Není to pravda....i když ho nebudeš mít, stejně se Ti tam někdo objevíPaToM wrote:V kuloároch sa pošuškáva, že vraj napr. dosadzuje hráčov na lavičku, keď sa ten hráč na lavičke ešte pred zápasom zraní a manažér tam nikoho iného nenasadí. Je to pravda?Proluxis wrote:Bando jak je to teda s asistentem trenéra..?? Posíla pouze zprávy nebo je pro klub i jinak důležitý..?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
SK Kobeřice - E.36
-
A keď si nechám šéftrénera, nebude tam dávať vhodnejších hráčov? Aby mi tam potom random nedával na post LF napr. GK, keď ho prepustím.Hák wrote:Není to pravda....i když ho nebudeš mít, stejně se Ti tam někdo objevíPaToM wrote:V kuloároch sa pošuškáva, že vraj napr. dosadzuje hráčov na lavičku, keď sa ten hráč na lavičke ešte pred zápasom zraní a manažér tam nikoho iného nenasadí. Je to pravda?Proluxis wrote:Bando jak je to teda s asistentem trenéra..?? Posíla pouze zprávy nebo je pro klub i jinak důležitý..?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Asi myslíš asistenta.....ne ať ho budeš mít nebo ne, tak tam stejně systém dosadí skoro vždycky tu nejhorší variantu. V tom to určitě nebude (vlastní mnohonásobná zkušenost s asistentem)PaToM wrote: A keď si nechám šéftrénera, nebude tam dávať vhodnejších hráčov? Aby mi tam potom random nedával na post LF napr. GK, keď ho prepustím.
SK Kobeřice - E.36
-
- Team Manager
Asistent by mohl nasazovat hráče z lavičky do základní 11.
Dám příklad: Mám nastavenou sestavu na zápas. Při poslední simulaci před zápasem se mi při tréninku zraní hráč ze základní11. Nyní (ať už mám nebo nemám asistenta) se do základní 11 nasadí hráč, který není vůbec nominován!!!
Asistent by tedy mohl nasazovat hráče z lavičky...
Dám příklad: Mám nastavenou sestavu na zápas. Při poslední simulaci před zápasem se mi při tréninku zraní hráč ze základní11. Nyní (ať už mám nebo nemám asistenta) se do základní 11 nasadí hráč, který není vůbec nominován!!!
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Mohl, žel pokud vím, tak to nedělá...zevfifefif wrote:Asistent by mohl nasazovat hráče z lavičky do základní 11.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Team President
Mohu se zeptat pokud někdo ví jak SP přiřazuje skupiny při přihlášení..?? Někdo zdědí poháry,stadion pro cca..6000 diváků...někdo za to solí 3 Mega...pro Háčkaře slušná palba..pokud začíná na 4..?? Tam už začíná kámen ůrazu do začátku..že není pro každého stejný metr..že tým se dědí..a někdo postupuje tudíž s prvního místa s výkoností okolo 50%..?? Už nejen stadion a kapacita dělí tímto tým od začátku rozdílem třídy do začátku..což...jde znát dvě tři ligové sezony..Neberu týmy které jsou výkoností jen díky věku jako je TPH v Háčku..ano ty nemají nárok díky fyzičce zase..Ale pokud jde o nás amatery není to zase až takový problém aby startovací čára byla daná...Asi můj chabý názor jsem si vědom ale jak jsem řekl dělá to rozdíl třídy...Pořád je to manager a tudíž profit ze vstupenek je znatelný..
Jak k finančím ziskům k nákupu talentů což jde ještě brát že v pralesní lize si nemohu dovolit talent za 4 Mega který jako jeden tvůrčí typ je zbytečný do celého zakomponování do týmu..Ano beru v potaz že není realizováno Hypermoderní centrum mládeže..ale jde mi jen o to že náskok týmů jde znát ač bohužel nejen díky mangerům vedoucích týmy...

Nwm. Myslím, že je to náhodné a časem i ten úvodní náskok smažeš. Ale je pravda, že hodně dlouho jsem žil v tom, že všechny týmy začínají se stadionem 4.000 Těžko říct - každpádně co Tě nezabije, to Tě posílíProluxis wrote:Mohu se zeptat pokud někdo ví jak SP přiřazuje skupiny při přihlášení..?? Někdo zdědí poháry,stadion pro cca..6000 diváků...někdo za to solí 3 Mega...pro Háčkaře slušná palba..pokud začíná na 4..?? Tam už začíná kámen ůrazu do začátku..že není pro každého stejný metr..že tým se dědí..a někdo postupuje tudíž s prvního místa s výkoností okolo 50%..?? Už nejen stadion a kapacita dělí tímto tým od začátku rozdílem třídy do začátku..což...jde znát dvě tři ligové sezony..Neberu týmy které jsou výkoností jen díky věku jako je TPH v Háčku..ano ty nemají nárok díky fyzičce zase..Ale pokud jde o nás amatery není to zase až takový problém aby startovací čára byla daná...Asi můj chabý názor jsem si vědom ale jak jsem řekl dělá to rozdíl třídy...Pořád je to manager a tudíž profit ze vstupenek je znatelný..Jak k finančím ziskům k nákupu talentů což jde ještě brát že v pralesní lize si nemohu dovolit talent za 4 Mega který jako jeden tvůrčí typ je zbytečný do celého zakomponování do týmu..Ano beru v potaz že není realizováno Hypermoderní centrum mládeže..ale jde mi jen o to že náskok týmů jde znát ač bohužel nejen díky mangerům vedoucích týmy...

