Ehm.Já si myslim že určitěmouven wrote:Ehm otazka:-D Kdyz hraju pratelak, tak se tam pocita domaci vyhoda ne?? Jako v lize, kdyz hraju doma..

Moderator: Czech Moderators
Ehm.Já si myslim že určitěmouven wrote:Ehm otazka:-D Kdyz hraju pratelak, tak se tam pocita domaci vyhoda ne?? Jako v lize, kdyz hraju doma..
Proluxis wrote:Máš na G super kádr nechápu tvůj dotaz..roberto carlos wrote:ahoj všem, i když jsem tu rok a půl nepovažuji se za zkušeného manažera, ale spíše neustále za zelenáče, potřeboval bych poradit, co mám dělat s týmem, aby mi výkonnostně rostl i přesto, že prodám své největšší vycházející hvězdičky gavatortu a aspriliu díky za rady roberto carlos z týmu fc šmouly divize G 375
Zkus si přečíst FAQ tady na fóru, to ti určitě pomůže. Tvůj dotaz je strašně obecný a odpověď by byla hrozně dlouhá. Nikdo ti nenapíše prodej toho hráče za tolik a tolik, kup pak tamtoho hráče, za měsíc rozšiř stadión atd.[/quotxixor wrote:roberto carlos wrote:ahoj všem, i když jsem tu rok a půl nepovažuji se za zkušeného manažera, ale spíše neustále za zelenáče, potřeboval bych poradit, co mám dělat s týmem, aby mi výkonnostně rostl i přesto, že prodám své největšší vycházející hvězdičky gavatortu a aspriliu díky za rady roberto carlos z týmu fc šmouly divize G 375
No ja si to myslel taky.. ale ted se mi stalo, ze v sobotu jsem hral zapas venku s vyhodou a dal vykon 148 a dneska opet na max ta sama sestava dala v pratelaku doma taky 148 a bylo uplne stejny ohodnoceni jednotlivych rad.. chtel jsem dneska na svy vyroci dat 150 a jelikoz domaci vyhoda je neco pres 2, tak jsem si rikal, ze to vyjde a rano jsem z toho byl trosicku rozpacitej..léblík wrote:Ehm.Já si myslim že určitě)
Noo tohle se mi dost často stává také,nevím čím to je...mouven wrote:No ja si to myslel taky.. ale ted se mi stalo, ze v sobotu jsem hral zapas venku s vyhodou a dal vykon 148 a dneska opet na max ta sama sestava dala v pratelaku doma taky 148 a bylo uplne stejny ohodnoceni jednotlivych rad.. chtel jsem dneska na svy vyroci dat 150 a jelikoz domaci vyhoda je neco pres 2, tak jsem si rikal, ze to vyjde a rano jsem z toho byl trosicku rozpacitej..léblík wrote:Ehm.Já si myslim že určitě)
odpovidalo by to:-) Diky!!Hadis wrote:Já mám takovej dojem, že mi někdo kdysi říkal, že v přáteláku domácí výhoda není
Ke startovní čáře bych toho mohl docela dost říct:-) V součastné době už hraju poctivě, dřív sem byl dá se říct poloprofesionální podvodník:-D O startech mnoha týmu tedy lecos vím.MošnaM wrote:Tak to zkouška je a pořádná. Tentokrát neprojduBig El wrote: Teď mě napadá - jestlipak i na tohle má pan Mošna odpověď? To by mohla být zajímavá zkouška![]()
. Také jsem byl přesvědčen, že startovací čára z hlediska peněz, velikosti a vybavení stadiónu, počtu fans a hráčů, je přibližně stejná pro všechny. U mého týmu a dalších tří, které jsem pomáhal zakládat, také stejná byla. Ale přesto jsem již na fóru zaregistroval několik tvrzení manažerů, že jejich start byl jiný. Dokonce jeden tvrdil, že dostal tým rovnou s hypermoderním centrem mládeže
. Všechno jsou to ale zprávy z doslechu a jako důkazní prostředek jsou tedy nepoužitelné
. A na to abych šel a proklikal sto, dvěstě, v posledních dnech založených týmů a udělal statistické srovnání, jsem líný
.
Takže tentokrát to bude asi za 5 co?![]()
![]()
chlapy roli by melo hrát i zaplneni stadionu.... teda pokud je vyprodany tak hrajete lip..... a co naspaveni kapitana??? je to hrac s nejvyssi zkusenosti???? já vim jste v acku ale prece jen i tam se delaji chybyléblík wrote:Noo tohle se mi dost často stává také,nevím čím to je...mouven wrote:No ja si to myslel taky.. ale ted se mi stalo, ze v sobotu jsem hral zapas venku s vyhodou a dal vykon 148 a dneska opet na max ta sama sestava dala v pratelaku doma taky 148 a bylo uplne stejny ohodnoceni jednotlivych rad.. chtel jsem dneska na svy vyroci dat 150 a jelikoz domaci vyhoda je neco pres 2, tak jsem si rikal, ze to vyjde a rano jsem z toho byl trosicku rozpacitej..léblík wrote:Ehm.Já si myslim že určitě)
jestli se chces prihlasit i ty tak je omezeni 10tis pro turnaj 32tymu aby se mohli prihlasit Hckari 20tis pro Gckare asi si zadal vetsi vstupny...Jaromir Malanta wrote:zdarec,mám prosbu,chci uspořádat turnaj,soukromý,pro 32 mužstev,mám SPFA,poraďte někdo jakým způsobem na tento turnaj vyberu týmy ze svého seznamu kontaktů?ve svém seznamu mám cca 90 týmů,ale když se snažím udělat turnaj vyhodí mi to max.12 týmů?poradí mi někdo,díky
jaromír malanta,fc žďár nad sázavou,h.1818
díky za pomoc,už to funguje,už to jedejancarik wrote:jestli se chces prihlasit i ty tak je omezeni 10tis pro turnaj 32tymu aby se mohli prihlasit Hckari 20tis pro Gckare asi si zadal vetsi vstupny...Jaromir Malanta wrote:zdarec,mám prosbu,chci uspořádat turnaj,soukromý,pro 32 mužstev,mám SPFA,poraďte někdo jakým způsobem na tento turnaj vyberu týmy ze svého seznamu kontaktů?ve svém seznamu mám cca 90 týmů,ale když se snažím udělat turnaj vyhodí mi to max.12 týmů?poradí mi někdo,díky
jaromír malanta,fc žďár nad sázavou,h.1818
Nepřidá ti nic, bohužel.Freedonnasch wrote:Ahoj,
chtěl bych se zeptat, přidá mi do výkonu při taktice Dlouhé míče nějaký bodík golmánův pokyn Hrát vpřed, když jeno individual je normální ???