Divize A

Moderator: Czech Moderators

puzzle
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by puzzle »

Big El wrote:Jo, ještě jednu jsem měl a nenapsal :mrgreen:

:arrow: Jediný kdo napsal pořadí dle "průměrného" tipu a výsledku (viz oslíčkovo shrnutí) je Tomkycz. Takže saké putuje do Litoměřic :mrgreen:
Škoda, že se na forum neprobírá podobným způsobem i moje F.7 liga :mrgreen: :mrgreen:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
tomkycz

Post by tomkycz »

:arrow: Jediný kdo napsal pořadí dle "průměrného" tipu a výsledku (viz oslíčkovo shrnutí) je Tomkycz. Takže saké putuje do Litoměřic :mrgreen:
to ne to by bylo bez zásluhy já tipoval jako vítěze shucadlo, který je v oslíčkově souhrnu druhý o prsa nějaké pubertální asiatky... :wink:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote:. Dokonce jsem asi od 13 do 19 hodin vůbec nestíhal být na fóru.
no nekecej... ty nervy po tu dobu si nedovedu představit :mrgreen: ... to vubec jde být tak dlouho out :lol: .. to by mi muj uživatelský avatar dal :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Big El wrote: :arrow: Puzzle a kopečkář jsou jedinými, kteří nevěří v titul pro jednoho z dvojice Shucadlo/Widlaks. Titul by jim měli sebrat Strakapúdi (kopečkář) nebo Viastore (puzzle)
Mýlíš se, já jsem na titul tip také FC Strakapůd.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:

to ne to by bylo bez zásluhy já tipoval jako vítěze shucadlo, který je v oslíčkově souhrnu druhý o prsa nějaké pubertální asiatky... :wink:
dawron wrote:
Big El wrote: :arrow: Puzzle a kopečkář jsou jedinými, kteří nevěří v titul pro jednoho z dvojice Shucadlo/Widlaks. Titul by jim měli sebrat Strakapúdi (kopečkář) nebo Viastore (puzzle)
Mýlíš se, já jsem na titul tip také FC Strakapůd.
Hm, tak koukám, že kupím chybu za chybou :roll:
Nějak jsem na ten přehled koukal špatně. No nevadí... Snad aspoň zbylé informace nejsou nepřesné.
pupajdi13 wrote:
Big El wrote:. Dokonce jsem asi od 13 do 19 hodin vůbec nestíhal být na fóru.
no nekecej... ty nervy po tu dobu si nedovedu představit :mrgreen: ... to vubec jde být tak dlouho out :lol: .. to by mi muj uživatelský avatar dal :mrgreen:
To víš, mi kteří si umíme čas zorganizovat a neděláme dvanáctky, tak jsme většinou na fóru pečení vaření. Ale nastávají krušné časy. Času bude míň a míň. Čím dál víc ho začíná polykat práce, nějak jsem překonal lenost a začínám makat. A ten čas co zbude začíná požírat přítelkyně. Holt to vypadá, že se SP posune v prioritách až na třetí místo za prachy a babu... :mrgreen:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
dawron
Team President

Post by dawron »

tomkycz wrote:no na vzájemný souboj jsem vážně zvědavej. Tým nemám v optimálním rozpoložení, nálada pokulhává, ale jedeme bojovat. Bod by byl pro nás přínos a pro tebe ztráta...
Dnes se na nás usmálo štěstí. Bez něj jsme byli jak namydlení. To vítězství je pro náš teamspirit velmi důležité, možná že i klíčové.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
tomkycz

Post by tomkycz »

dawron wrote:
tomkycz wrote:no na vzájemný souboj jsem vážně zvědavej. Tým nemám v optimálním rozpoložení, nálada pokulhává, ale jedeme bojovat. Bod by byl pro nás přínos a pro tebe ztráta...
Dnes se na nás usmálo štěstí. Bez něj jsme byli jak namydlení. To vítězství je pro náš teamspirit velmi důležité, možná že i klíčové.
gratulace k výhře. Bylo to štěstím, ale to k tomu v áčku musí být... jen to mohlo být bez toho zranění, nějak se mi rozpadá záloha, ještě že je zítra pátek... Nejdříve áčkové RM na 10 dní, teď áčkové LM prakticky na 9 dní... Zítra přivítáme doma baku, z toho taky body nekoukaj... :evil:
xixor

