Ale co turnajesexy kote wrote:V Lize o postup nestojíš, pak ti nemůže vadit ani 10 zraněnejchps2512 wrote:Ono jde hlavně o posty než o to kolik jich je![]()

Moderator: Czech Moderators
Ale co turnajesexy kote wrote:V Lize o postup nestojíš, pak ti nemůže vadit ani 10 zraněnejchps2512 wrote:Ono jde hlavně o posty než o to kolik jich je![]()
v tvém případě nic a počet zraněných na tom nic nemění ( perlu nevytahuj )ps2512 wrote:Ale co turnaje
Když o nic nehraješ v lize, na počtu zraněnejch nesejde, na turnaje ti ten zbytek soupisky vždy vystačí. Ale měla sem držet hubu, mor došel za trest i k beruškámps2512 wrote:Ale co turnajesexy kote wrote:V Lize o postup nestojíš, pak ti nemůže vadit ani 10 zraněnejchps2512 wrote:Ono jde hlavně o posty než o to kolik jich je![]()
Původně jsem si myslel, že je to jen běžně vypuštěný zápas, kterých jsem třeba já vypustil hodně tuhle sezonu. Ale jen do doby, než jsem si prohlédnul výkon Damned. Ta totiž asi vypouštěla taky ......Hippopotamus wrote:Tak svojou nevinnou poznámkou v knihe návštev u Foresty som spustil (zdá sa) nejakú lavínu tlačoviek u Damned. A samozrejme súkromných správ only for me
U nejakeho zraneni to je docela bezny, ze se to z puvodni desitky protahne na 12-14 dni, stalo se mi to uz nekolikrat.Hippopotamus wrote:Mám rád správy tohto typu: آره دوست من بیا
![]()
Btw. už ste mali niekedy hráča zraneného 12 dní? Teda, dúfam, že mu to nepredĺžia ešte o nejaký deň...
EDIT: Ale gúglprekladač zvládne zdá sa všetko!
Prihrávky podporujú zálohu, nie útok. Takže sa nepozeraj na to, že obaja máte 2 útočníkov, ale že jeho záloha mala 5 hráčov, tvoja 4.pupajdi13 wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=50
je schopen mi někdo tohle rozjasnit?
nálada v obou týmech 100......výkony hráčů jsou na první pohled diametralně odlišné,oba jsme hrali přihravky na 2 utočníky......a přesto toto![]()
zatím mám info od Hippa v SZ......nějak to celé nemužu pobrat.
je to normalní diskriminejšn a šikana přeééésně.....volám Novu.frankie_doparoma wrote:
edit: pupajdi : jak to ze si ctvrtej? to te tam ty litevci sikanujou?![]()
Ser na Novu - banuj !!!pupajdi13 wrote:je to normalní diskriminejšn a šikana přeééésně.....volám Novu.frankie_doparoma wrote:
Já mu to říkám pořádpalo wrote:Ser na Novu - banuj !!!pupajdi13 wrote:je to normalní diskriminejšn a šikana přeééésně.....volám Novu.frankie_doparoma wrote: