Ani náhodou!pupajdi13 wrote:ty sis o to řekl tím rejpancem o "nákupčím"ps2512 wrote:to mi ten nešťastnej zápas budeš připomínat až do odvety???
a jak píše mantelík....po odvetě si budeme připomínat zápasy dva
, dám si záležet .

Moderator: Czech Moderators
Ani náhodou!pupajdi13 wrote:ty sis o to řekl tím rejpancem o "nákupčím"ps2512 wrote:to mi ten nešťastnej zápas budeš připomínat až do odvety???
a jak píše mantelík....po odvetě si budeme připomínat zápasy dva
, dám si záležet .
tak to vše nejlepší !!! manželka má dnes 30, už máme oslavenoHadis wrote:Včera Pupajdi upekla Pupajdimu jahodový dort k jeho narozeninám, které má zítra a oslaví krásných 35 let![]()
Moc se to Pupajdí podařilo
Vše nejlepší oběmatomkycz wrote:tak to vše nejlepší !!! manželka má dnes 30, už máme oslavenoHadis wrote:Včera Pupajdi upekla Pupajdimu jahodový dort k jeho narozeninám, které má zítra a oslaví krásných 35 let![]()
Moc se to Pupajdí podařilo![]()
To je krásná představaSokol Cejc wrote:My včera slavili synkův svátek. Ráno nebylo úplně jednoduché, ale už sosám třetí pivko a je zase všechno v klidu a napohodu
to jde?Hippopotamus wrote:Už som za tie roky obchodovania dostal všelijaké ponuky, ale z tejto som stále trošku v prdeli![]()
You received a new offer on player Ngumo Nzomukunda. Yasca has offered € 1,50.
Kind regards,
The board.
ps2512 wrote:To je krásná představaSokol Cejc wrote:My včera slavili synkův svátek. Ráno nebylo úplně jednoduché, ale už sosám třetí pivko a je zase všechno v klidu a napohodu
neprovokujSokol Cejc wrote:ps2512 wrote:To je krásná představaSokol Cejc wrote:My včera slavili synkův svátek. Ráno nebylo úplně jednoduché, ale už sosám třetí pivko a je zase všechno v klidu a napohodu
čtvrté
asi ho pozorovali už při rozcvičováníkopeckar wrote:Tohle je první věta zápisu o utkání mého týmu v dnešním ranním ligovém zápase :
1' Pablo Di Lorenzo zahodil další obrovskou šanci a dnes je zralý na vystřídání, na hřišti to smrdí rybinou...
No nakonec mi ten smrad dal gól di šatny. Náš trenér tam rozkopal všechny odpadkový koše a ve druhé půli už bylo na place jen jedno družstvo.Raduuza wrote:asi ho pozorovali už při rozcvičováníkopeckar wrote:Tohle je první věta zápisu o utkání mého týmu v dnešním ranním ligovém zápase :
1' Pablo Di Lorenzo zahodil další obrovskou šanci a dnes je zralý na vystřídání, na hřišti to smrdí rybinou...