Dnešní protiakce mne docela pobavila...

Moderator: Czech Moderators
Takze zatial som zistil, ze jedno silne osvetlenie nestaci (dalsie tri su stredne silne), dal som teda instalovat dalsie silne.PaToM wrote:Nuž, tak nedávno som rozšíril kapacitu štadióna a ako sa ukázalo, tak pri 70'000 sedadlách (predtým som mal 50'000) už divákom nie je jednoduchá diódová výsledková tabuľa dosť dobrá, preto bude treba zainvestovať do HiTech videosteny. Otázne teraz je, či bude stačiť jedna... Vyskúšam. Každopádne, z rozpočtu nám odbudne celý milión, ak nie dva,
Podobne je to so stredne silným osvetlením, tam je ale tá suma zanedbateľná.
snad několik týdnu ne-li měsícu zakládá ty debilní turnaje,nechápu že ho to furt ještě bavípalo wrote:Český manažer janejo dlouhodobě zakládá turnaje podobných názvů které se nikdy neuskuteční.
Dnešní protiakce mne docela pobavila...![]()
Čože toto? Šerifovia to už balia? Vedia niečo o čom my nie? Naša loď už naberá vodu? Ale veď dobrí kapitáni by mali zostať na potápajúcej sa lodi až do konca.Hippopotamus wrote:Team RiverPlate
Latest login Sun 22 Jun 2014 (17:41 CET)
Team FC Letenská šlechta
Latest login Wed 9 Jul 2014 (00:33 CET)
![]()
Ja verím, že nielen Pupčo, ale aj Razva ešte nekončí (stále teoreticky môže mať spustený ten mód dovolenky, čo ti predlžuje možnú neaktivitu z 3 týždňov až na 7, keď máš SPFA...na 5, keď nemáš).PaToM wrote: Čože toto? Šerifovia to už balia? Vedia niečo o čom my nie? Naša loď už naberá vodu? Ale veď dobrí kapitáni by mali zostať na potápajúcej sa lodi až do konca.
Verím, že v prípade pupču je to len letná dovolenka...
Ide na 3 mesiace preč a nemal nikoho na zástup.oliwapol wrote:FC Tokaj Mala Trna
?
Proč ten výprodej? ví někdo?
Tohle se mi stalo už 2x, že jsem se dohodl s jedním manažerem na částce, ale tu jsem musel zvýšit kvůli zájmu. Jednou i takhle, já i ten manažer jsme současně mohli být na SP až půl hodiny po simulaci a přes tu půlhodinu se částka vyšplaha těsně nad dohodnutou částku. Sice tohle není obvyklé, ale ani nic vyjímečnéhoHippopotamus wrote:Tak som práve zažil jednu z najrýchlejších aukcií na SP.
Na CFku Anthony Zarabi mal manažér Rinia (tím S.A.T - víťaz áčka v sezónach 25 až 27) nahodených 30M. S predávajúcim manažérom som sa dohodol, že mi ho predá po simulácii o 22:00 za 36M. 22:08 skončila simulácia a dalo sa prihlásiť.
22:08 37M S.A.T
22:08 40M Noldor
22:09 42,5M S.A.T
22:09 45M Noldor
22:10 47,5M S.A.T
22:10 51M Noldor
22:11 Odklepnuté: 28 Jul 2014 - Finrod Felagund - 59 - Player Anthony Zarabi was bought for € 51.000.000,00 from RedWhite .
Moja kasa utrpela vážne zranenie a ešte chvíľku by sa z neho mala liečiť, ale vzhľadom na premnoženie top hráčov na trhu to nevidím s jej liečením moc dobre
Ale ono je tiež rozdiel, či sa cena vyšplhá z 5 na 8M, pričom dohoda bola na 7,5M a či sa vyšplhá z 30 na 51M behom 2 minút a dohoda bola na 36MAzor wrote: Tohle se mi stalo už 2x, že jsem se dohodl s jedním manažerem na částce, ale tu jsem musel zvýšit kvůli zájmu. Jednou i takhle, já i ten manažer jsme současně mohli být na SP až půl hodiny po simulaci a přes tu půlhodinu se částka vyšplaha těsně nad dohodnutou částku. Sice tohle není obvyklé, ale ani nic vyjímečného![]()
No ano, to je rozdíl, ale zato jediný, ostatní je úplně stejnéHippopotamus wrote:Ale ono je tiež rozdiel, či sa cena vyšplhá z 5 na 8M, pričom dohoda bola na 7,5M a či sa vyšplhá z 30 na 51M behom 2 minút a dohoda bola na 36MAzor wrote: Tohle se mi stalo už 2x, že jsem se dohodl s jedním manažerem na částce, ale tu jsem musel zvýšit kvůli zájmu. Jednou i takhle, já i ten manažer jsme současně mohli být na SP až půl hodiny po simulaci a přes tu půlhodinu se částka vyšplaha těsně nad dohodnutou částku. Sice tohle není obvyklé, ale ani nic vyjímečného![]()
![]()
Ono to asi až tak obvyklé nebude, keďže za 51M sa predá tak 5 hráčov za sezónu, a pár sezón dozadu také transfery prakticky neboli, začala s tým možno Damned...