Ano přesně tak jsem to potřeboval vědět..DíkyMošnaM wrote:Nevím, jestli jsi chtěl vědět přesně to, co ti odpověděl Azor. Já bych řekl, že odpověď na tvou otázku by měla znít: účast hráče na lavičce nemá na jeho fyzičku, ani morálku žádný vliv. Je to, z hlediska těchto vlastností, úplně stejné, jako by vůbec nebyl nominován.Proluxis wrote:Jak je to s morálkou a fyzičkou hráčů na lavičce..??
PS. Nevím, kde jis Azore vzal názor, že je nějaký rozdíl v poklesu morálky mezi přátelským utkáním a turnajovým utkáním. O tom jsem v životě neslyšel a ani to nikdy nepozoroval. Podle mne jsou tyto zápasy zcela rovnocené. Jinak ten postřeh o neklesání morálky u hráčů s nízkou fyzičkou je správný
.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
jednoduše. když jsem hárl přátelák, tak se to vždy kleslo o 1= u turů o 2%.takhle jednodušeMošnaM wrote: PS. Nevím, kde jis Azore vzal názor, že je nějaký rozdíl v poklesu morálky mezi přátelským utkáním a turnajovým utkáním. O tom jsem v životě neslyšel a ani to nikdy nepozoroval. Podle mne jsou tyto zápasy zcela rovnocené. Jinak ten postřeh o neklesání morálky u hráčů s nízkou fyzičkou je správný
.

Zvláštní. Mě morálka klesá o 0-1% Jak kdy. Ale t=ž jsem nevypozoroval rozdíl mezi přátelkákem a turnajem.Azor wrote:jednoduše. když jsem hárl přátelák, tak se to vždy kleslo o 1= u turů o 2%.takhle jednodušeMošnaM wrote: PS. Nevím, kde jis Azore vzal názor, že je nějaký rozdíl v poklesu morálky mezi přátelským utkáním a turnajovým utkáním. O tom jsem v životě neslyšel a ani to nikdy nepozoroval. Podle mne jsou tyto zápasy zcela rovnocené. Jinak ten postřeh o neklesání morálky u hráčů s nízkou fyzičkou je správný
.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association
I u mne je tomu taktoBig El wrote: Zvláštní. Mě morálka klesá o 0-1% Jak kdy. Ale t=ž jsem nevypozoroval rozdíl mezi přátelkákem a turnajem.

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Jj měl jsi pravduzevfifefif wrote:Zápas se odehrajeBaldic wrote:Tak zítra hraju s sp týmem. Sp tým má k dispozici na zítřejší zápas pouze 10 hráčů. Odehraje se utkání nebo musí mít 11 hráčů a tudíž bude kontumace?

Balda, F.C. Technica Praha,(B. 2)
-
- Team President
V kolika letech hráč odchází do penze..a v kolika mu začíná padat forma..?? Jesti je to tedy dáno..Dík
Forma mu začíná klesat od 31 roku. Cca o 3 body výkonu každý rok. Ale už od 29 let se mu míň doplňuje fyzička, takže ukope na max. míň zápasů. Kdy přesně odchází do penze nevím, ač to určitě někde napsané je. Vím, že je tam jakési rozmezí 32(34)-36 let? Možná. Pan Mošna mě určitě doplníProluxis wrote:V kolika letech hráč odchází do penze..a v kolika mu začíná padat forma..?? Jesti je to tedy dáno..Dík

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Team President
Opět jsi nezklamal jako vždy i když já tebe možná asi ano...Big El wrote:Forma mu začíná klesat od 31 roku. Cca o 3 body výkonu každý rok. Ale už od 29 let se mu míň doplňuje fyzička, takže ukope na max. míň zápasů. Kdy přesně odchází do penze nevím, ač to určitě někde napsané je. Vím, že je tam jakési rozmezí 32(34)-36 let? Možná. Pan Mošna mě určitě doplníProluxis wrote:V kolika letech hráč odchází do penze..a v kolika mu začíná padat forma..?? Jesti je to tedy dáno..Dík

-
Jen bych doplnil tu penzi. To co jsi Ele napsal platí jen pro týmy s lidským vedením. V SP týmech jsou 48-letí borci. Když si porovnám tabulku hráčů podle stáří, tak v prvních 200 jich je plný počet, takže jich může být daleko více. Je tam hodně borců, co ještě neodehráli ani jeden zápas, ale trpělivě čekají na svou šanci.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
A just ne !Big El wrote: ..... Pan Mošna mě určitě doplní

