Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Pláša
Team Manager

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Pláša »

PaToM wrote:
Pláša wrote:Ahoj, na SP teedy rozhodně nový nejsem, Právě jsem v divizi D a po dvou kolech jsem na prvnim miste..

Jinak k tomu na to co se chci zeptat....Vcera jak byl ten problem s prihlasenim, jsem teda nechtic odehral vsechny tri zapasy s ackem...ale ligu sem vyhral, turnaj finale jsem vyhral na penalty, a pratelak sem vyhral 5:0....

ale i presto jsem si dneska vsiml, že mam naladu v tymu 95 pritom sem mel 100...Jak je možné že mi klesla nalada v tymu o 5 procent, kdyz sem vsechny tri zapasy vyhral? a zadnyho hrace sem nekoupil ani neprodal.....Vubec nevim jak se to mohlo stat :) =D :D
Kedy si sa pozeral na náladu??
Začiatkom novej sezóny nálada v tíme klesne vždy o 10% z momentálnej, čiže ak si mal na konci jednej sezóny 99% náladu, tak na začiatku durhej máš náladu 89%. Potom si vyhral dva ligové zápasy (+2x 2%), jeden turnajový (+1%) a jeden priateľský (+1%) - to je dokopy o 6% viac, čiže 89% + 6% = 95%. :wink:
Jo jasný, to mi uplně vypadlo z hlavy že se ubírá 10% ..diky za informaci :) ted uz to odpovídá :)
Fc Burani Liblice - Pláša
Dudko
Fan

Post by Dudko »

Chcel by som pomoct pri zarabani penazi, pretoze nejako nemam peniaze a furt mi nenabiehaju ziadne, mam aj reklamy aj hram ale kazdy den mam tak isto penazi, dakujem za pomoc
PaToM
Member of the Soccer Project Association

Post by PaToM »

Pláša wrote:Jo jasný, to mi uplně vypadlo z hlavy že se ubírá 10% ..diky za informaci :) ted uz to odpovídá :)
Za málo, na to tu je tento topic. :wink:
werule wrote:tym FC Tokaj Gazprom Mala Trna
Hráč Andrius Normantas bol predaný za € 2.500.000,00 do Gh0st R!d3rs .

vtyme Gh0st R!d3rs si pozri naponuky na hraca Mike Salomé kde je moja ponuka
Ja som si vás už preklepol. 8)
Žiaľ, nenašiel som nič, čo by mi pomohlo vyriešiť túto záhadu. Ale ban by si nemal dostať, určite nie.

Toto píšu pravidlá:
S jedným tímom môžete uskutočniť nákup/predaj medzi sebou raz za každé dve sezóny. Členovia SPFA môžu medzi sebou uskutočniť tri prestupy za dve sezóny.
To znamená, že nie je možné, aby sa takéto niečo stalo, nie že to nemôžeš spraviť. Nie je to porušenie pravidiel. Technicky vzaté, hej, ale doteraz čo viem, tak sa to nedalo, pretože to systém nepovoľoval. Ale zdá sa, že opak je pravdou... :shock:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaToM

Post by PaToM »

Dudko wrote:Chcel by som pomoct pri zarabani penazi, pretoze nejako nemam peniaze a furt mi nenabiehaju ziadne, mam aj reklamy aj hram ale kazdy den mam tak isto penazi, dakujem za pomoc
Hrávaj priateľské zápasy cez pool -> http://www.soccerproject.com/spnewl_friendly_pool.php
Tímom z divízie H a G prijímajú často pozvánky z poolu, pretože im to napr. pomáha doplniť náladu v tíme, morálku hráčov z B, C tímu atď.
Nevadí, že niekedy prehráš, hlavné je, že zarobíš. Momentálne sú domáce priateľské zápasy najväčším zdrojom peňazí (hneď po predaji hviezdych hráčov).
Máš dosť hráčov v tíme, ktorí žerú dosť peňazí za výplaty. Preto tie peniaze nejako potrebuješ získať späť. Vytvor si každý deň jednu, dve pozvánky a vždy doma. Či už si dáš aj penalty alebo nie, na tom nezáleží. Ak už budeš mať viac peňazí, môžeš si rozšíriť štadión a aj to ti prinesie viac peňazí do kasy.
Veľmi užitočný je aj tento návod od manažéra xixora -> http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 8#p1221418
Je v ňom aj stať o tom, ako zarábať. :wink: Nižšie v návode Happynovo FAQ nájdeš (keď si dáš napr. Ctrl+F a výhľadáš si) "Jak se dají vydělat peníze".
Ak niečomu nerozumieš, kľudne sa spýtaj, rád ti tu vždy niekto odpovie. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

