Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

léblík
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by léblík »

mouven wrote:Ehm otazka:-D Kdyz hraju pratelak, tak se tam pocita domaci vyhoda ne?? Jako v lize, kdyz hraju doma..
Ehm.Já si myslim že určitě :))
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
roberto carlos
Assistant Coach

Post by roberto carlos »

Proluxis wrote:
roberto carlos wrote:ahoj všem, i když jsem tu rok a půl nepovažuji se za zkušeného manažera, ale spíše neustále za zelenáče, potřeboval bych poradit, co mám dělat s týmem, aby mi výkonnostně rostl i přesto, že prodám své největšší vycházející hvězdičky gavatortu a aspriliu díky za rady roberto carlos z týmu fc šmouly divize G 375
Máš na G super kádr nechápu tvůj dotaz.. :mrgreen:

možná, že na G to jde, ale vize dál není nijak růžová obrana, neboli střed je starý aspoň si to myslím a neustále mi utíkají maličkosti, to znamená drobné chyby, které rozhodují, donedávna jsem hrál pořád 100% styl a do teď nevím jestli hrát protiutoky nebo dlouhé míče a věřím tomu, že příchod dvou tří hráču by mužstvo oživil, potřeboval bych s tím trochu poradit - pomoci
roberto carlos
Assistant Coach

Post by roberto carlos »

xixor wrote:
roberto carlos wrote:ahoj všem, i když jsem tu rok a půl nepovažuji se za zkušeného manažera, ale spíše neustále za zelenáče, potřeboval bych poradit, co mám dělat s týmem, aby mi výkonnostně rostl i přesto, že prodám své největšší vycházející hvězdičky gavatortu a aspriliu díky za rady roberto carlos z týmu fc šmouly divize G 375
Zkus si přečíst FAQ tady na fóru, to ti určitě pomůže. Tvůj dotaz je strašně obecný a odpověď by byla hrozně dlouhá. Nikdo ti nenapíše prodej toho hráče za tolik a tolik, kup pak tamtoho hráče, za měsíc rozšiř stadión atd.[/quot

tomu rozumím, že nikdo nebude za mě dělat obchody, ale do nedávna jsem nevěděl, že rozdíl v agresivitě by měl být nejvíce kolem 25% atd. jsou to pro mě novinky a tak teď nevím, kolem jakého hráče by se to mělo točit
mouven

Post by mouven »

léblík wrote:Ehm.Já si myslim že určitě :))
No ja si to myslel taky.. ale ted se mi stalo, ze v sobotu jsem hral zapas venku s vyhodou a dal vykon 148 a dneska opet na max ta sama sestava dala v pratelaku doma taky 148 a bylo uplne stejny ohodnoceni jednotlivych rad.. chtel jsem dneska na svy vyroci dat 150 a jelikoz domaci vyhoda je neco pres 2, tak jsem si rikal, ze to vyjde a rano jsem z toho byl trosicku rozpacitej..
FK Bolka FOREVER
léblík

Post by léblík »

mouven wrote:
No ja si to myslel taky.. ale ted se mi stalo, ze v sobotu jsem hral zapas venku s vyhodou a dal vykon 148 a dneska opet na max ta sama sestava dala v pratelaku doma taky 148 a bylo uplne stejny ohodnoceni jednotlivych rad.. chtel jsem dneska na svy vyroci dat 150 a jelikoz domaci vyhoda je neco pres 2, tak jsem si rikal, ze to vyjde a rano jsem z toho byl trosicku rozpacitej..
Noo tohle se mi dost často stává také,nevím čím to je...
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Hadis

Post by Hadis »

Já mám takovej dojem, že mi někdo kdysi říkal, že v přáteláku domácí výhoda není :wink:
AC Had Bozak

mouven

Post by mouven »

Hadis wrote:Já mám takovej dojem, že mi někdo kdysi říkal, že v přáteláku domácí výhoda není :wink:
odpovidalo by to:-) Diky!!
FK Bolka FOREVER
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

