Porat sem se nedocetl vsechny pravidla,tykajici se dvou hracu na jednoum pc...

Moderator: Czech Moderators
v tom by neměl být problém, ale musíte střídat pořadatelství doma/venku.ballrron wrote:Když hrajem dva na jedne ip adrese(i pocitaci) muzem proti sobe hrat pratelaky?
Porat sem se nedocetl vsechny pravidla,tykajici se dvou hracu na jednoum pc...
zyp wrote:nazdarek, chci se zeptat jestli se fyzicka u vsech hracu pri ranni simulaci pricita az po odehranem zapase a nebo jeste predtim. Myslim si ze az po zapase, ale chtel bych to jeste potvrdit od nekoho zkusenejsiho, diky.
Všemu nee... tajfun může přijít třeba i před zápasempuzzle wrote:zyp wrote:nazdarek, chci se zeptat jestli se fyzicka u vsech hracu pri ranni simulaci pricita az po odehranem zapase a nebo jeste predtim. Myslim si ze az po zapase, ale chtel bych to jeste potvrdit od nekoho zkusenejsiho, diky.
Jj zápas předchází všemu.
A ďalšie príklady chytených penált:PaToM wrote:Ja keď som naposledy remizoval s výkonom o 11 horším (nj, Random mi prial) tiež tam bola chytená penalta - http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33.
Jsem líný to počítat:Azor wrote:kolik % z přestupové částky chce agent hráče?
Zápas se odehrajeBaldic wrote:Tak zítra hraju s sp týmem. Sp tým má k dispozici na zítřejší zápas pouze 10 hráčů. Odehraje se utkání nebo musí mít 11 hráčů a tudíž bude kontumace?
u ligáče to klesá o 5 %, teda pokud ten hráč nemá fyzičku pod 80%, pak je to némě a ti co mají 60%,tak jim neklesne morálka. a u přáteláků je to 1% turnaje:2%. ale to nemusí jím klesnout po každém zápase i když by měli fyzičku třeba 95%. a fyzička stoupá jen po simluaci ve 4h a to jen náhradníkům(teda pokud neazáshnou do hry) a hráčům na tribuně a je to takhle: hráčům 17 - 20 let a 29 - 32 let: +10% fyzičky hráčům 21 - 28let: +15% fyzičky hráčům 33 a více let: +5% fyzičkyProluxis wrote:Jak je to s morálkou a fyzičkou hráčů na lavičce..??
Jasan jde mi o to udrzet mu fyzicku a dohnat moralku pokud to jde..Azor wrote:u ligáče to klesá o 5 %, teda pokud ten hráč nemá fyzičku pod 80%, pak je to némě a ti co mají 60%,tak jim neklesne morálka. a u přáteláků je to 1% turnaje:2%. ale to nemusí jím klesnout po každém zápase i když by měli fyzičku třeba 95%. a fyzička stoupá jen po simluaci ve 4h a to jen náhradníkům(teda pokud neazáshnou do hry) a hráčům na tribuně a je to takhle: hráčům 17 - 20 let a 29 - 32 let: +10% fyzičky hráčům 21 - 28let: +15% fyzičky hráčům 33 a více let: +5% fyzičkyProluxis wrote:Jak je to s morálkou a fyzičkou hráčů na lavičce..??
Nevím, jestli jsi chtěl vědět přesně to, co ti odpověděl Azor. Já bych řekl, že odpověď na tvou otázku by měla znít: účast hráče na lavičce nemá na jeho fyzičku, ani morálku žádný vliv. Je to, z hlediska těchto vlastností, úplně stejné, jako by vůbec nebyl nominován.Proluxis wrote:Jak je to s morálkou a fyzičkou hráčů na lavičce..??