Edit: A nebo jo

Pravidla wrote:Konec kariéry: Hráči končí kariéru mezi 32 a 37 rokem, záleží na hráči. Ve chvíli, kdy hráč docílí kritického věku, v jeho detailech je uvedeno, za jak dlouho odejde na odpočinek.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Prosím moderátory fóra o úpravu topiku FAQ. Z části "Happynovo FAQ" vyřadit níže uvedený odstavec :
Pomoc při podepsání nevýhodné smlouvy s hráčem
V případě, že se mi podaří při podpisu smlouvy s hráčem udělat chybu, ať už z důvodu nepozornosti, či mé nevědomosti, mohu tento přehmat částečně napravit tím, že tomuto hráči budu den co den nabízet k podpisu smlouvu novou sníženou o určitou částku. Výše částky je individuální, záleží na věku a úrovni tohoto hráče, a musím si ji proto zjistit sám prostým nabízením, dokud smlouvu nepodepíše. Následující den mu nabídnu stejné snížení a tento postup stále opakuji. Pokud na to některý den zapomenu, tak neplatí, že by další snížení mohlo být dvojnásobné. Postupem času částka, o kterou se dá nevýhodná smlouva snížit, klesá.
Důležité upozornění: Pokud má hráč bonus za podpis smlouvy, musím mu ho napřed zrušit, a to i za cenu dalšího menšího navýšení smlouvy.
(poděkování managerovi kopeckar)
Po změnách při podpisu smluv s hráči je již bezpředmětný.
Dále bych chtěl poprosit ostatní zkušené manažery o aktualizaci celého tohoto topiku.
Pomoc při podepsání nevýhodné smlouvy s hráčem
V případě, že se mi podaří při podpisu smlouvy s hráčem udělat chybu, ať už z důvodu nepozornosti, či mé nevědomosti, mohu tento přehmat částečně napravit tím, že tomuto hráči budu den co den nabízet k podpisu smlouvu novou sníženou o určitou částku. Výše částky je individuální, záleží na věku a úrovni tohoto hráče, a musím si ji proto zjistit sám prostým nabízením, dokud smlouvu nepodepíše. Následující den mu nabídnu stejné snížení a tento postup stále opakuji. Pokud na to některý den zapomenu, tak neplatí, že by další snížení mohlo být dvojnásobné. Postupem času částka, o kterou se dá nevýhodná smlouva snížit, klesá.
Důležité upozornění: Pokud má hráč bonus za podpis smlouvy, musím mu ho napřed zrušit, a to i za cenu dalšího menšího navýšení smlouvy.
(poděkování managerovi kopeckar)
Po změnách při podpisu smluv s hráči je již bezpředmětný.
Dále bych chtěl poprosit ostatní zkušené manažery o aktualizaci celého tohoto topiku.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
- Team President
Bando jak je to teda s asistentem trenéra..?? Posíla pouze zprávy nebo je pro klub i jinak důležitý..?
-
Opravdu jsem nepřišel na místo, kde by mi asistent chyběl. Končící smlouvy si hlídám sám s pomocí ikonky na levé straně obrazovky SP a jiné uplatnění neznám. Jen musím podotknout, že jsem nikdy nevyužil režim "dovolená" a tím pádem nevím, zda tady je nějak užitečný.Proluxis wrote:Bando jak je to teda s asistentem trenéra..?? Posíla pouze zprávy nebo je pro klub i jinak důležitý..?
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
- Team President
Ano ta ikonka pokud fachá i bez asistenta..super nenajímám nového..díky moc na tebe je vždycky spolehnutí..MošnaM wrote:Opravdu jsem nepřišel na místo, kde by mi asistent chyběl. Končící smlouvy si hlídám sám s pomocí ikonky na levé straně obrazovky SP a jiné uplatnění neznám. Jen musím podotknout, že jsem nikdy nevyužil režim "dovolená" a tím pádem nevím, zda tady je nějak užitečný.Proluxis wrote:Bando jak je to teda s asistentem trenéra..?? Posíla pouze zprávy nebo je pro klub i jinak důležitý..?

-
V kuloároch sa pošuškáva, že vraj napr. dosadzuje hráčov na lavičku, keď sa ten hráč na lavičke ešte pred zápasom zraní a manažér tam nikoho iného nenasadí. Je to pravda?Proluxis wrote:Bando jak je to teda s asistentem trenéra..?? Posíla pouze zprávy nebo je pro klub i jinak důležitý..?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.