zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
No a vtipálkem bylo jako loni Azor nebo se pokusil někdo nový ?
A jéjepupajdi13 wrote:tak je tam.....apríl "hodinový" od pupajdího![]()

-
- Member of the Soccer Project Association
Code Page Time Info Sheriff
0 user_ban.php Pondělí 1 Duben 2013 (19:50 CET) User 'onula alias Azor' cannot login anymore now [Reason : Other]. pupajdi
0 user_ban.php Pondělí 1 Duben 2013 (19:50 CET) User 'onula alias Azor' cannot login anymore now [Reason : Other]. pupajdi
-
ti to asi prodloužím,za tu zaspamovanou schránkuAzor wrote: A jéjeNu což, musím se teda z baru na chvilec se vrátit abych nastavil na 22h

To není brzda, menší množství mulťáků je zde naprosto nepolapitelná věcpupajdi13 wrote:brzdasexy kote wrote: Když se ozve, tak mu poradím jak být inkognitopro menší množství mulťáků to no probléma

Ale to už mimo mě, lumpárnám se momentálně nevěnuju

-
palo wrote:Tak tentokrát musím říct že jsem to nesežral ani na setinu sekundy,já už jsem dnes apríl měl s péeskovou 150,jenom furt nevím jak zfalšoval zápis o utkání???

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Neuškodilo by nějaké zprávy zveřejnit ..pupajdi13 wrote:ti to asi prodloužím,za tu zaspamovanou schránkuAzor wrote: A jéjeNu což, musím se teda z baru na chvilec se vrátit abych nastavil na 22h
![]()

JPD - B.3
-
Azore, di do hajzlu ! přijdu dom a mám tu zprávu na SP, volám Mártymu a ten se mi směje :_(
Jestli přijedeš na sraz, platíš veškerej můj chlast, kterej tam vypiju a to si piš, že já tam toho vypiju hodně !!!!!!!
Jestli přijedeš na sraz, platíš veškerej můj chlast, kterej tam vypiju a to si piš, že já tam toho vypiju hodně !!!!!!!
AC Had Bozak
-
už jsem jich tupár otiskl....tak další konverzace :
Proč my byl udělen BAN??? Hraju poctivě.
+
Datum?
+
pondělí
+
až teť mi to došlo hahaha
už jsem měl strach,že bude chtít nápovědu diváků....
btw- jo Hadísek byl výstavní v tom telefonu....woe Márty co to je, mám 3 promile v kůži a na SP tohle
+
Datum?
+
pondělí
+
btw- jo Hadísek byl výstavní v tom telefonu....woe Márty co to je, mám 3 promile v kůži a na SP tohle

-
¨pupajdi13 wrote:
btw- jo Hadísek byl výstavní v tom telefonu....woe Márty co to je, mám 3 promile v kůži a na SP tohle![]()
Azor je mrtvej muž !!!!
AC Had Bozak
-
pupajdi13 wrote:už jsem jich tupár otiskl....tak další konverzace :
+
Datum?
+
pondělí
+
btw- jo Hadísek byl výstavní v tom telefonu....woe Márty co to je, mám 3 promile v kůži a na SP tohle![]()
mazzy

-
Já hlásím nachytán na 50 % 
Přečetl sem si to, nasral se, pak nevěřícně psal zprávu Pupčovi něco v tom smyslu to si ze mě snad děláš prdel..., když v tom mi to docvaklo...
Akorát sem teda myslel že je to jeho fór, tak sorry a tímto za mě říkám dobrý Azore

Přečetl sem si to, nasral se, pak nevěřícně psal zprávu Pupčovi něco v tom smyslu to si ze mě snad děláš prdel..., když v tom mi to docvaklo...

Akorát sem teda myslel že je to jeho fór, tak sorry a tímto za mě říkám dobrý Azore

Andrew - Sokol Čejč
-
Tak to jsme na tom stejně...Sokol Cejc wrote:Já hlásím nachytán na 50 %
FC Žďár nad Sázavou - D.22
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Hippo: Tak pokud vím, tak ty máš angličtinu na SP, tak u Tebe jsem si říkal, že by to vůbec nezabralo
Jo a možná to bylo průhlednější než minule, nicméně jsem "potěšen" že chudák pupajdí dostal tolik zpráv, aspoň vím že ten apríl k něčemu byl
P.S. Hmmm, a zatím vůbec nevím co dám za apríla příští rok
Nu co, něco se najde a když to dost manažerů dostane 4x za sebou, stejně se jich pár zas chytne, když to je 1x za rok 
Jo a apríla jsem udělal i i ve škole, trošku jsem to přepískl a odpovědi Vám tu časem dám

Jo a možná to bylo průhlednější než minule, nicméně jsem "potěšen" že chudák pupajdí dostal tolik zpráv, aspoň vím že ten apríl k něčemu byl

P.S. Hmmm, a zatím vůbec nevím co dám za apríla příští rok

Jo a apríla jsem udělal i i ve škole, trošku jsem to přepískl a odpovědi Vám tu časem dám

-
ty se bavíšAzor wrote:Hippo: Tak pokud vím, tak ty máš angličtinu na SP, tak u Tebe jsem si říkal, že by to vůbec nezabralo![]()
Jo a možná to bylo průhlednější než minule, nicméně jsem "potěšen" že chudák pupajdí dostal tolik zpráv, aspoň vím že ten apríl k něčemu byl![]()
P.S. Hmmm, a zatím vůbec nevím co dám za apríla příští rokNu co, něco se najde a když to dost manažerů dostane 4x za sebou, stejně se jich pár zas chytne, když to je 1x za rok

ACS Pardubice