foppa 13 wrote:Dík... Tak ono to vyjde skoro na stejno. U ligy se hráč hodně unaví (občas ne) a dát hráči 12 přáteláků za 3 dny - velká pravděpodobnost zranění
Dawer24 wrote:Ahoj, mohli by jste mi napsat po kolika dnech chodí junioři s určitých center mladeže?
Je to vždy přesně po několika dnech a nebo jen přibližně?
A kde najdu ten program na odhad ceny hráče?
Děkuju
To, ako často chodia hráči z centra záleží na tom, na akej je úrovni. Pri základnom centre je to +-60 dní, pri profesionálnom +-30 dní a pri hypermodernom +-20 dní. Nie je to presné, ale je to +- 2 dni. Konkrétne pri hypermodernom je to vždy od 17 do 21 dní, to mám overené, v inom intervale mi mladík neprišiel (ani nemal prísť).
PaToM wrote:To, ako často chodia hráči z centra záleží na tom, na akej je úrovni. Pri základnom centre je to +-60 dní, pri profesionálnom +-40 dní a pri hypermodernom +-20 dní. Nie je to presné, ale je to +- 2 dni. Konkrétne pri hypermodernom je to vždy od 17 do 21 dní, to mám overené, v inom intervale mi mladík neprišiel (ani nemal prísť).
Len upresním, že pri profesionálnom je to +- 30 dní a čo je najdôležitejšie, že z času na čas nepríde žiadny
A k tej stránke s cenou hráča - neber to ako dogmu, ale ako približný odhad, keď nemáš o cene ani potuchy
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
politika333 wrote:a ty golmany s výkopy mám smíchat s hráči exekutory ? Takže střelba (u hráčů do pole) a výkopy (u brankářů) a všechny seřadit podle nejvyšší hodnoty?
PaToM wrote:To, ako často chodia hráči z centra záleží na tom, na akej je úrovni. Pri základnom centre je to +-60 dní...
Len upresním, že pri profesionálnom je to +- 30 dní a čo je najdôležitejšie, že z času na čas nepríde žiadny
A k tej stránke s cenou hráča - neber to ako dogmu, ale ako približný odhad, keď nemáš o cene ani potuchy
Děkuju panové... a těch 60 dní platí i u uplně prvního dorostence? Dívám se, že někdy přijde třeba i za 40 dni. Takže první je nahodnej?
Jinak o ceně mám potuchy Už jsem SP jednou hrál a dostal jsem se až do C1 (Lampard 8 - Blue team)
Spíš jsem byl zvědavej A centrum jsem si potřeboval připomenout
PaToM wrote:To, ako často chodia hráči z centra záleží na tom, na akej je úrovni. Pri základnom centre je to +-60 dní...
Děkuju panové... a těch 60 dní platí i u uplně prvního dorostence? Dívám se, že někdy přijde třeba i za 40 dni. Takže první je nahodnej?
Jinak o ceně mám potuchy Už jsem SP jednou hrál a dostal jsem se až do C1 (Lampard 8 - Blue team)
Spíš jsem byl zvědavej A centrum jsem si potřeboval připomenout
Já nevím jak je to když nemáš centrum, ale asi by ti neměl dojít žádný, takže první by ti měl dojít až po +-60 dnech po dostavení centra...
puzzle wrote:
Já nevím jak je to když nemáš centrum, ale asi by ti neměl dojít žádný, takže první by ti měl dojít až po +-60 dnech po dostavení centra...
tak to neni
muze ti dojit dorostenec treba druhej den po dostaveni centra a pak za tech 60dni
postaveni centra nerovna se prichod dorosta (jakoze zacatek toho intervalu)
puzzle wrote:
tak to neni
muze ti dojit dorostenec treba druhej den po dostaveni centra a pak za tech 60dni
postaveni centra nerovna se prichod dorosta (jakoze zacatek toho intervalu)
takže pokud nemám centrum tak mě klidně může dojít hráč?