zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Hippopotamus »

Raduuza wrote:A to jde kupovat takhle předraženě??

Nějak tomu nerozumím, já dostanu pokutu 2M za to, že jsem koupila hráče místo za 7M za 5M nebo kolik to přesně bylo a tohle je v pořádku?
Ty si dostala pokutu, pretože si kúpila hráča za 5M, ktorý by sa v pohode predal za 17M ;-) A ešte si ju dostala aj preto, že na teba bolo hlásenie. A tie 2M bola len taká symbolika.
Ten hráč je jeden z najlepších v tejto hre (ak nie najlepší vôbec) a pre niekoho tú cenu proste môže mať (hlavne pri dnešných cenách hráčov).
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
palo

Post by palo »

Nějak tomu nerozumím, já dostanu pokutu 2M za to, že jsem koupila hráče místo za 7M za 5M nebo kolik to přesně bylo a tohle je v pořádku?
To fakt ? :mrgreen:
To Ti napálil Hippo,ne ? :mrgreen: :mrgreen:

edit: Tak vidím že už je tu vysvětlení.Ale přijde mi to divné,to když budu mít na hráče nabídku a nebude se přihazovat tak mám někomu vnucovat prachy ? :roll:
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

palo wrote:

To fakt ? :mrgreen:
To Ti napálil Hippo,ne ? :mrgreen: :mrgreen:

edit: Tak vidím že už je tu vysvětlení.Ale přijde mi to divné,to když budu mít na hráče nabídku a nebude se přihazovat tak mám někomu vnucovat prachy ? :roll:
jj určitě jsem byla první "zářez", co si Hippo s Remedym udělali ve své nové kariéře :mrgreen:
Image
palo

Post by palo »

Raduuza wrote:
jj určitě jsem byla první "zářez", co si Hippo s Remedym udělali ve své nové kariéře :mrgreen:
někdo to holt odskákat musel... :mrgreen:
Image
Azor

Post by Azor »

Já mám nadějné CB, pokud bude mít i střelbu a sílu (a také energii) nad 90%, tak bych ho taky mohl prodat za velice pěknou sumu eur :)
Svetoslav Kostal
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Azor wrote:Já mám nadějné CB, pokud bude mít i střelbu a sílu (a také energii) nad 90%, tak bych ho taky mohl prodat za velice pěknou sumu eur :)
Svetoslav Kostal
takový hráč z vlastního centra mládeže je sen každého manažera, upřímně závidím... :D stále čekám, že se tak kvalitní hráč jednou objeví i u mne, když už jsem jich sám několik prodal hluboko pod cenou... :roll: :roll:
FC Žďár nad Sázavou - D.25
oliwapol

Post by oliwapol »

Za tohodle bejčka jsem dal tenkrát 20M, za mladíka s vytrénovanými hlavními vlastnostmi:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

nevypadá to zle :mrgreen: ,až na tu skrytou

Jinak za tu miliardu investovanou rumunem by se dal poskládat další Noldor,a ne to co tvoří (uvidíme za par sezon jak dopadne)
ACS Pardubice
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote:Já mám nadějné CB, pokud bude mít i střelbu a sílu (a také energii) nad 90%, tak bych ho taky mohl prodat za velice pěknou sumu eur :)
Svetoslav Kostal
Vieš čo je na tebe blbé, Azor? Že ty aj keď dáš normálny príspevok a k veci, tak proste človeka naserieš :mrgreen:
Inak, prajem ti, nech dotrénuje, ako začal, to bude luxusný hráčik :P
oliwapol wrote:Za tohodle bejčka jsem dal tenkrát 20M, za mladíka s vytrénovanými hlavními vlastnostmi:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
To teda kukám, že tak agresívne CMko s tak nízkou skrytou (hoc aj vysokými hlavnými) si dal 20M. Ale zdá sa, že risk sa oplatil :)
...new beginning...

sexy kote

Post by sexy kote »

To jsou ty nákupy z farem pod cenou :mrgreen:
Ataner

Post by Ataner »

malantajari wrote: Jo jo Mirdo, kdo nemá prachy, hraje na SP křoví....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A já o tom něco vím....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak jako sorry ale jak nahrabal tyhle prachy neřeším tak jako poslední dobou více věcí ale tak alespoň si zahraju ..chodit se jen přihlašovat a šetřit na co ...ať hraju o titul v kterékoliv lize má svůj náboj jen je předem jasné že hvězdu tohoto formátu prostě nekoupím .. 8)
JPD - B.3
Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:
Svetoslav Kostal

Vieš čo je na tebe blbé, Azor? Že ty aj keď dáš normálny príspevok a k veci, tak proste človeka naserieš :mrgreen:
Inak, prajem ti, nech dotrénuje, ako začal, to bude luxusný hráčik :P
Tak to by nebylo ono, kdyby se tu všichni měli rádi a nikdo by nikoho nenasral :mrgreen:
A díky za přání a pokud se z něho opravdu stane luxusní hráč, měl bys o něj zájem? :wink:

P.S. Teď jsem odehrál velice zajímavý zápas s mašinou. Na výkony jsem prohrál 136-147, ale díky chycené penaltě v základní hrací době se kopaly další penalty. Nejprve padli 2 góly, pak 4x po sobě excelovali gólmani, pak dal můj hráč gól a můj gólman chytil, jenže pak další můj hráč nedal a naopak hráč mašiny dal a v série náhlé smrti jsem prohrál. Celkově se kopalo 18 penalt (+1 přímo v zápase) při skóre 4-5 pro mašinu.
Škoda no, ale tak i ty penalty jsou pro mě takový malý úspěch :)
roofer
Team President

Post by roofer »

Azor kupuju,kolik za nej chces?
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

roofer wrote:Azor kupuju,kolik za nej chces?
No moment, ja som mu dal ponuku prvý ;-)
...new beginning...

roofer
Team President

Post by roofer »

at ctu jak ctu nic nevidim :lol: ,ale stejne se to takhle neda delat,at ho soupne na trh a tam se o nej porvem 8)
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

roofer wrote:at ctu jak ctu nic nevidim :lol: ,ale stejne se to takhle neda delat,at ho soupne na trh a tam se o nej porvem 8)
A koupí ho F.C. Magic Constanta za 70M nebo i víc :mrgreen:
ACS Pardubice
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”