Mě to dělá totéž co Tobě.jonY.h wrote:čau, jde Vám teď normálně v Battle-strategy vypočítat výkon týmu? Mě to totiž teď nějak blbne, nakopíruju tam co je potřeba a jen to zabliká a naskočí jen samé nuly - Vám to jde?

Moderator: Czech Moderators
Mě to dělá totéž co Tobě.jonY.h wrote:čau, jde Vám teď normálně v Battle-strategy vypočítat výkon týmu? Mě to totiž teď nějak blbne, nakopíruju tam co je potřeba a jen to zabliká a naskočí jen samé nuly - Vám to jde?
Takový případ ještě nebyl zaznamenán, tudíž s pravděpodobností hraničící s jistotou je odpověď NEPaToM wrote:Môže s 0% tímovou agresivitou niektorý z hráčov dostať v zápase žltú kartu?
Rozdelenie je max. 95% domácich fanúšikov, ale výšku vstupného nastavil tak, aby tam prišli len domáci. Aspoň tak som to pochopil.zevfifefif wrote:Bylo mi řečeno, že jde vstupné nastavit na 100%-0% a já se ptám jak
jakože když je cena vstupenky vysoká, tak přijdou jen domácí fanoušci?PaToM wrote:Rozdelenie je max. 95% domácich fanúšikov, ale výšku vstupného nastavil tak, aby tam prišli len domáci. Aspoň tak som to pochopil.zevfifefif wrote:Bylo mi řečeno, že jde vstupné nastavit na 100%-0% a já se ptám jak
nejde musis ho dat na trh kde ho vidi vsichni musi tam byt 3dnycrueface wrote:měl bych dotaz - rád bych od kolegy koupil hráče. Dá se uskutečnit prodej s konkrétním managerem?
pouze ta nejvyššícrueface wrote:To jsem si myslel..a z nabídek lze vybrat jen ty dvě nejvyšší..nemýlím-li se..
![]()
ba ne já myslím že lze vzít i tu nižší, ale nesmí být menší o více jak 10% z nejvyšší nabízené částky. ( info bez záruky, ale vím že jsem dříve podal hráče druhému v pořadí a šlo to, dnes nevím ).pupajdi13 wrote:pouze ta nejvyššícrueface wrote:To jsem si myslel..a z nabídek lze vybrat jen ty dvě nejvyšší..nemýlím-li se..
![]()
ee...nejde... právě proto,že nabídka vždy musí být o 20% vyšší ... dříveva to tak bylo...ale to už je hooooodně dávnotomkycz wrote:ba ne já myslím že lze vzít i tu nižší, ale nesmí být menší o více jak 10% z nejvyšší nabízené částky. ( info bez záruky, ale vím že jsem dříve podal hráče druhému v pořadí a šlo to, dnes nevím ).pupajdi13 wrote:pouze ta nejvyššícrueface wrote:To jsem si myslel..a z nabídek lze vybrat jen ty dvě nejvyšší..nemýlím-li se..
![]()
nová nabídka musí být o 5% vyšší, pouze pokud nastavuješ přímý přestup, tak ho musíš nastavit o 20% víše než je stávající nabídka... takže by to mělo jít...pupajdi13 wrote:ee...nejde... právě proto,že nabídka vždy musí být o 20% vyšší ... dříveva to tak bylo...ale to už je hooooodně dávno![]()