kvalitni posezoni priprava

vykony jsou sice pekny; 147-145, ale diky vylouceni na me strane a 80% agrese domacich jsou nejzajimevsji bp jednotlivejch hracu
...bohuzel tri nejhorsi na hristi meli muj dres, 70,71,71

Moderator: Czech Moderators
To sú dane....a myslím,že to je už dlhšie.kopeckar wrote:Tak už opět víme, jak sladce chutná pocit vítěze turnaje pro 32 týmů se startovným 50.000€. Nicméně nás překvapila výše odměny. Čekali jsme jako vždy polovinu vkladů, ale chyba lávky:
Ahoj,
z důvodu Vašeho dobrého výsledku na mnou pořádaném turnaji 'Martinez Open 2012',
obdržíte odměnu € 720.000,00
S pozdravem,
Martin.ek07 (FC Koloděje 1890)
To je bug a nebo zase nějaká prima novinka Mr.Sjarela?
To Mr. Kopeček zaspal dobu! A na dosť dlhokopeckar wrote: To je bug a nebo zase nějaká prima novinka Mr.Sjarela?
Tak já strašně dlouho jen obchodoval, takže turnaje šli mimo mě, ale je fakt, že v té sezóně jsem je ještě hrával.Hippopotamus wrote:To Mr. Kopeček zaspal dobu! A na dosť dlhokopeckar wrote: To je bug a nebo zase nějaká prima novinka Mr.Sjarela?![]()
Herná správa z 3.mája 2009, sezóna 29
As promised we have changed a few things at the start of this new season :
- Tax will be held on friendly cup prize money [10%].
- Player wage demands will be increased [1%]
- A Players agent will get a bigger share of the transfer price [1%].
Hodne zbytočných starostí...frankie_doparoma wrote:to je strasne svazujici a omezujici v tvem pripade a momentalni situaci, to je fakt
Tie starosti som myslel kvoli predaju hráčov, expovaniu, zahraniu max.výkonov a iných nezanedbateľných detailov...frankie_doparoma wrote:tak kdyz chces furt vyhravat tak je to tezky
ja kdyz kseftoval tak jsem jednou, dvakrat do tejdne vymenil zakladni 11ku a tim to haslo a mel jsem klid, sice jsem nevyhral 99% pratelaku jako ty ale zas jsem nemel "zbytecny starosti"
k cemu je dobra vyhra v pratelaku krom bodu do nesmyslnyho zebricku?
Divné, s tým som sa ešte nestretol. Keby ju rovno vymazal, to pochopím, ale toto?frankie_doparoma wrote: ....dotycnej manager se prubezne prihlasuje na sp a normalne hraje, ale moji zpravu si ani neprecet
ne ze by neodpesal, ale ani si tu zpravu nerozklik