Ještě asi počkám až dotrénuje sílu a střelbu a pak ho dám na trh abyste o něj můžete svést bitvuroofer wrote:at ctu jak ctu nic nevidim,ale stejne se to takhle neda delat,at ho soupne na trh a tam se o nej porvem

Moderator: Czech Moderators
Ještě asi počkám až dotrénuje sílu a střelbu a pak ho dám na trh abyste o něj můžete svést bitvuroofer wrote:at ctu jak ctu nic nevidim,ale stejne se to takhle neda delat,at ho soupne na trh a tam se o nej porvem
To si děláš prdelroofer wrote:zajomavost pro me je,ze jsem teprve dneska zjistil,ze tym NOLDOR patri Hippovi
tak nemůže znát kde kohomantel wrote:To si děláš prdelroofer wrote:zajomavost pro me je,ze jsem teprve dneska zjistil,ze tym NOLDOR patri Hippovi
nedelam,opravdu jsem to zjistil dneska,kdyz jsme s Hippem psali:-),samorejme jsem videl NOLDOR,asi me ta svedska vlajka zmatla,tak jsem po tom nepatral ci to je a na foru moc nechodimmantel wrote:To si děláš prdelroofer wrote:zajomavost pro me je,ze jsem teprve dneska zjistil,ze tym NOLDOR patri Hippovi
Mna len tak zaujíma - čo je zač ten F.C. Magic Constanta? Máte o tom niekto prehľad? Ja som tu na SP relatívne krátko (od konca 51. sezóny), ale nikdy som tento team neregistroval - resp nie medzi top teamami v posledných sezónach. A minulý týždeň som si náhodou všimol, aké nákupy teraz robí.. Nehrabal som sa v jeho histórii, ale zaujímalo by ma, že ako dlho ten budget zhromažďoval (resp či sa mu zadarili nejakí odchovanci)..oliwapol wrote:A koupí ho F.C. Magic Constanta za 70M nebo i vícroofer wrote:at ctu jak ctu nic nevidim,ale stejne se to takhle neda delat,at ho soupne na trh a tam se o nej porvem
Anebo ho brzy otočí do týmu F.C. Magic Constanta za 80M+Hippopotamus wrote:12 Apr 2015 Meangreen 63 Player Richie Valente was bought for € 72.500.000,00 from SLBROKER.
100M za toho pravého útočníka, ktorý je jeden z najlepších hráčov v hre (možno aj najlepší vôbec) ako-tak chápem. Ale 72,5M za hráča (hoc CM), čo bude hrať 74,1, to ide totálne mimo mňaJedine že by Meangreen vedel o tom hráčovi viac ako my ostatní.
tak to si asi nečetl topic o podvodnícícholiwapol wrote:Anebo ho brzy otočí do týmu F.C. Magic Constanta za 80M+
ahaaa už na to koukámtomkycz wrote:tak to si asi nečetl topic o podvodnícícholiwapol wrote:Anebo ho brzy otočí do týmu F.C. Magic Constanta za 80M+