq má v pr**** týmovou morálkuDajo wrote:20.kolo
Vedeli sme,že súper je veľmi kvalitný a potvrdil to v zápase do bodky. Remíza je spravodlivá a s bodom sme spokojní.... Tvůj nejlepší hráč zahrál horší výkon než jeho nejhorší hráč, takže remíza s hodně velkou klikou
Neboj, zítra se Ti všechny kliky sečtou a doufám, že z toho nebude mega-klika
Přesně tak....hlavně ať postoupí jeden z Vás.....z vlastního pohledu se rozhodně víc těším na zápasy s jedním z Vás,než s buhalem.....pak je ještě varianta,že by jste s dajem shodili dolu toho lamiče,co se sápe po tituluPaTTTTrick wrote:, ale jak píše Pupajdi, hlavní cíl je at nepostoupí Buhal (tož můžu postoupit já, nebo ne?)
Tak to sme dvaja čo si prajú aby nepostúpil buhal a budem ti držať palce k útoku na postup.PaTTTTrick wrote: ufff, tak jsem ještě jednou vystrčil růžky, je mi líto že zrovna na Daja, ale na koho jinéhoS týmovou morálkou 71% porazit adepta na A divizi, to se cení. Holt je ted trochu B1 zajímavější, ale jak píše Pupajdi, hlavní cíl je at nepostoupí Buhal (tož můžu postoupit já, nebo ne?
)
V pohode,kľudne napíš do Palovho topicu a odpoviem.pupajdi13 wrote: btw Dajo : sorry za fízlárnu, já když mám šichtu,tak mi to pravidelně vypadává, jinak bys tam otázku měl....a bojuj o ten postup.
To bude ostuddy až budeš hrát stejnou divizi jak já co?pupajdi13 wrote:Přesně tak....hlavně ať postoupí jeden z Vás.....z vlastního pohledu se rozhodně víc těším na zápasy s jedním z Vás,než s buhalem.....pak je ještě varianta,že by jste s dajem shodili dolu toho lamiče,co se sápe po tituluPaTTTTrick wrote:, ale jak píše Pupajdi, hlavní cíl je at nepostoupí Buhal (tož můžu postoupit já, nebo ne?)
btw Dajo : sorry za fízlárnu, já když mám šichtu,tak mi to pravidelně vypadává, jinak bys tam otázku měl....a bojuj o ten postup.
to máš pravdu....že budeš mít z ostuddddy kabátps2512 wrote: To bude ostuddy až budeš hrát stejnou divizi jak já co?
tady někdo po ránu papal špenátekpupajdi13 wrote:to máš pravdu....že budeš mít z ostuddddy kabátps2512 wrote: To bude ostuddy až budeš hrát stejnou divizi jak já co?, mám totiž "kabátníka" mantela v sestavě
a ten ti tu tvou skoprnělou sestavu pekně profoukne
Dajo jestli nepostoupíš tak budeš větší lama jak jáDajo wrote:Tak to sme dvaja čo si prajú aby nepostúpil buhal a budem ti držať palce k útoku na postup.PaTTTTrick wrote: ufff, tak jsem ještě jednou vystrčil růžky, je mi líto že zrovna na Daja, ale na koho jinéhoS týmovou morálkou 71% porazit adepta na A divizi, to se cení. Holt je ted trochu B1 zajímavější, ale jak píše Pupajdi, hlavní cíl je at nepostoupí Buhal (tož můžu postoupit já, nebo ne?
)
Impossible.ps2512 wrote: Dajo jestli nepostoupíš tak budeš větší lama jak já