Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

jonY.h
Team President

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by jonY.h »

Nepatří to do Vaší konverzace, ale jde Vám normálně SP? Já mam stále obrazovku - dočasně bez přístupu, probíhají simulace :evil:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
PaToM
Member of the Soccer Project Association

Post by PaToM »

jonY.h wrote:Nepatří to do Vaší konverzace, ale jde Vám normálně SP? Já mam stále obrazovku - dočasně bez přístupu, probíhají simulace :evil:
Debata už tu: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 9#p1415619 :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

ok :wink: díky a omluva :)
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
Pippo_cz
Assistant Manager

Post by Pippo_cz »

Jak funguje to dorucovani vysledku pomoci sms? kolik to stoji a v kolik hodin chodi vysledky, dik :wink:
Zubr Prerov (D.21)
Budu rad kdyz mrknete na nas nejnovejsi projekt http://www.slevajakbrno.cz/?aff=1
dann11
Team President

Post by dann11 »

po 1 sa chcem spýtať
ako sa davaju na zapas rozhodcovia asi automaticky co
po 2
a pocasie je asi podobne co
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

dann11 wrote:po 1 sa chcem spýtať
po 2
Je to náhoda. Rozhodcu aspoň vieš dopredu (hneď, ako sa zápasu určí termín) a môžeš podľa toho nastaviť agresivitu, ale počasie je čistá náhoda, preto je lepšie cenu lístkov nastavovať podľa priemeru...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
dann11
Team President

Post by dann11 »

Hippopotamus wrote:
dann11 wrote:po 1 sa chcem spýtať
po 2
Je to náhoda. Rozhodcu aspoň vieš dopredu (hneď, ako sa zápasu určí termín) a môžeš podľa toho nastaviť agresivitu, ale počasie je čistá náhoda, preto je lepšie cenu lístkov nastavovať podľa priemeru...
dikes uz si mi dost pomohol ale stale nieco sa najde take male blbosy
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Zdravím všechny na Fóru!
Potřeboval bych poradit jak nejlépe provést trénink nových mladíků v mém mužstvu, aby dosáhli co nejlepšího hodnocení.
Jsem manažerem mužstva "1. FC Borat" a hraji v divizi "D.24".
Centrum mládeže mám už několik sezón hypermoderní a šéfa trenéra mládeže mám vždy na 100%.
Trénuji na maximum, tzn. 5 x denně automaticky.
V minulosti se mi podařilo vychovat pár skvělých hráčů s konečným hodnocením nad 90 %, ale posledních, asi deset mladíků, se mi vůbec nepovedlo vychovat. Měli v konečném hodnocení v průměru tak 82%.
V čem to může být, jak jsem již výše popsal a měl bych něco změnit?
Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

8)
puzzle

Post by puzzle »

Zabral68 wrote:Zdravím všechny na Fóru!
Potřeboval bych poradit jak nejlépe provést trénink nových mladíků v mém mužstvu, aby dosáhli co nejlepšího hodnocení.
Jsem manažerem mužstva "1. FC Borat" a hraji v divizi "D.24".
Centrum mládeže mám už několik sezón hypermoderní a šéfa trenéra mládeže mám vždy na 100%.
Trénuji na maximum, tzn. 5 x denně automaticky.
V minulosti se mi podařilo vychovat pár skvělých hráčů s konečným hodnocením nad 90 %, ale posledních, asi deset mladíků, se mi vůbec nepovedlo vychovat. Měli v konečném hodnocení v průměru tak 82%.
V čem to může být, jak jsem již výše popsal a měl bych něco změnit?
Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

