No to se mi snad zdá, Xixor se už na Bazaly jen tak nedostane, maximálně do chráněného sektoru hostí.pupajdi13 wrote:no konečně děcka...tady o tu fotku mi šlo celou dobu ...Xixi líbající moje Sparťanské tričko
![]()

Moderator: Czech Moderators
No to se mi snad zdá, Xixor se už na Bazaly jen tak nedostane, maximálně do chráněného sektoru hostí.pupajdi13 wrote:no konečně děcka...tady o tu fotku mi šlo celou dobu ...Xixi líbající moje Sparťanské tričko
![]()
jo,jo podepsal....a dokonce vychytal titulkopeckar wrote:Jo fotky jsou super, díky xiximu za nafocení a Matteovi za zasazení rajčete.Teda, že xixi podepsal Spartě jsem netušil, naživo jsem u toho nebyl. To jsou mi věci.
![]()
![]()
O dalším líbaní, vábení a vůbec se radši nerozepisuj, petrželáčipupajdi13 wrote:no konečně děcka...tady o tu fotku mi šlo celou dobu ...Xixi líbající moje Sparťanské tričko
![]()
no radsi na jde to i bez petrzeleFoxir wrote:O dalším , vábení a vůbec se radši nerozepisuj...pupajdi13 wrote:no konečně děcka...tady o tu fotku mi šlo celou dobu ...Xixi líbající moje Sparťanské tričko
![]()
to by nepochopil !puzzle wrote:Může mi někdo říct proč Xixor líbá ten rudý znak?![]()
![]()
protože má tak tuze moc rád Pupajdíhopuzzle wrote:Může mi někdo říct proč Xixor líbá ten rudý znak?![]()
![]()
hezké, dokonce jsem i na 3 fotkáchmouven wrote:http://mouven.rajce.idnes.cz/sraz_SP_VP/
Nic extra se tu nedeje, tak konecne jsem se dokopal dat fotky na rajce.. Mimochodem co nejakej ten clanek atd? Uz si to skoro nepamatuju:-)
A jen jeste k fotkam. Pupajdi, na prvni fotce s holkama vpravo nahore s ortezou je to ona?:-D Jo a mam tam zdokumentovanou i tvoji kytku, kterou jsi mi dal:-D