Priznám sa, že som o zápise rozpočtu doteraz ani nevedel.

Tipoval som to tak na 2,5 - 3,5 M €. Takže fakt, že som pri príchode na SP našiel v pokladnici ani nie 2 M € ma trošku prekvapil.
Moderator: Czech Moderators
já měl € 1.412.072,00 a psala se 13 sezóna...Ty vole, to je tak dávno...Sokol Cejc wrote:€ 1.497.872,00
Ale stihl jsem jenom konec. Hned v následující mě jeden starší, zkušenější manažer /který je tu mimochodem doteď) vysvětlil, že aby mi pomohl do začátku, prodá mi svoje třicetileté RM s výkonem 70 za 3.000.000 éček, že má zkušenost 100 a je ideální jako kapitán. No a když jsem mu psal, že tolik peněz nemám, byl na mě tak hodný že mi vysvětlil že si můžu vzít půjčku a abych se nevydal úplně ze všech peněz tak ode mě milostivě koupil asi mega RM, které mělo agresi 8 a při 100% zkušenostech hrál okolo 72....
Psala se 14 sezona, vše bylo v plenkách, jó to byly časy...
Tobě ještě teče mlíko po braděmalantajari wrote:já měl € 1.412.072,00 a psala se 13 sezóna...Ty vole, to je tak dávno...Sokol Cejc wrote:€ 1.497.872,00
Ale stihl jsem jenom konec. Hned v následující mě jeden starší, zkušenější manažer /který je tu mimochodem doteď) vysvětlil, že aby mi pomohl do začátku, prodá mi svoje třicetileté RM s výkonem 70 za 3.000.000 éček, že má zkušenost 100 a je ideální jako kapitán. No a když jsem mu psal, že tolik peněz nemám, byl na mě tak hodný že mi vysvětlil že si můžu vzít půjčku a abych se nevydal úplně ze všech peněz tak ode mě milostivě koupil asi mega RM, které mělo agresi 8 a při 100% zkušenostech hrál okolo 72....
Psala se 14 sezona, vše bylo v plenkách, jó to byly časy...![]()
tak že ho prodám za 8,5 M jsem fakt nečekal. ESPÉ se zbláznil...tomkycz wrote:a pak že se nedá vydělat na SWéčku...