werule wrote:ahojte potrebujem rychle poradit dnes som predal hraca jednemu tymu a potom som nejako nato zabudol a som dal ponuku na jeho hraca tymu ktori odomna kupyl toho hraca
co je podla pravidiel ze mozem urobit len jeden obchod s jednym tymom za neviem kolko sezon zakazane takze teraz neviem co mam urobit nechcem dostat BAN tak ak niekto vie prosim poradte
Ak som pochopil, predal si tímu "A" svojho hráča a teraz si dal ponuku na hráča, ktorého tím "A" predáva. Nie je na tom nič zlé, pravidlá ti dovoľujú (ak nie si člen SPFA) kúpiť od tímu hráča raz za 2 sezóny a zároveň do toho istého tímu počas tých istých 2 sezón jedného hráča predať (tz. že nemôžeš kúpiť od neho 2 hráčov alebo mu 2 predať, ale môžeš 1 kúpiť a 1 predať). Neboj sa, ak nie sú prestrelené čiastky, problém mať nebudeš. Ale teraz, ak kúpiš hráča aj ty od neho, tak vám už systém nedovolí robiť medzi sebou žiadne transfery počas nasledujúcich 2 sezón :-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
werule
Assistant Manager

Post by werule »

dik za vysvetlenie ale inak toho hraca som kupyl za 600K a teraz predal za 2.5 mil. ale mal 20 rokov 77 hodnotenie a 6 agresivita tak dufam ze ani zato nebude ban
FC Tokaj Mala Trna
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

werule wrote:dik za vysvetlenie ale inak toho hraca som kupyl za 600K a teraz predal za 2.5 mil. ale mal 20 rokov 77 hodnotenie a 6 agresivita tak dufam ze ani zato nebude ban
Nie je začo. Cena 2.5M za to CB je trošku vyššia ako býva zvykom, ale myslím, že by si nemal mať problémy. Netuším, ako to berú šerifi, ale pochybujem, že sa tým budú zaoberať. Proste si mal šťastie a predal si ho o niečo drahšie, ja na tom nevidím nič zlé (a keby niečo, ban by si dostať nemal, prinajhoršom by ti mali zraziť tú cenu trošku, možno na 2M, ale aj tak neverím, že niekomu sa to bude zdať podozrivé)...
...new beginning...

Netris1

Post by Netris1 »

Hippopotamus wrote:
werule wrote:dik za vysvetlenie ale inak toho hraca som kupyl za 600K a teraz predal za 2.5 mil. ale mal 20 rokov 77 hodnotenie a 6 agresivita tak dufam ze ani zato nebude ban
Nie je začo. Cena 2.5M za to CB je trošku vyššia ako býva zvykom, ale myslím, že by si nemal mať problémy. Netuším, ako to berú šerifi, ale pochybujem, že sa tým budú zaoberať. Proste si mal šťastie a predal si ho o niečo drahšie, ja na tom nevidím nič zlé (a keby niečo, ban by si dostať nemal, prinajhoršom by ti mali zraziť tú cenu trošku, možno na 2M, ale aj tak neverím, že niekomu sa to bude zdať podozrivé)...
V nejhorším ti to srazí na 2,3M, precedent bude přestup šerifa Dardara :D
Netris->Hell Riders->E.21
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Máte taky problém s dlouhým nalogováním se do SP, nebo je závada jen na mém příjmači ? :mrgreen:
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
ps2512

Post by ps2512 »

amoszamba wrote:Máte taky problém s dlouhým nalogováním se do SP, nebo je závada jen na mém příjmači ? :mrgreen:
Topik o Ačkařích smázl autodelete, tak sem píšou i ti co nemaj :mrgreen:
u mě v pohodě :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

amoszamba wrote:Máte taky problém s dlouhým nalogováním se do SP, nebo je závada jen na mém příjmači ? :mrgreen:
U mně to samé , trvá i 30 sekund
PaToM

Post by PaToM »

U mňa tiež v pohode - asi 8 sekúnd.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Netris1

Post by Netris1 »

PaToM wrote:
Jestli to považuješ, za "v pohodě", tak potěš :lol: U mě asi za 1,5s :)
Netris->Hell Riders->E.21
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Netris1 wrote:
PaToM wrote:
Jestli to považuješ, za "v pohodě", tak potěš :lol: U mě asi za 1,5s :)
Že máte nervy to stopovať - proste stlačím enter a som tam :-)
...new beginning...

dann11
Team President

Post by dann11 »

caute poradi mi niekto ked mi pride mladik z centra kedi zistim ze tento hrac ma velmi dobre vlastnostz abi sa stal tak hodnocenim na 85 percent a podla coho sa davaju posty u tichto mladikov
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”