ROFL
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Vsimli ste si to !!! Ked mate nabidku na nejakeho hraca a niekto vaas previsi mate tam potom aj vasu nabidku a aj najvyssiu to predtym nebolo...malickost ale potesi 

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Ja neviem ja som nebol 1den na SP a mal som nabidky na hracov a dnes som si to tak vsimol....hehPipkiN wrote:Pokud je nová nabídka vyšší o 20%, již tohle nefunguje
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=908615
Jak jsem tohle moh vyhrát?
Hrál jsem venku, mìl jsem o bod nižší souèet øad, dostal jsem èervenou... to jsou mi vìci...
Hrál jsem venku, mìl jsem o bod nižší souèet øad, dostal jsem èervenou... to jsou mi vìci...
-
- Team President
Ono je vylouèení a to, jestli hraješ doma, nebo venku už zapoèítaný do výkonu, takže to až takovej zázrak není, ale potìší tokrup72 wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=908615

Musím se pochlubit. Hrál jsem dnes důležité utkání s prvním v divizi o toto vedoucí místo. Detaily zápasu jsou tady (pokud jste teda zrovna přihlášení v SP)
Prohrával jsem o gól a zranil se mi jeden z útočníků. Trenér proto do ÚTOKU poslal ještě nevytrénovaného OBRÁNCE, který se za poskytnutou šanci odvděčil dvěma krásnými góly v 89 a 92 minutě a zvrátil tak utkání v mou výhru. Docela to potěšilo...
Prohrával jsem o gól a zranil se mi jeden z útočníků. Trenér proto do ÚTOKU poslal ještě nevytrénovaného OBRÁNCE, který se za poskytnutou šanci odvděčil dvěma krásnými góly v 89 a 92 minutě a zvrátil tak utkání v mou výhru. Docela to potěšilo...
ja bych rek ze je misto Foxira, ten to prece bral docasne nez se nekdo najde...happyna17 wrote: ale zajímalo by mì jestli je to místo foxira nebo to je náš druhej šerif
A zajimavost, u me je jeden dost dobrej tym, mozna ma lepsi hrace nez ja, ale on si nikdy nenastavuje individualni pokyny

Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

-
- Team Board Member
ted jsem skupoval komplet juniorku a ver tomu ze te jeste nekdo prebije... ja sem si zase dneska nevsiml platu, a kupuju hrace za 250 k s platem 20000...dolkyn wrote:kuwa sem já to ale cip, najedu si takhle na transfer list s domìním, že koupím za pár šlupek nìjakého nevytrénovaného háèkaøe a hle - místo 75K za 20ti letého gólmana sem dal o 0 vícno takže mám 750k v .... není to sice na lano , ale nasere to - snad z nìho aspoò nìco bude