zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by palo »

Český manažer janejo dlouhodobě zakládá turnaje podobných názvů které se nikdy neuskuteční.
Dnešní protiakce mne docela pobavila... :wink:

Image
Image
PaToM

Post by PaToM »

PaToM wrote:Nuž, tak nedávno som rozšíril kapacitu štadióna a ako sa ukázalo, tak pri 70'000 sedadlách (predtým som mal 50'000) už divákom nie je jednoduchá diódová výsledková tabuľa dosť dobrá, preto bude treba zainvestovať do HiTech videosteny. Otázne teraz je, či bude stačiť jedna... Vyskúšam. Každopádne, z rozpočtu nám odbudne celý milión, ak nie dva, :?
Podobne je to so stredne silným osvetlením, tam je ale tá suma zanedbateľná.
Takze zatial som zistil, ze jedno silne osvetlenie nestaci (dalsie tri su stredne silne), dal som teda instalovat dalsie silne.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
oliwapol

Post by oliwapol »

palo wrote:Český manažer janejo dlouhodobě zakládá turnaje podobných názvů které se nikdy neuskuteční.
Dnešní protiakce mne docela pobavila... :wink:

Image
snad několik týdnu ne-li měsícu zakládá ty debilní turnaje,nechápu že ho to furt ještě baví :roll:
ACS Pardubice
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Team RiverPlate
Latest login Sun 22 Jun 2014 (17:41 CET)

Team FC Letenská šlechta
Latest login Wed 9 Jul 2014 (00:33 CET)

:shock: :(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaToM

Post by PaToM »

Hippopotamus wrote:Team RiverPlate
Latest login Sun 22 Jun 2014 (17:41 CET)

Team FC Letenská šlechta
Latest login Wed 9 Jul 2014 (00:33 CET)

:shock: :(
Čože toto? Šerifovia to už balia? Vedia niečo o čom my nie? Naša loď už naberá vodu? Ale veď dobrí kapitáni by mali zostať na potápajúcej sa lodi až do konca.
Verím, že v prípade pupču je to len letná dovolenka...
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

PaToM wrote: Čože toto? Šerifovia to už balia? Vedia niečo o čom my nie? Naša loď už naberá vodu? Ale veď dobrí kapitáni by mali zostať na potápajúcej sa lodi až do konca.
Verím, že v prípade pupču je to len letná dovolenka...
Ja verím, že nielen Pupčo, ale aj Razva ešte nekončí (stále teoreticky môže mať spustený ten mód dovolenky, čo ti predlžuje možnú neaktivitu z 3 týždňov až na 7, keď máš SPFA...na 5, keď nemáš).
...new beginning...

palo

Post by palo »

Hippo si trochu postěžoval na FB a když jsem to měl otevřené náhodou jsem klikl na "zobrazit překlad":

Zase to tu zomiera! Ako to, že tu nikto záživným spôsobom nekomentuje svoje ligové či pohárové výsledky, nenadáva tu na random, neháda sa tu???

Zde opět zemře! Jak to že nikdo záživným Dělej jak zde ligy, je-li Cup výsledky zde náhodně, zde neháda nenadáva???

Tak si kua říkám - jak mi to asi překládá z angličtiny??? :roll:

No a odpověď Hippovi? - dyť už to nikdo nedělá ani na fóru,natož na FB... :cry:
Dnes jsem přišel z rachoty a na čs.fóru celkem 0 nových příspěvků... :|
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

jo kde jsou ty časy kdy jsem přišel po pár dnech na fórum a měl jsem problém to všechno zpětně pročíst. Raději pár spamerů, než tohle...
oliwapol

Post by oliwapol »

FC Tokaj Mala Trna
?
Proč ten výprodej? ví někdo?
ACS Pardubice
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oliwapol wrote:FC Tokaj Mala Trna
?
Proč ten výprodej? ví někdo?
Ide na 3 mesiace preč a nemal nikoho na zástup.
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Tak som práve zažil jednu z najrýchlejších aukcií na SP.

Na CFku Anthony Zarabi mal manažér Rinia (tím S.A.T - víťaz áčka v sezónach 25 až 27) nahodených 30M. S predávajúcim manažérom som sa dohodol, že mi ho predá po simulácii o 22:00 za 36M. 22:08 skončila simulácia a dalo sa prihlásiť.