edit: Teď mě napadá - jestlipak i na tohle má pan Mošna odpověď? To by mohla být zajímavá zkouška

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Tak to zkouška je a pořádná. Tentokrát neprojduBig El wrote: Teď mě napadá - jestlipak i na tohle má pan Mošna odpověď? To by mohla být zajímavá zkouška![]()

Takže tentokrát to bude asi za 5 co?

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Spíš velká úleva, že nikdo není dokonalýMošnaM wrote:Tak to zkouška je a pořádná. Tentokrát neprojduBig El wrote: Teď mě napadá - jestlipak i na tohle má pan Mošna odpověď? To by mohla být zajímavá zkouška![]()
. Také jsem byl přesvědčen, že startovací čára z hlediska peněz, velikosti a vybavení stadiónu, počtu fans a hráčů, je přibližně stejná pro všechny. U mého týmu a dalších tří, které jsem pomáhal zakládat, také stejná byla. Ale přesto jsem již na fóru zaregistroval několik tvrzení manažerů, že jejich start byl jiný. Dokonce jeden tvrdil, že dostal tým rovnou s hypermoderním centrem mládeže
. Všechno jsou to ale zprávy z doslechu a jako důkazní prostředek jsou tedy nepoužitelné
. A na to abych šel a proklikal sto, dvěstě, v posledních dnech založených týmů a udělal statistické srovnání, jsem líný
.
Takže tentokrát to bude asi za 5 co?![]()
![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Tohle je nejhorší zpráva hned po té, co jsem loni zjistil, že Ježíšek neexistuje.Big El wrote:Spíš velká úleva, že nikdo není dokonalý

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Ti nikdo neřekl, že za ovládání více týmů je ban...?? Bonóóóóóóóó, konej...MošnaM wrote:Také jsem byl přesvědčen, že startovací čára z hlediska peněz, velikosti a vybavení stadiónu, počtu fans a hráčů, je přibližně stejná pro všechny. U mého týmu a dalších tří, které jsem pomáhal zakládat, také stejná byla.

kopeckar wrote:Tohle je nejhorší zpráva hned po té, co jsem loni zjistil, že Ježíšek neexistuje.
Vhodně vol slova, abys tu někomu nebořil iluze

Andrew - Sokol Čejč
-
- Assistant Coach
ahoj všem, i když jsem tu rok a půl nepovažuji se za zkušeného manažera, ale spíše neustále za zelenáče, potřeboval bych poradit, co mám dělat s týmem, aby mi výkonnostně rostl i přesto, že prodám své největšší vycházející hvězdičky gavatortu a aspriliu díky za rady roberto carlos z týmu fc šmouly divize G 375
-
Zkus si přečíst FAQ tady na fóru, to ti určitě pomůže. Tvůj dotaz je strašně obecný a odpověď by byla hrozně dlouhá. Nikdo ti nenapíše prodej toho hráče za tolik a tolik, kup pak tamtoho hráče, za měsíc rozšiř stadión atd.roberto carlos wrote:ahoj všem, i když jsem tu rok a půl nepovažuji se za zkušeného manažera, ale spíše neustále za zelenáče, potřeboval bych poradit, co mám dělat s týmem, aby mi výkonnostně rostl i přesto, že prodám své největšší vycházející hvězdičky gavatortu a aspriliu díky za rady roberto carlos z týmu fc šmouly divize G 375
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
-
- Team President
Máš na G super kádr nechápu tvůj dotaz..roberto carlos wrote:ahoj všem, i když jsem tu rok a půl nepovažuji se za zkušeného manažera, ale spíše neustále za zelenáče, potřeboval bych poradit, co mám dělat s týmem, aby mi výkonnostně rostl i přesto, že prodám své největšší vycházející hvězdičky gavatortu a aspriliu díky za rady roberto carlos z týmu fc šmouly divize G 375

-
Ehm otazka:-D Kdyz hraju pratelak, tak se tam pocita domaci vyhoda ne?? Jako v lize, kdyz hraju doma..
FK Bolka FOREVER