MošnaM wrote:
Big El wrote: Teď mě napadá - jestlipak i na tohle má pan Mošna odpověď? To by mohla být zajímavá zkouška :mrgreen: 8)
Tak to zkouška je a pořádná. Tentokrát neprojdu :oops: . Také jsem byl přesvědčen, že startovací čára z hlediska peněz, velikosti a vybavení stadiónu, počtu fans a hráčů, je přibližně stejná pro všechny. U mého týmu a dalších tří, které jsem pomáhal zakládat, také stejná byla. Ale přesto jsem již na fóru zaregistroval několik tvrzení manažerů, že jejich start byl jiný. Dokonce jeden tvrdil, že dostal tým rovnou s hypermoderním centrem mládeže :shock: . Všechno jsou to ale zprávy z doslechu a jako důkazní prostředek jsou tedy nepoužitelné :mrgreen: . A na to abych šel a proklikal sto, dvěstě, v posledních dnech založených týmů a udělal statistické srovnání, jsem líný :wink: .
Takže tentokrát to bude asi za 5 co? :lol: :lol: :lol:
Ke startovní čáře bych toho mohl docela dost říct:-) V součastné době už hraju poctivě, dřív sem byl dá se říct poloprofesionální podvodník:-D O startech mnoha týmu tedy lecos vím.
Po finanční stránce je to vesměs podobné základ ca mezi 2-3M jen u dvou zemí jsem narazil na nadstandartní podmínky a startovní kapitál mezi 5-6M
Tréninkové centrum v začátku žádné, hráčů vždy 23, složení postů naprosto náhodné, vždy u nějakého postu hráčů víc než jinejch(Obzvlášť u sw to manažéry musí"těšit")
Velké rozdíly jsou ale ve vybavení stadionu, zde týmy pod českou vlaječkou dostávaj dost na frak:-/ Nikdy český tým neměl nadstandartní výbavu stadionu. Tribuny jen 4000, jiné země 5-6, tím i víc fanoušků , lepší tabule, většinou led, někdy i ty stěny. Počty barů, wc a parkoviště také vždy ve větším počtu než u české vlaječky.
stramaci
Coach

Post by stramaci »

léblík wrote:
mouven wrote:
Noo tohle se mi dost často stává také,nevím čím to je...
chlapy roli by melo hrát i zaplneni stadionu.... teda pokud je vyprodany tak hrajete lip..... a co naspaveni kapitana??? je to hrac s nejvyssi zkusenosti???? já vim jste v acku ale prece jen i tam se delaji chyby :) viz topic v pokecu
Tým: fcnl F.9
Manažer: kyja31
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

zdarec,mám prosbu,chci uspořádat turnaj,soukromý,pro 32 mužstev,mám SPFA,poraďte někdo jakým způsobem na tento turnaj vyberu týmy ze svého seznamu kontaktů?ve svém seznamu mám cca 90 týmů,ale když se snažím udělat turnaj vyhodí mi to max.12 týmů?poradí mi někdo,díky
jaromír malanta,fc žďár nad sázavou,h.1818
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
jancarik

Post by jancarik »

Jaromir Malanta wrote:zdarec,mám prosbu,chci uspořádat turnaj,soukromý,pro 32 mužstev,mám SPFA,poraďte někdo jakým způsobem na tento turnaj vyberu týmy ze svého seznamu kontaktů?ve svém seznamu mám cca 90 týmů,ale když se snažím udělat turnaj vyhodí mi to max.12 týmů?poradí mi někdo,díky
jestli se chces prihlasit i ty tak je omezeni 10tis pro turnaj 32tymu aby se mohli prihlasit Hckari 20tis pro Gckare asi si zadal vetsi vstupny...
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Freedonnasch
Groundsman

Post by Freedonnasch »

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, přidá mi do výkonu při taktice Dlouhé míče nějaký bodík golmánův pokyn Hrát vpřed, když jeno individual je normální ???
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

jancarik wrote:
Jaromir Malanta wrote:zdarec,mám prosbu,chci uspořádat turnaj,soukromý,pro 32 mužstev,mám SPFA,poraďte někdo jakým způsobem na tento turnaj vyberu týmy ze svého seznamu kontaktů?ve svém seznamu mám cca 90 týmů,ale když se snažím udělat turnaj vyhodí mi to max.12 týmů?poradí mi někdo,díky
jestli se chces prihlasit i ty tak je omezeni 10tis pro turnaj 32tymu aby se mohli prihlasit Hckari 20tis pro Gckare asi si zadal vetsi vstupny...
díky za pomoc,už to funguje,už to jede :wink:
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
xixor

Post by xixor »

Freedonnasch wrote:Ahoj,

chtěl bych se zeptat, přidá mi do výkonu při taktice Dlouhé míče nějaký bodík golmánův pokyn Hrát vpřed, když jeno individual je normální ???
Nepřidá ti nic, bohužel.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Myslíte, že je výhodné, když tým nemá správce stadionu, zato ale má jen přírodní trávník?
Všiml jsem si, že to tak praktikuje jeden tým z mojí divize ( FC Wageningen ). Neplatí si správce, jen si kupuje přírodní trávník za € 2.500,00.
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”