Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Fan
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
ak som si dal hracov otestovat na vypočet skrytej vlastnosti a vysla my napr pri brankarovy skryta vlastnost 93, individualne pokyny hra vpred 1.6 znamena to ze bude hrat lepsie ked mu nastavim indivydualny pokyn hra vpred?
a Napriklad LB hrac skryta vlastnost 95 a individualna hra po kridle 0.1 a odehrat -1.75 co znamena toto? ak je neaka taktika v minuse znamena to ze ak by som ju dal zahraje horsie? a ak je len 0.1 tak ako? kolko by mala mat aby sa oplatilo mu zvolit dany pokyn, dakujem
a Napriklad LB hrac skryta vlastnost 95 a individualna hra po kridle 0.1 a odehrat -1.75 co znamena toto? ak je neaka taktika v minuse znamena to ze ak by som ju dal zahraje horsie? a ak je len 0.1 tak ako? kolko by mala mat aby sa oplatilo mu zvolit dany pokyn, dakujem
-
- Member of the Soccer Project Association
dáme výkon 65 a od toho budeme vycházet....ind pokym +0,1 zahraje 65,1......ind pokyn -1,75 zahraje 63,25...takže si to myslíš správně...HARY... wrote:ak som si dal hracov otestovat na vypočet skrytej vlastnosti a vysla my napr pri brankarovy skryta vlastnost 93, individualne pokyny hra vpred 1.6 znamena to ze bude hrat lepsie ked mu nastavim indivydualny pokyn hra vpred?

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Jen doplním..... Skrytá vlastnost nemá vliv na individuální pokyn, ale na výkon celkově tedy ten základ... a počítá se do výkonu jako každá hlavní vlastnost tedy 2x....HARY... wrote:ak som si dal hracov otestovat na vypočet skrytej vlastnosti a vysla my napr pri brankarovy skryta vlastnost 93, individualne pokyny hra vpred 1.6 znamena to ze bude hrat lepsie ked mu nastavim indivydualny pokyn hra vpred?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Jeden hloupý dotaz - jak změním název topicu, který jsem založil?
Wellweak
-
najedeš do prvniho příspěvkukoster wrote:Jeden hloupý dotaz - jak změním název topicu, který jsem založil?

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

díky paneps2512 wrote:najedeš do prvniho příspěvkukoster wrote:Jeden hloupý dotaz - jak změním název topicu, který jsem založil?

Wellweak
Zdravím, vím, že to je poměrně stupidní otázka, ale.. > je důležité vyhrávat přátelská utkání? Moc mejch kámošů SP nehraje a když dám pool, tak tam je strašně málo hráčů z Hčka.. A proti týmům z F či G nemám moc šancí. Díky za odpověď.. 

-
Ahoj, není důležité je vyhrávat, ale hrát určitě je. Hraním přátelských zápasů se ti zvyšuje nálada v týmu, morálka tvých hráčů, zkušenosti tvých hráčů a přibývají fanoušci (nezáleží na výsledku). Důležité je hrát je doma, aby jsi měl nějaké peníze ze vstupného. A doma je můžeš hrát pořád, protože tvoji pozvánku na poolu vzhledem k tomu, že jsi z divize H, přijme každý.Koubie777 wrote:Zdravím, vím, že to je poměrně stupidní otázka, ale.. > je důležité vyhrávat přátelská utkání? Moc mejch kámošů SP nehraje a když dám pool, tak tam je strašně málo hráčů z Hčka.. A proti týmům z F či G nemám moc šancí. Díky za odpověď..
Když přátelské zápasy i vyhráváš, tak ti roste nálada v týmu o něco rychleji (+1 % za vítězství, +0,75 % za remízu a +0,5 % za prohru) a zároveň ti roste spokojenost fanoušků.
Takže na tom, zda vyhráváš přátelské zápasy ani nezáleží, ale rozhodně je hraj.
Netris->Hell Riders->E.21
To byla vyčerpávající odpověďNetris1 wrote:Ahoj, není důležité je vyhrávat, ale hrát určitě je. Hraním přátelských zápasů se ti zvyšuje nálada v týmu, morálka tvých hráčů, zkušenosti tvých hráčů a přibývají fanoušci (nezáleží na výsledku). Důležité je hrát je doma, aby jsi měl nějaké peníze ze vstupného. A doma je můžeš hrát pořád, protože tvoji pozvánku na poolu vzhledem k tomu, že jsi z divize H, přijme každý.Koubie777 wrote:Zdravím, vím, že to je poměrně stupidní otázka, ale.. > je důležité vyhrávat přátelská utkání? Moc mejch kámošů SP nehraje a když dám pool, tak tam je strašně málo hráčů z Hčka.. A proti týmům z F či G nemám moc šancí. Díky za odpověď..
Když přátelské zápasy i vyhráváš, tak ti roste nálada v týmu o něco rychleji (+1 % za vítězství, +0,75 % za remízu a +0,5 % za prohru) a zároveň ti roste spokojenost fanoušků.
Takže na tom, zda vyhráváš přátelské zápasy ani nezáleží, ale rozhodně je hraj.

