Škoda, že se na forum neprobírá podobným způsobem i moje F.7 ligaBig El wrote:Jo, ještě jednu jsem měl a nenapsal![]()
Jediný kdo napsal pořadí dle "průměrného" tipu a výsledku (viz oslíčkovo shrnutí) je Tomkycz. Takže saké putuje do Litoměřic

Moderator: Czech Moderators
Škoda, že se na forum neprobírá podobným způsobem i moje F.7 ligaBig El wrote:Jo, ještě jednu jsem měl a nenapsal![]()
Jediný kdo napsal pořadí dle "průměrného" tipu a výsledku (viz oslíčkovo shrnutí) je Tomkycz. Takže saké putuje do Litoměřic
to ne to by bylo bez zásluhy já tipoval jako vítěze shucadlo, který je v oslíčkově souhrnu druhý o prsa nějaké pubertální asiatky...Big El wrote:Jo, ještě jednu jsem měl a nenapsal![]()
no nekecej... ty nervy po tu dobu si nedovedu představitBig El wrote:. Dokonce jsem asi od 13 do 19 hodin vůbec nestíhal být na fóru.
Mýlíš se, já jsem na titul tip také FC Strakapůd.Big El wrote:Puzzle a kopečkář jsou jedinými, kteří nevěří v titul pro jednoho z dvojice Shucadlo/Widlaks. Titul by jim měli sebrat Strakapúdi (kopečkář) nebo Viastore (puzzle)
tomkycz wrote:to ne to by bylo bez zásluhy já tipoval jako vítěze shucadlo, který je v oslíčkově souhrnu druhý o prsa nějaké pubertální asiatky...Big El wrote:Jo, ještě jednu jsem měl a nenapsal![]()
Hm, tak koukám, že kupím chybu za chyboudawron wrote:Mýlíš se, já jsem na titul tip také FC Strakapůd.Big El wrote:Puzzle a kopečkář jsou jedinými, kteří nevěří v titul pro jednoho z dvojice Shucadlo/Widlaks. Titul by jim měli sebrat Strakapúdi (kopečkář) nebo Viastore (puzzle)
To víš, mi kteří si umíme čas zorganizovat a neděláme dvanáctky, tak jsme většinou na fóru pečení vaření. Ale nastávají krušné časy. Času bude míň a míň. Čím dál víc ho začíná polykat práce, nějak jsem překonal lenost a začínám makat. A ten čas co zbude začíná požírat přítelkyně. Holt to vypadá, že se SP posune v prioritách až na třetí místo za prachy a babu...pupajdi13 wrote:no nekecej... ty nervy po tu dobu si nedovedu představitBig El wrote:. Dokonce jsem asi od 13 do 19 hodin vůbec nestíhal být na fóru.... to vubec jde být tak dlouho out
.. to by mi muj uživatelský avatar dal
![]()
Dnes se na nás usmálo štěstí. Bez něj jsme byli jak namydlení. To vítězství je pro náš teamspirit velmi důležité, možná že i klíčové.tomkycz wrote:no na vzájemný souboj jsem vážně zvědavej. Tým nemám v optimálním rozpoložení, nálada pokulhává, ale jedeme bojovat. Bod by byl pro nás přínos a pro tebe ztráta...
gratulace k výhře. Bylo to štěstím, ale to k tomu v áčku musí být... jen to mohlo být bez toho zranění, nějak se mi rozpadá záloha, ještě že je zítra pátek... Nejdříve áčkové RM na 10 dní, teď áčkové LM prakticky na 9 dní... Zítra přivítáme doma baku, z toho taky body nekoukaj...dawron wrote:Dnes se na nás usmálo štěstí. Bez něj jsme byli jak namydlení. To vítězství je pro náš teamspirit velmi důležité, možná že i klíčové.tomkycz wrote:no na vzájemný souboj jsem vážně zvědavej. Tým nemám v optimálním rozpoložení, nálada pokulhává, ale jedeme bojovat. Bod by byl pro nás přínos a pro tebe ztráta...
Buď v klidu, já jsem dneska dostal dvě přímé rudé a taky jsem hrál na "jistý součet 166"xixor wrote:FCB Shucadlo - FC NBG 0:2 (138-140)
Co k tomu napsat.... My jsme vsadili na "jistotu" - útok a součet agresivity 175, součet na obranu a součet 195.... Na obou stranách padla redka, u nás přímá někde kolem 50 minuty, u soupeře po druhé žluté někde na konci. Výsledkem je prohra v o dvě branky.
Ale nějak jsme si zvykli, že nás CML moc nemusí, takže nezbývá, než se pokusit urvat všechny body zítra na U utd.
Gratulace soupeři, vyšlo ti to parádně![]()
PS: A je pozitivní zjištění, že umíme 138.
PS2: Oslicku, měl jsi 100% pravdu. NA "jistotu" se hrát nedá.
PS3: A radost z toho, ž jsem včera dal zkoušku z angličtiny, mi to nezkazí. Zajíci se počítají po honu.
Díky za gratulaci, taky si tohohle vítězství hoodně vážim.. Nasadil jsem Bengo a zkusil štěstí.. Chtěl jsem se soustředit spíš na pátek.xixor wrote:FCB Shucadlo - FC NBG 0:2 (138-140)
Co k tomu napsat.... My jsme vsadili na "jistotu" - útok a součet agresivity 175, součet na obranu a součet 195.... Na obou stranách padla redka, u nás přímá někde kolem 50 minuty, u soupeře po druhé žluté někde na konci. Výsledkem je prohra v o dvě branky.
Ale nějak jsme si zvykli, že nás CML moc nemusí, takže nezbývá, než se pokusit urvat všechny body zítra na U utd.
Gratulace soupeři, vyšlo ti to parádně![]()
PS: A je pozitivní zjištění, že umíme 138.
PS2: Oslicku, měl jsi 100% pravdu. NA "jistotu" se hrát nedá.
PS3: A radost z toho, ž jsem včera dal zkoušku z angličtiny, mi to nezkazí. Zajíci se počítají po honu.
no tohle vítězství má pro tebe cenu zlata. Sice jsem to přál shucadlu, páč chci vidět pohárek za áčko v ČR, ale i tobě ty body přeju, aspoň někdo musí z B3 reprezentovatFC NBG wrote:xixor wrote:FCB Shucadlo - FC NBG 0:2 (138-140)
Díky za gratulaci, taky si tohohle vítězství hoodně vážim.. Nasadil jsem Bengo a zkusil štěstí.. Chtěl jsem se soustředit spíš na pátek.
Všechno co je navíc beru všema deseti..tomkycz wrote:no tohle vítězství má pro tebe cenu zlata. Sice jsem to přál shucadlu, páč chci vidět pohárek za áčko v ČR, ale i tobě ty body přeju, aspoň někdo musí z B3 reprezentovatFC NBG wrote:xixor wrote:FCB Shucadlo - FC NBG 0:2 (138-140)
Díky za gratulaci, taky si tohohle vítězství hoodně vážim.. Nasadil jsem Bengo a zkusil štěstí.. Chtěl jsem se soustředit spíš na pátek.
Jo chlapci, doufám, že naplno budete všichni hrát i proti U Utd, Widlacks, Strakapůdům, Viastore, Bace a všem ostatnímFC NBG wrote: A děkuju.. Xixor to ještě zvládne..