Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Jak je to s prestupy,muzu koupit 2 hrace od jednoho tymu behem jedne sezony? Nehrozi mi BAN nebo neco podobnyho..
ACS Pardubice
-
- Team Manager
Mimochodom, pri tom odstupnom je aj napísané, že ak hráči usúdia, že bol v klube príliš krátko, tak im klesne morálka. Čo znamená "príliš krátko" a o koľko im klesne morálka?[/quote]
Aby hráčům neklesla morálka po propuštění zaměstnance, musí u tebe být alespoň 43 dní.
Když ale propustíš trenéra po 43. dnu, kdy je u tebe v týmu, tak se hráčům naopak morálka zvýší.
Morálka hráčům klesne nebo se zvýší myslím o 10%...kdyžtak mě někdo opravte
Aby hráčům neklesla morálka po propuštění zaměstnance, musí u tebe být alespoň 43 dní.
Když ale propustíš trenéra po 43. dnu, kdy je u tebe v týmu, tak se hráčům naopak morálka zvýší.

hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Černíč TJ Podyjí (B.2)
-
- Team Manager
Od jednoho týmu můžeš koupit pouze jednoho hráče v průběhu dvou sezón...víc ti jich ani koupit nepůjde.oliwapol wrote:Jak je to s prestupy,muzu koupit 2 hrace od jednoho tymu behem jedne sezony? Nehrozi mi BAN nebo neco podobnyho..
Edit: ale koukám, že máš SPFA, tak to můžeš koupit až 3 hráče ze 2 sezóny.
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Černíč TJ Podyjí (B.2)
-
A behem jedne sezony to tedy jde bez potrestani?
ACS Pardubice
-
- Team Manager
No já SPFA nemám, tak nevím, ale mělo by to jít bez problému.oliwapol wrote:A behem jedne sezony to tedy jde bez potrestani?
Já když sem chtěl koupit od jednoho týmu 2 hráče, tak mi to napsalo hlášku, že to nejde. Mohl jsem mít podanou nabídku pouze na jednoho hráče.
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Aby hráčům neklesla morálka po propuštění zaměstnance, musí u tebe být alespoň 43 dní.zevfifefif wrote:Mimochodom, pri tom odstupnom je aj napísané, že ak hráči usúdia, že bol v klube príliš krátko, tak im klesne morálka. Čo znamená "príliš krátko" a o koľko im klesne morálka?

Ta morálka roste o 20% O kolik klesá, pokud se trenér propustí dřív, to by měl znát Mr. Pupajdí, ten to má otestovaný

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Team Manager
Jak lze zrušit již pořádaný turnaj?
dnes mi přišla zpráva:
Ahoj,
přátelský pohár (Fear Fact cup THREE) , který jsem chtěl pořádat, jsem musel zrušit, přijměte mou omluvu.
S pozdravem,
Bártek ( White Devils FC )
dnes mi přišla zpráva:
Ahoj,
přátelský pohár (Fear Fact cup THREE) , který jsem chtěl pořádat, jsem musel zrušit, přijměte mou omluvu.
S pozdravem,
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Než se ten turnaj naplní, tak lze zrušit,ale jakmile se rozlosuje, tak už potom ne...zevfifefif wrote:Jak lze zrušit již pořádaný turnaj?
dnes mi přišla zpráva:
Ahoj,
S pozdravem,
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

tak som tu nový a potrebujem pomoc vo veľa veciach od nejakých skúsených borcov, ktorý to tu už majú pod palcom. nechcel by mi niekto pomoct s SP cez icq alebo skype?
ICQ už nepoužívám.. pokud chceš, napiš mi do SP pošty, nebo můžeš případné tvoje otázky psát sem do toho topicu, a ti zkušenější ti určitě poradí....Marco1719 wrote:tak som tu nový a potrebujem pomoc vo veľa veciach od nejakých skúsených borcov, ktorý to tu už majú pod palcom. nechcel by mi niekto pomoct s SP cez icq alebo skype?
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

postavil som yakladne centrum a po 20 dnoch mi prisiel od postavenia mladik a hned vtedi ked sa postavilo yakladne tak som dal to stredne a to sa mi postavilo za 40 dni a kedi mi teda dojde mladik ked yakladne ma 60 dni a hento 30 dni ok dik
-
To dann11:
1) ako dlho sa to bude Sjarelovi chcieť viesť a nám užívateľom hrať. Nie je to obmedzené počtom sezón, možno len počtom serverov.
2) Keď ti prišiel mladík, tak ďalší príde až o +-60 dní, aj keď už budeš mať dostavané profesionálne centrum mládeže. Až potom sa ten čas príchodu skráti na cca. 30 dní.
Jednoducho ten cyklus trvá podľa toho, na akej úrovni si mal centrum, keď predošlý cyklus tvorby talentu skončil (tzn. že mladík prišiel alebo ti prišla pošta, že neprišiel).
1) ako dlho sa to bude Sjarelovi chcieť viesť a nám užívateľom hrať. Nie je to obmedzené počtom sezón, možno len počtom serverov.

2) Keď ti prišiel mladík, tak ďalší príde až o +-60 dní, aj keď už budeš mať dostavané profesionálne centrum mládeže. Až potom sa ten čas príchodu skráti na cca. 30 dní.
Jednoducho ten cyklus trvá podľa toho, na akej úrovni si mal centrum, keď predošlý cyklus tvorby talentu skončil (tzn. že mladík prišiel alebo ti prišla pošta, že neprišiel).
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Bohužel v tomto bych problém určitě teď nevidělPaToM wrote:To dann11:
možno len počtom serverov.

Když budeme brat, že všechny ligy jsou obsazeny managerskýma týmama, tak máme v H lize z celkového počtu volných míst cca 35 000 zaplňěno asi 4,2% což je asi 1 500 aktivních managerů.

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)