Jenom doplním, že pokud chceš hrát přáteláky s týmy z H divize, zkus se domluvit s manažery, kteří jsou aktivní na fóru v topicu "Divize H,G"

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Díky za odpovědi.. 

caute chlapy pls potrebujem sa spytat ze mam momentalne zakladne centrum mladeze a prave stavam profesionalne centrum a posledny mladik mi prisiel pred viac ako mesiacom ako to ze mi este stale neprisiel novy(mam na mysli ze mi neprisla ani sprava ze nebol tak dobry na to aby sa pridal)??? seftrenera mladeze stale udrzujem na 100% pls poradte..
Bobo
Apple United
Apple United
-
pri základní chodi cca po 60 dnechbobos23 wrote:caute chlapy pls potrebujem sa spytat ze mam momentalne zakladne centrum mladeze a prave stavam profesionalne centrum a posledny mladik mi prisiel pred viac ako mesiacom ako to ze mi este stale neprisiel novy(mam na mysli ze mi neprisla ani sprava ze nebol tak dobry na to aby sa pridal)??? seftrenera mladeze stale udrzujem na 100% pls poradte..
až dostavíš profesionální, budou chodit po cca 30 dnech

EDIT:
* Základní úroveň - 500.000 € (dorost přijde/nepřijde vždy +-60 dní)
* Profesionální úroveň – 500.000 € (dorost přijde/nepřijde vždy +-30 dní)
* Hypermoderní úroveň – 500.000 € (dorost přijde/nepřijde vždy +-20 dní)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

ps2512 wrote:pri základní chodi cca po 60 dnechbobos23 wrote:caute chlapy pls potrebujem sa spytat ze mam momentalne zakladne centrum mladeze a prave stavam profesionalne centrum a posledny mladik mi prisiel pred viac ako mesiacom ako to ze mi este stale neprisiel novy(mam na mysli ze mi neprisla ani sprava ze nebol tak dobry na to aby sa pridal)??? seftrenera mladeze stale udrzujem na 100% pls poradte..
až dostavíš profesionální, budou chodit po cca 30 dnech
EDIT:
* Základní úroveň - 500.000 € (dorost přijde/nepřijde vždy +-60 dní)
* Profesionální úroveň – 500.000 € (dorost přijde/nepřijde vždy +-30 dní)
* Hypermoderní úroveň – 500.000 € (dorost přijde/nepřijde vždy +-20 dní)
AHH jasnee uz som pochopil tak diky moc!
Bobo
Apple United
Apple United
Ještě by stálo doplnit, že ikdyž dostavíš profesionální centrum, tak budeš muset počkat oněch zníněných 60 dní,od příchochu/nepříchodu posledního hráče, než započte nový turnus, který se tedy zkrátí o 20 dní tedy na 40dní, stejně tak to je i když stavíš hypermoderní centrum...bobos23 wrote:
AHH jasnee uz som pochopil tak diky moc!
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

Nevíte, kteří trenéři přivádějí random národnosti?
Manager.Soccer - from SoccerProject forward ->