Azor wrote:
Pánové: Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše Já ji vzal, beztak se už na nás Sjarel do konce roku vyprdne s nějakou bohatou reklamou P.S. Ty 2 zbylé dny bude střízlivět
Dnes už víme, že se zase vyplatilo čekat
+ € 123.840,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost Chicago Fire (2 dní)
i já jsem konečně jednou vydržela a vyplatilo se
+ € 108.000,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost Chicago Fire (2 dní)
Azor wrote:
Pánové: Lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše Já ji vzal, beztak se už na nás Sjarel do konce roku vyprdne s nějakou bohatou reklamou P.S. Ty 2 zbylé dny bude střízlivět
+ € 123.840,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost Chicago Fire (2 dní)
i já jsem konečně jednou vydržela a vyplatilo se
+ € 108.000,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost Chicago Fire (2 dní)
Azor wrote:
Vyplatilo se dvojnásob
+ € 211.560,00 Příjem z reklamních tabulí na stadiónu: společnost Chicago Fire (3 dní)
tomkycz wrote:fakt, ta přišla hned večer ? já mám dnes Chicago Fire € 96.000,00 4 dní a váhám
Kdo se mrknul na účet po večerní simulaci ve 22 hodin, tak zajásal
P.S. Tu čtyřdenní bych bral být tebou, pokud nemá Sjarel nějak opožděné vánoce a nechystá se nadělovat celý týden, tak asi bude delší dobu pauza od solidních nabídek