Staříci nemohou hrát tolik, kolik bych potřeboval. Morálka dalších hráčů padá a množství zápasů musím regulovat. A divize by měla být největší zábava, ovšem je to tedy dřina. Obdivuji Bona, že to tady dokázal 10 sezón ukočírovat.

Moderator: Czech Moderators
Hehe jestli jsi cetl diskuzi mezi mnou, Agamou a Pupajdim v ehm cupu, tak jsme resili presne tohle. Navic ty mas tu vyhodu, ze budes hrat o spici, ale my hrajem jen o zachranu... a musis mit blokovany terminy, kdyz nastavujes na pondeli, tak musis mit v hlave i uterek, kdyz je hracum 29+ a na utery si nalosujes turnaje akorat, ze potom uz ty hrace nebudes mit 100/100 na ctvrtek pac jim padne fyzicka po lize treba na 91 a aby meli moralku, tak musi hrat ve 22 a uz zase nemaji fyzicku.. Proto jsem se rozhodl, jak jsem se rozhodl.. mozna bych na to mel se zachranit, ale ty 2 sezony mi stacily a chci se zase SP bavit.. a to v posledni dobe nebylo..xixor wrote:Až teď zjišťuju, jak je to všechno složité.
Staříci nemohou hrát tolik, kolik bych potřeboval. Morálka dalších hráčů padá a množství zápasů musím regulovat. A divize by měla být největší zábava, ovšem je to tedy dřina. Obdivuji Bona, že to tady dokázal 10 sezón ukočírovat.
jo jo... vzhledem ke kvalitě ostatních týmu už není čas se moc šetřit, takže to je spíše taktická dřina než nějaká zábava... kvůli té musíš tak někam do C a nížexixor wrote:Až teď zjišťuju, jak je to všechno složité.
taky si rikam ze bych tam moh v pohodel ale nechce se miSokol Cejc wrote: Když to tak čtu tak se znova a znova ujišťuju že v A není o co stát
no na vzájemný souboj jsem vážně zvědavej. Tým nemám v optimálním rozpoložení, nálada pokulhává, ale jedeme bojovat. Bod by byl pro nás přínos a pro tebe ztráta...dawron wrote:Tyve, Rambo,
co to má být? Jsi ten mančaft poskládal z příslušníků pořádkové, ne? Jeden robocop vedle druhýho. Co s tímhle provedu, to jsem vážně zvědavý.
Nejhorší je, že tuhle sezónu hrozně vychýlí ta Oslíčkova tipovačka - předpokládám, že každý bude (byť podvědomě) tendovat k tomu, aby přihřál polívčičku svému tipu. Nedivil bych se, kdyby ji Oslíček vyhlásil právě s tímhle záměrem.
Apropo, Oslíčku, uzávěrka tipů již byla, tak co nějaký souhrnný přehled?
Inu dobrá, shrnu to tedy (bodování 5-1 bod):dawron wrote: Apropo, Oslíčku, uzávěrka tipů již byla, tak co nějaký souhrnný přehled?
Lebo som si nestihol urobiť podrobný rozbor všetkých A-mužstievdawron wrote:P.s.: Jedné věci nerozumím - nikdo netipoval Tatran. Hm, čím to asi bude?
Z toho plyne, že máš spoustu volného času a místo aby sis přečetl pěknou knížku, tak ho zabíjíš jak se dá.Big El wrote:Tak jsem udělal rozbor z jiného pohledu. Tipovalo 21 manažerů.
Všech 21 manažerů se jednomyslně shodlo, že v první pětce nebudou chybět Widlaks a Shucadlo.
Drtivá většina 19 manažerů (90,5%) počítá i s účastí Strakapůdů. Jediní dva, kteří je neuvedli jsou Puzzle a Hernán.
Tři čtrtiny hlasujících počítají s U utd a Viastore (oba 15 hlasů)
Další čtyři týmy (Litoměřice, Fresh, Totemo Baka a Mikef) získali hlasy, avšak všichni méně než 25%
7 týmů Bolka, Wiliams, Chmel, Tatran, NBG, Bizone a Peňarol netipoval nikdo.
Shucadlo není na první dvě místa tipováno jen 4 krát. Všichni tipující se shodují, že Shucadlo získá medaili.
Widlaks jsou mimo první dvě místa tipováni jen 3 krát. Pouze Homar jest "exotem" a tipuje Widlak mimo medailové pozice.
Homar je jediným, kdo tipuje na prvních pět míst Mikefa, zato jej však vidí hned na druhém místě.
Puzzle a kopečkář jsou jedinými, kteří nevěří v titul pro jednoho z dvojice Shucadlo/Widlaks. Titul by jim měli sebrat Strakapúdi (kopečkář) nebo Viastore (puzzle)
Ale co z výše uvedeného plyne, to netuším. To si vyvoďte sami
Proti tomuto se důrazně ohrazuji. Dnes jsem velmi, velmi pracoval. Dokonce jsem asi od 13 do 19 hodin vůbec nestíhal být na SP a na fóru. A poslední asi 2 hodiny mi trvalo, než jsem přečetl vše, čím jste ho zaplevelilikopeckar wrote: Z toho plyne, že máš spoustu volného času a místo aby sis přečetl pěknou knížku, tak ho zabíjíš jak se dá.
Já mám statistiky rádBig El wrote:Proti tomuto se důrazně ohrazuji. Dnes jsem velmi, velmi pracoval. Dokonce jsem asi od 13 do 19 hodin vůbec nestíhal být na SP a na fóru. A poslední asi 2 hodiny mi trvalo, než jsem přečetl vše, čím jste ho zaplevelilikopeckar wrote: Z toho plyne, že máš spoustu volného času a místo aby sis přečetl pěknou knížku, tak ho zabíjíš jak se dá.![]()
A to jen proto, že čekám na přítelkyni a ta stále nejde a nejde. Jinak bych netvrdnul tady, ale jinde. A knížky čtu večer před spaním svým hráčům. Zrovna včera jsem začal s Klapzubovou jedenáctkou, takže se máte na co těšit, pánové