Ne, reagoval jsem na tebe i na Resiho. Navíc od čeho bychom měli forum, kdyby tam nešel hodit přímo odkaz na daného hráče? Nebo pro ty méně chápající - ten odkaz slouží hlavně pro to, aby na hráče šlo upozornit mimo SP - tady by stačilo napsat: podívej se do mýho týmu na hráče toho a toho.dawron wrote: Mnou výše uvedený fakt, že pří umístění hráče na TL ti SP sám oznamuje, že můžeš ostatním hráče nabízet pomocí html odkazu, přehlížíš záměrně?
Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Last edited by bono25 on Thu Jan 21, 2010 8:58 pm, edited 1 time in total.
hoď screen a já můžu zrušit jeho nabídku a dát mu ban.Big El wrote:Ahoj bono, mám problém. Prodávám CM, chci ho prodat samozřejmě co nejlíp. A dneska mi současně se zprávou o nové nabídce přišla zpráva od manažera Trotl.cz
"hoj, budu končit, přecházím na PPM, takže ti na hráče budu přihazovat dokud ho nekoupím!!)"
má odpověď:
"Zdar,
tohle nedělej. Nepřijde mi to úplně fér a ten přestup by byl až moc podezřelej. Jestli ho nepotřebuješ, tak fakt nepřihazuj. Tohle není můj styl. Díky"
A následná jeho odpověď:
"nebudu ho přeplácet, neboj, jen budu přihazovat dokud někdo přihodí, normální klasická přihazovačka:)"
Znovu jsem mu odpověděl. Zatím má nejvyšší nabídku - 7M (což je určitě ještě tržní cena), ale rád bych ho "odfiltroval", aby cena za toho hráče byla skutečná a já neměl problém s vrchnostíŠlo by mu dát třeba hned báň? Když stejně končí...
edit: Doložil bych screeny, ale neumím je dělat![]()
![]()
díky za upozornění
-
- Member of the Soccer Project Association
ja myslim ze Big el chtel jen vedet do kolika to muze sponovatbono25 wrote:
hoď screen a já můžu zrušit jeho nabídku a dát mu ban.
díky za upozornění

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
Bono můžu se zeptat kolik max. můžu dostat za tohoto hráče, abych nedostal BAN
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=23311041
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

-
Switzerland_Team
od Bartys_JBC » ned led 31, 2010 5:07 pm 0 Odpovědi 4 Zobrazení Poslední příspěvek od Bartys_JBC
ned led 31, 2010 5:07 pm
Manazer: Kuba_ Team:Tuvalu
od pechy91 » ned led 31, 2010 5:01 pm
kdo ví jestli to není jeden člověk...oba dva trochu nastejno prodávají hráče v topiku pro jejich prodej (u obou první příspěvek) a oba stejně špatně označili prodej
od Bartys_JBC » ned led 31, 2010 5:07 pm 0 Odpovědi 4 Zobrazení Poslední příspěvek od Bartys_JBC
ned led 31, 2010 5:07 pm
Manazer: Kuba_ Team:Tuvalu
od pechy91 » ned led 31, 2010 5:01 pm
kdo ví jestli to není jeden člověk...oba dva trochu nastejno prodávají hráče v topiku pro jejich prodej (u obou první příspěvek) a oba stejně špatně označili prodej
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
mě se včera podařilo obdržet od neznámého háčkaře nabídku na tohoto playera http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=13525221
dal na něj kolem 2,5M, takže jsem se poprvé nahlásil jako podvodníka a sherif razvanica mi dnes napsal, že mi děkuje za ohlášení, že nabídka byla odstraněna a manažer zabanován
kuwa dvě a půl mega v řiti a hráče nikdo nechce, to se divím 
dal na něj kolem 2,5M, takže jsem se poprvé nahlásil jako podvodníka a sherif razvanica mi dnes napsal, že mi děkuje za ohlášení, že nabídka byla odstraněna a manažer zabanován

nj to jsou ti H-čkaři já když se dívám na ty jejich strategie obchodu kupují hráče ve věku 31 let.tomkycz wrote:mě se včera podařilo obdržet od neznámého háčkaře nabídku na tohoto playera http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=13525221
dal na něj kolem 2,5M, takže jsem se poprvé nahlásil jako podvodníka a sherif razvanica mi dnes napsal, že mi děkuje za ohlášení, že nabídka byla odstraněna a manažer zabanovánkuwa dvě a půl mega v řiti a hráče nikdo nechce, to se divím
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
skladacko premyslej trochu prosim nemusis nza kazdou cenu cmarat ty sracky do kazdyho topicupuzzle wrote:nj to jsou ti H-čkaři já když se dívám na ty jejich strategie obchodu kupují hráče ve věku 31 let.tomkycz wrote:mě se včera podařilo obdržet od neznámého háčkaře nabídku na tohoto playera http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=13525221
dal na něj kolem 2,5M, takže jsem se poprvé nahlásil jako podvodníka a sherif razvanica mi dnes napsal, že mi děkuje za ohlášení, že nabídka byla odstraněna a manažer zabanovánkuwa dvě a půl mega v řiti a hráče nikdo nechce, to se divím
tenle topic se jmenuje Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.) ne co kupujou Hckari DIKY

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
takovej pěknej hráč a žádný zájemtomkycz wrote:mě se včera podařilo obdržet od neznámého háčkaře nabídku na tohoto playera http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=13525221

je to individuální - podle skrytý dovednosti. Ale obecně tak nějak mega stroppuzzle wrote:Bono můžu se zeptat kolik max. můžu dostat za tohoto hráče, abych nedostal BAN
-
zato strejda dardar se toho neboji to GKbono25 wrote:takovej pěknej hráč a žádný zájemtomkycz wrote:mě se včera podařilo obdržet od neznámého háčkaře nabídku na tohoto playera http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=13525221

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
Ok díky, Takže u nevytrénovaných hráčů se to bere podle skryté?bono25 wrote:je to individuální - podle skrytý dovednosti. Ale obecně tak nějak mega stroppuzzle wrote:Bono můžu se zeptat kolik max. můžu dostat za tohoto hráče, abych nedostal BAN
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)

-
což o to ta cena by byla ok pokud by hráče kupoval někdo řekněme z A,B, pokud bych měl na postu GK problém tak bych ty prachy klidně dal, ale s ohledem na kupujícího by se měla nabídka smáznout...jancarik wrote:zato strejda dardar se toho neboji to GKbono25 wrote: takovej pěknej hráč a žádný zájem4.4mega
Je pravda, že už jsem tady narazil na několik příspěvků od puzzleho, které byly zcela OT, nicméně jeho poznámka, na kterou jsi reagoval, byla bych řekl celkem k věci.jancarik wrote: skladacko premyslej trochu prosim nemusis nza kazdou cenu cmarat ty sracky do kazdyho topicu
tenle topic se jmenuje Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.) ne co kupujou Hckari DIKY
Tak jako tak není nutné se tady vulgárně vylévat vůči 14-letému klukovi.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
nj to jsou ti H-čkaři já když se dívám na ty jejich strategie obchodu kupují hráče ve věku 31 let.tom17 wrote:Je pravda, že už jsem tady narazil na několik příspěvků od puzzleho, které byly zcela OT, nicméně jeho poznámka, na kterou jsi reagoval, byla bych řekl celkem k věci.jancarik wrote: skladacko premyslej trochu prosim nemusis nza kazdou cenu cmarat ty sracky do kazdyho topicu
Tak jako tak není nutné se tady vulgárně vylévat vůči 14-letému klukovi.
trosku nechapu co je na tomhle k veci

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