Pokial bude SP existovat, neviem si predstavit, preco by nemalo byt za co utracattomkycz wrote:Aby bylo za co utrácet

Moderator: Czech Moderators
Pokial bude SP existovat, neviem si predstavit, preco by nemalo byt za co utracattomkycz wrote:Aby bylo za co utrácet
Výhodou je, že keď je trh prázdny, tak je trh prázdny pre každého, nielen pre toho, čo si tu sťažuje na fóretomkycz wrote:stavím tým od té doby, co jsem šel z géčka do háčka a nebylo jednoduché sehnat potřebné hráče. Pokud by chtěl někdo postavit tým za pár sezón, tak by asi neuspěl... ani teď nejsem spokojen s tím, co se mi podařilo pořídit, trh projíždím pravidelně, aby mi něco neuteklo. Z počátku jsem bral jak nadějné juniory, tak už hotové hráče... jestli vyděláš 300 m za sezónu, tak nebudeš tolik omezen ochotou platit přemrštěné částky. Já se teda fakt cukal dávat za hráče s agr. +-75 % 50 mega, ale co mi zbývalo
Ja mám tiež už dlhšie také super obdobie. Z posledných 13x mi 7x neprišiel nik, 3x to bolo RF, 1x SW, LF a GK (posledné tri pokusy boli RF, nik, nik).Tigerinho wrote:Z poslednich tri mladiku dva neprisli a ten co prisel byl SW...To uz se mi douho nestalo...
Ten hráč nemá energiu natrénovanú, ak ju dá na 100, môže ešte zahrať so 100exp výkon 73-74, čo už nie je najmenej, hoci uznávam, že tá cena je aj tak trochu prestrelená, ale manažér tímu Soimul, čo má aktuálne najvyššiu ponuku, už toho v poslednej dobe "prestrelil" trošku viac.roofer wrote:ani to snad neni zajimavost ,ale nevedel jsem kam to dat
muze mi nekdo vysvetlit,jak na hrace 80% hodnoceni nekdo nabizi takovy prachy? bud je to podvodnik nebo ten SP je uz uplne v pr...?
dik
link here http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... pagefrom=0
Kto ma to tu ohovára?Milko wrote:Ale nejaký mizerný Hippo
Tak to je slušné, ale čo tých 5M vstupného?oliwapol wrote:To ujde:![]()
Ahoj,
z důvodu Vašeho dobrého výsledku na mnou pořádaném turnaji 'cech repablik',
obdržíte odměnu € 9.000.000,00