8)
To jaký nakonec ten hráč bude ovlivní pouze random (náhoda, šance), trenér potom může ovlivnit rychlost tréninku hráče, (100% trenér je na maximum rychlejc už to nepujde), ono pokud si vytrénoval hráče nad 90%, tak si vytrénoval špičkové hráče, kteří pokud měli nízkou agr, tak byly tak byli určitě tahouny některého A- čkového týmu, ale to si nemůžeš vzít jako standart, a říct si to super, vychoval jsem takové hráče, bude je vychovávat pořát..., Ono výkon hráče nezáleží ani tak na hodnocení, ale na výkonu hráče, takže klidně hráč s hodnocením 80% bude hrát lepší výkon než hráč s hodnocením 82%, na to se musí dávat pozor. Já jako dobrého hráče za kterého jsem rád, když se mi povede někdo takový vytrénovat je 66-67 výkon (s malýma zkušenostma, jelikož zkušenosti ještě budou růst takže se hráč ještě bude zlepšovat), a agresivitou do 15%... :wink: Doufám že je to srozumitelně..
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
PaToM

Post by PaToM »

A je lepšie nastavovať tréning manuálne ako automaticky. Nie že by sa zmenila kvalita alebo rýchlosť tréningu, ale môžeš si tak zvoliť, čo chceš trénovať. A myslím, že keď to máš automaticky, tak sa tréning niektorej vlastnosti občas neprepne na ďalšiu, ale to som si neni istý.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Zabral68 wrote:...V minulosti se mi podařilo vychovat pár skvělých hráčů s konečným hodnocením nad 90 %...
Tak to si si vyčerpal šťastie už na celú dobu hrania SP :mrgreen:
Celkovo hrám túto hru 13-14 sezón a len jeden jediný mi natrénoval poriadne (a to som mal hotový sviatok, keď som ho predal za 16M :lol: ).
Ver mi, že keby bol nejaký spôsob na to, ako si vytrénovať hráča na výkony 70+, tak priemerný tím éčka by hrával výkony 140+ 8) Musíš byť vždy šťastný už len z toho, že ti nejaký hráč príde, potom sa treba tešiť, ak je to náhodou niečo potenciálne lepšie (centrálny post, nízka agresivita, vysoká skrytá) a to výborné natrénovanie je už len čerešnička na torte, s ktorou sa musíš uspokojiť, aj keby mala byť prvá a posledná zároveň :-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
dann11
Team President

Post by dann11 »

Hippopotamus wrote:
Zabral68 wrote:...V minulosti se mi podařilo vychovat pár skvělých hráčů s konečným hodnocením nad 90 %...
Tak to si si vyčerpal šťastie už na celú dobu hrania SP :mrgreen:
Celkovo hrám túto hru 13-14 sezón a len jeden jediný mi natrénoval poriadne (a to som mal hotový sviatok, keď som ho predal za 16M :lol: ).
Ver mi, že keby bol nejaký spôsob na to, ako si vytrénovať hráča na výkony 70+, tak priemerný tím éčka by hrával výkony 140+ 8) Musíš byť vždy šťastný už len z toho, že ti nejaký hráč príde, potom sa treba tešiť, ak je to náhodou niečo potenciálne lepšie (centrálny post, nízka agresivita, vysoká skrytá) a to výborné natrénovanie je už len čerešnička na torte, s ktorou sa musíš uspokojiť, aj keby mala byť prvá a posledná zároveň :-)
jj ja som rad ked pride nejaky novy ale ked dojde sw tak ma to vie nastvat
Big El

Post by Big El »

PaToM wrote:A je lepšie nastavovať tréning manuálne ako automaticky. Nie že by sa zmenila kvalita alebo rýchlosť tréningu, ale môžeš si tak zvoliť, čo chceš trénovať. A myslím, že keď to máš automaticky, tak sa tréning niektorej vlastnosti občas neprepne na ďalšiu, ale to som si neni istý.

Nu, rychlost tréninku, může být teoreticky vzato při manuálním nastavení rychlejší. A to přinejmenším tím, že si člověk nechá energii, jako poslední trénovanou vlastnost, protože ta padá nejrychleji.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Díky moc všem za vysvětlení s trénováním.

Jinak všem pěkné svátky.

S pozdravem Zabral68

:roll:
Woko

Post by Woko »

Už si nepamatuju, jestli je to pravda, kdyžtak mi potvrďte nebo vyvraťte moji tezi...

Když nabídnu hráči novou smlouvu, která bude lepší než předchozí, zvedne mu to morálku na 100?
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”