Post by xixor »

FCB Shucadlo - FC NBG 0:2 (138-140)

Co k tomu napsat.... My jsme vsadili na "jistotu" - útok a součet agresivity 175, součet na obranu a součet 195.... Na obou stranách padla redka, u nás přímá někde kolem 50 minuty, u soupeře po druhé žluté někde na konci. Výsledkem je prohra v o dvě branky.
Ale nějak jsme si zvykli, že nás CML moc nemusí, takže nezbývá, než se pokusit urvat všechny body zítra na U utd.

Gratulace soupeři, vyšlo ti to parádně :!:
PS: A je pozitivní zjištění, že umíme 138. :wink:
PS2: Oslicku, měl jsi 100% pravdu. NA "jistotu" se hrát nedá.
PS3: A radost z toho, ž jsem včera dal zkoušku z angličtiny, mi to nezkazí. Zajíci se počítají po honu. :mrgreen:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Hák

Post by Hák »

xixor wrote:FCB Shucadlo - FC NBG 0:2 (138-140)

Co k tomu napsat.... My jsme vsadili na "jistotu" - útok a součet agresivity 175, součet na obranu a součet 195.... Na obou stranách padla redka, u nás přímá někde kolem 50 minuty, u soupeře po druhé žluté někde na konci. Výsledkem je prohra v o dvě branky.
Ale nějak jsme si zvykli, že nás CML moc nemusí, takže nezbývá, než se pokusit urvat všechny body zítra na U utd.

PS3: A radost z toho, ž jsem včera dal zkoušku z angličtiny, mi to nezkazí. Zajíci se počítají po honu. :mrgreen:
Buď v klidu, já jsem dneska dostal dvě přímé rudé a taky jsem hrál na "jistý součet 166" :)
Last edited by Hák on Thu Jan 14, 2010 10:36 am, edited 1 time in total.
SK Kobeřice - E.36
mouven

Post by mouven »

tralalaaa letos prvni bodiky:-)
FK Bolka FOREVER
tomkycz

Post by tomkycz »

tak další zranění sráží naše zítřejší akcie na nulu, tohle si baka ujít nenechá... uvidíme, jak k zápasu přistoupíme, těžko něco vymýšlet... :?
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

Díky za gratulaci, taky si tohohle vítězství hoodně vážim.. Nasadil jsem Bengo a zkusil štěstí.. Chtěl jsem se soustředit spíš na pátek. :)
tomkycz

Post by tomkycz »

FC NBG wrote:

Díky za gratulaci, taky si tohohle vítězství hoodně vážim.. Nasadil jsem Bengo a zkusil štěstí.. Chtěl jsem se soustředit spíš na pátek. :)
no tohle vítězství má pro tebe cenu zlata. Sice jsem to přál shucadlu, páč chci vidět pohárek za áčko v ČR, ale i tobě ty body přeju, aspoň někdo musí z B3 reprezentovat 8)
FC NBG
Team Manager

Post by FC NBG »

tomkycz wrote:
FC NBG wrote:

no tohle vítězství má pro tebe cenu zlata. Sice jsem to přál shucadlu, páč chci vidět pohárek za áčko v ČR, ale i tobě ty body přeju, aspoň někdo musí z B3 reprezentovat 8)
Všechno co je navíc beru všema deseti.. :lol: :D A děkuju.. Xixor to ještě zvládne..
xixor

Post by xixor »

FC NBG wrote: A děkuju.. Xixor to ještě zvládne..
Jo chlapci, doufám, že naplno budete všichni hrát i proti U Utd, Widlacks, Strakapůdům, Viastore, Bace a všem ostatním :!: :lol: Ale že mě obrali Češi, to mě bolí méně, to je fakt.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”