Bola rana, a poriadna, dobre sadla. ďalšie rozkazy?Raduuza wrote:buď rána za 43, u mě je to za 33ps2512 wrote: za 45.000,-- hezkýale na 41 dní

Moderator: Czech Moderators
Bola rana, a poriadna, dobre sadla. ďalšie rozkazy?Raduuza wrote:buď rána za 43, u mě je to za 33ps2512 wrote: za 45.000,-- hezkýale na 41 dní
já napsala rána? to jsem ale vránaHippopotamus wrote:Bola rana, a poriadna, dobre sadla. ďalšie rozkazy?Raduuza wrote:buď rána za 43, u mě je to za 33ps2512 wrote: za 45.000,-- hezkýale na 41 dní
ajo vidíš toho jsem si nevšiml, že by následovník sanmaxůps2512 wrote:SoccerProject.com Nová sponzorská kampaň 16 Zář (10:29)
Klikněte zde pro smazání této zprávy Označit jako 'Důležitá'
Ahoj,
společnost Chicago Fire rozpoutala novou reklamní kampaň.
To není dobrá zpráva jen pro SoccerProject, ale také pro Vás, protože Vám to dává další možnost zaplnit reklamní tabule na Vašem stadiónu!
Název: Chicago Fire
Web: http://www.chicago-fire.com
S pozdravem, The SoccerProject Football Association.
za 45.000,-- hezkýale na 41 dní
Chicago Fire € 139.500,00 16 dní Přijmout Více infoRaduuza wrote:tak tohle se mi líbí![]()
+ € 112.500,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost Chicago Fire (16 dní)
U nás také přistála..kopeckar wrote:Chicago Fire € 139.500,00 16 dní Přijmout Více infoRaduuza wrote:tak tohle se mi líbí![]()
+ € 112.500,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost Chicago Fire (16 dní)
My si ale počkáme na lepší.
my nečekáme a jsme vděční za to, co jeAtaner wrote:U nás také přistála..kopeckar wrote:Chicago Fire € 139.500,00 16 dní Přijmout Více infoRaduuza wrote:tak tohle se mi líbí![]()
My si ale počkáme na lepší.
tys nestával ve čtyři abys vzal tu nejlepšíkopeckar wrote:My si ale počkáme na lepší.
No to víš, že jsem si na to včera vzpomněl.tomkycz wrote:tys nestával ve čtyři abys vzal tu nejlepšíkopeckar wrote:My si ale počkáme na lepší.také čekáme co přijde... 16 dní je vela...
GeorgeTT wrote:Kurva, kam na tie sumy chodíte???![]()
+ € 33.750,00 Príjem z reklamných pútačov na štadióne: spoločnosť Chicago Fire (41 dni)
A to som najprv pozeral, že aká parádna suma, potom si prečítam na fóre, a pripadám si jak žebrákRaduuza wrote:GeorgeTT wrote:Kurva, kam na tie sumy chodíte???![]()
+ € 33.750,00 Príjem z reklamných pútačov na štadióne: spoločnosť Chicago Fire (41 dni)
asi ses málo usmíval![]()
tak oproti tomu, co to bylo , to velká suma jeGeorgeTT wrote:A to som najprv pozeral, že aká parádna suma, potom si prečítam na fóre, a pripadám si jak žebrákRaduuza wrote:GeorgeTT wrote:Kurva, kam na tie sumy chodíte???![]()
asi ses málo usmíval![]()
Vzal jsi tu speciální reklamu včera a tak ti ji to nenabídlo dnes.GeorgeTT wrote:Kurva, kam na tie sumy chodíte???![]()