SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Post by Papa Bouba Diop »

dneska pohodová výhra B-týmu nad háèkaøem 5-2 po výkonech 119-85...v pøíštím kole mì èeká sparan hrající efko tak pevnì doufám, že s béèkem výhru vybetonuju :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Libo

Post by Libo »

Z³e Smoka - Libo Team 2:5

Tak moje becko si v pohode poradilo s polskym souperem hrajicim gecku a moji divaci si aspon udelali pekny vylet do nedalekeho Polska. Nastesti se mi zadny hrac nezranil, nikdo nedostal cervenou, ale i tak mi v pristim kole budou chybet dva hraci, coz by snad nemelo vadit, protoze v dalsim kole muj tym zavita na pudu tymu kureFC, ktery momentalne vali v efku, ale verim, ze becko si s timto souperem poradi.
39th season - F.179
Image
Image
happyna17

Post by happyna17 »

Po pìkném výkonu 5:1 jdeme dál a na další cestì nás èeká Fkaø
MošnaM

Post by MošnaM »

Tak já se louèím po této haluzi :cry:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=20
Na body 123:110, ale prohra na penalty. Jó, holt takový je život. Co se dá dìlat. Trochu mne ale štve, že mne toto potkalo už podruhé, za poslední dva týdny. Takže doufám, že už mám vybráno :lol:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Woko

Post by Woko »

Jelikož byla dlouhá pauza mezi ligovými zápasy, hrálo v sobotu pohár áèko a i pøi neúplný týmový náladì sem zahrál svùj osobák 129 a porazil Fkaøe 3:1
Škoda, že mùj nejlepší hráè dostal redku a k tomu stopku na 5 zápasù, pokud budu mít pøíští sezonu smùlu, tak si možná zahraje až v 22. sezonì...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
foppa 13

Post by foppa 13 »

Kua, co to tak ètu, tak všichni máte furt Háèkaøe, Géèkaøe a eFkaøe a já mám už dvì kola po sobì Éèkaøe :x . No to je bordel :lol:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
lyam.
Team Board Member

Post by lyam. »

foppa 13 wrote:Kua, co to tak ètu, tak všichni máte furt Háèkaøe, Géèkaøe a eFkaøe a já mám už dvì kola po sobì Éèkaøe :x . No to je bordel :lol:
porad lepsi tvoji Eckari, nez muj Ceckar
lyam.
Team Board Member

Post by lyam. »

tak dnes moje becko udolalo becko tymu z divize C povykonech 122:128 na penalty 7:6 :twisted:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

tak dneska jsem úspìšnì vypadl z poháru s eFkaøem po výkonech 122-111...pøecejenom liga je teï pro mne mnohem dùležitìjší
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Woko

Post by Woko »

Moje béèko po výkonech 114:111 remizovalo 1:1, ale na penalty sem vyhrál 5:3...
Zajímavé bylo, že ten mùj gól v základní hrací dobì padl taky z penalty a rozstøel zaèal mùj golman tim, že sám skóroval...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Tak dneska nad kamarátom moje Bèko vyhralo vonku 2:3 a tak ideme ïalej kde nás èaká tím ktorý hrá Eèko takže to už bude ažšie :?
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
foppa 13

Post by foppa 13 »

lyam. wrote:
porad lepsi tvoji Eckari, nez muj Ceckar
Hmmm, já dostal Ceèkaøe pro zmìnu teï.
Takže poslední 3 losy
Eèkaø
Eèkaø
Ceèkaø

Na to, že se hraje v podstatì zaèátek poháru, tak slušný losy. A teï mì všichni napište, že jste dostali v 7. kole opìt Háèkaøe, že Libo?? :roll: :lol:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Moji hraci byli unaveny, takze jsem vypad 3:2, ale dal jsem jenom 126, takze se neni co divit.
Tom23 - Tatran Praha
Libo

Post by Libo »

kureFC - Libo Team 1:4

Tak dneska moje kombinovane acko, becko si poradilo se souperem hrajicim efko bez vetsich problemu a tak se muzu tesit na dalsi kolo. Dulezitou zpravou je, ze se nikdo nezranil, sice hraci obdrzeli ctyri zlute karty, ale bez by to asi neslo, vzhledem k memu hernimu projevu. Co se tyka vykonu, tak souper mel 102, muj tym 130. V pristim kole muj tym zavita na pudu tymu Roda JC, ktery prekvapive sidli v Belgii.

PS: Manazer Libo nebude reagovat na vykriky nekterych manazeru, kteri se nedokazou vyporadat s nepriznivym losem. Manazer Libo se losovani neucastnil a ani ho nijak neovlivnil, takze jakekoliv pochybnosti se nezakladaji na pravde :wink:
39th season - F.179
Image
Image
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Prehra 1:3 a koniec v SP pohári èo už máám až moc nabitý program moji hráèi to nezvládajú :?
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”