Napsal jsem to na Open bugs, tak mě zajímá, jak bude Sjarel reagovatps2512 wrote:párkrát už jo.... a i to, že jsem hrál 2. kolo před 1.Netris1 wrote:Stalo se někdy někomu, že hrál dva zápasy jednoho turnaje v jeden den?

Moderator: Czech Moderators
Napsal jsem to na Open bugs, tak mě zajímá, jak bude Sjarel reagovatps2512 wrote:párkrát už jo.... a i to, že jsem hrál 2. kolo před 1.Netris1 wrote:Stalo se někdy někomu, že hrál dva zápasy jednoho turnaje v jeden den?
Už jsem viděl i 3 zápasy z jednoho turnaje ve stejný den, kolega AmosZamba by mohl vyprávět.ps2512 wrote:párkrát už jo.... a i to, že jsem hrál 2. kolo před 1.Netris1 wrote:Stalo se někdy někomu, že hrál dva zápasy jednoho turnaje v jeden den?
a Pupajdík....u něho v turnaji to tuším je co se čeká na finále 17 dnímantel wrote:Už jsem viděl i 3 zápasy z jednoho turnaje ve stejný den, kolega AmosZamba by mohl vyprávět.ps2512 wrote:párkrát už jo.... a i to, že jsem hrál 2. kolo před 1.Netris1 wrote:Stalo se někdy někomu, že hrál dva zápasy jednoho turnaje v jeden den?
Co to tu melete paneAtaner wrote:No to se může stát jen Áčkařům..
Myslíš Petra Pana který létá z 2.kola do prvního..ps2512 wrote:Co to tu melete paneAtaner wrote:No to se může stát jen Áčkařům..
Ne......Petra S.Ataner wrote:Myslíš Petra Pana který létá z 2.kola do prvního..ps2512 wrote:Co to tu melete paneAtaner wrote:No to se může stát jen Áčkařům..
neexistujewerule wrote:existuje nejaky program alebo nieco podobne na urcenie moralky a fyzicky hracov po zapase?
Jak ubývá fyzička najdeš ve FAQ (u nevytrénovaných to může být víc).werule wrote:existuje nejaky program alebo nieco podobne na urcenie moralky a fyzicky hracov po zapase?
výkon obrany + výkon zálohy+výkon útoku= celkový výkon týmuwerule wrote:ako sa vypocita celkovy vykon tymu![]()
Tuším, že se nic nestane ať už ve prospěch nebo neprospěchPaToM wrote:Keď bude ligový zápas kontumovaný v môj prospech, klesne hráčom fyzička, iným klesne morálka a hráči dostanú zaplatené alebo sa ten zápas vlastne vôbec neodohrá?