22:08 37M S.A.T
22:08 40M Noldor
22:09 42,5M S.A.T
22:09 45M Noldor
22:10 47,5M S.A.T
22:10 51M Noldor
22:11 Odklepnuté: 28 Jul 2014 - Finrod Felagund - 59 - Player Anthony Zarabi was bought for € 51.000.000,00 from RedWhite .

Moja kasa utrpela vážne zranenie a ešte chvíľku by sa z neho mala liečiť, ale vzhľadom na premnoženie top hráčov na trhu to nevidím s jej liečením moc dobre :roll:
...new beginning...

tomkycz

Post by tomkycz »

když vidím ty ceny hráčů tak už mě ani nebaví škudlit... Po létě začnu stavět nějakej lůzr tým, stejně už není na co čekat... :evil:
Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:Tak som práve zažil jednu z najrýchlejších aukcií na SP.

Na CFku Anthony Zarabi mal manažér Rinia (tím S.A.T - víťaz áčka v sezónach 25 až 27) nahodených 30M. S predávajúcim manažérom som sa dohodol, že mi ho predá po simulácii o 22:00 za 36M. 22:08 skončila simulácia a dalo sa prihlásiť.

22:08 37M S.A.T
22:08 40M Noldor
22:09 42,5M S.A.T
22:09 45M Noldor
22:10 47,5M S.A.T
22:10 51M Noldor
22:11 Odklepnuté: 28 Jul 2014 - Finrod Felagund - 59 - Player Anthony Zarabi was bought for € 51.000.000,00 from RedWhite .

Moja kasa utrpela vážne zranenie a ešte chvíľku by sa z neho mala liečiť, ale vzhľadom na premnoženie top hráčov na trhu to nevidím s jej liečením moc dobre :roll:
Tohle se mi stalo už 2x, že jsem se dohodl s jedním manažerem na částce, ale tu jsem musel zvýšit kvůli zájmu. Jednou i takhle, já i ten manažer jsme současně mohli být na SP až půl hodiny po simulaci a přes tu půlhodinu se částka vyšplaha těsně nad dohodnutou částku. Sice tohle není obvyklé, ale ani nic vyjímečného :wink:

Jinak, na tomhle obrázku si můžete ověřit, zda rozpoznáte jednotlivé barvy :mrgreen:

Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote: Tohle se mi stalo už 2x, že jsem se dohodl s jedním manažerem na částce, ale tu jsem musel zvýšit kvůli zájmu. Jednou i takhle, já i ten manažer jsme současně mohli být na SP až půl hodiny po simulaci a přes tu půlhodinu se částka vyšplaha těsně nad dohodnutou částku. Sice tohle není obvyklé, ale ani nic vyjímečného :wink:
Ale ono je tiež rozdiel, či sa cena vyšplhá z 5 na 8M, pričom dohoda bola na 7,5M a či sa vyšplhá z 30 na 51M behom 2 minút a dohoda bola na 36M :wink:
Ono to asi až tak obvyklé nebude, keďže za 51M sa predá tak 5 hráčov za sezónu, a pár sezón dozadu také transfery prakticky neboli, začala s tým možno Damned...
...new beginning...

Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
Azor wrote: Tohle se mi stalo už 2x, že jsem se dohodl s jedním manažerem na částce, ale tu jsem musel zvýšit kvůli zájmu. Jednou i takhle, já i ten manažer jsme současně mohli být na SP až půl hodiny po simulaci a přes tu půlhodinu se částka vyšplaha těsně nad dohodnutou částku. Sice tohle není obvyklé, ale ani nic vyjímečného :wink:
Ale ono je tiež rozdiel, či sa cena vyšplhá z 5 na 8M, pričom dohoda bola na 7,5M a či sa vyšplhá z 30 na 51M behom 2 minút a dohoda bola na 36M :wink:
Ono to asi až tak obvyklé nebude, keďže za 51M sa predá tak 5 hráčov za sezónu, a pár sezón dozadu také transfery prakticky neboli, začala s tým možno Damned...
No ano, to je rozdíl, ale zato jediný, ostatní je úplně stejné :wink: A co se týče těch transferů za 50M, tak to ber tak, že se SP vyrovnává reálnému fotbalu :mrgreen: Tam je TOP 10 transferů v rozmezí 94M - 60M a během měsíce byl na SP nejdražší přestup za 53M, takže SP má ještě co dohánět :lol: I když, ty jsi na topicu o banech psal, že se tu prodávají hráči i za 90M.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”