Zkus prodat tým, to je můj tip pro tebe..Big El wrote:Já chci banán.

Moderator: Czech Moderators
Zkus prodat tým, to je můj tip pro tebe..Big El wrote:Já chci banán.
Díky za tip.FC NBG wrote:Zkus prodat tým, to je můj tip pro tebe..Big El wrote:Já chci banán.![]()
PaTomoviBig El wrote:Díky za tip.FC NBG wrote:Zkus prodat tým, to je můj tip pro tebe..Big El wrote:Já chci banán.![]()
Prodám svůj tým.
Zn. Za banán (takovou cenu snad má)
El, obávam sa, že ty budeš musieť ešte niekomu zaplatiť, aby si zobral tvoj team....Big El wrote:Díky za tip.FC NBG wrote:Zkus prodat tým, to je můj tip pro tebe..Big El wrote:Já chci banán.![]()
Prodám svůj tým.
Zn. Za banán (takovou cenu snad má)
Velká gratulaceDajo wrote:29.kolo
FC Trabant : Tipsport 4 : 3 ( 1:2 ) 138:135 rozh.95%
V 29.kole sme doma privítali Tipsport a tajne sme dúfali , že sa nám na domácom štadióne naplní náš sen o postupe do vysnívaného A-čka.Zápas sme začali ako z partesu a už v 3.min. sme viedli 1:0,ale potom prišla studená sprcha v podobe 2 gólov do našej siete a za tohoto stavu sa skončil aj prvý polčas.
Museli sme niečo vymyslieť,vedeli sme ,že máme prevahu v agresívnom správaní našich hráčov a to sme museli využiť. Krátko po polčase sa nám podarilo stav zápasu otočiť v náš prospech a dvoma gólmi sme sa dostali do vedenia,ale hneď na to sme znovu inkasovali a bolo 3:3.
![]()
Takýto stav vydržal až do 91.min. a keď už všetci mysleli na konečný hvizd tak to prišlo.Dostali sme sa do šestnástky súpera a v malom vápne predviedol krásnu otočku náš útočník a teraz už aj hrdina zápasu Brazílčan Bruno Gomes Ribeiro a popod padajúceho gólmana strelil zlatý gól,ktorý pre nás znamená vytúžený postup medzi elitu SP.
![]()
Po konečnom hvizde nastala neuveriteľná radosť v hľadisku a samozrejme aj na ihrisku medzi hráčmi. Ja ako majiteľ tohto tímu samozrejme tiež lietam v oblakoch a užívam si oslavy.![]()
Áno sme tam !!!
Postupujeme do A divízie.
Ďakujem. No....to ja sa až tak asi neteším ,ale bude to pre nás česť.Papa Bouba Diop wrote:
Velká gratulaceuž se těšíme na vzájemné zápasy
Ďakujem. To nevadí,ale ja som videl ,že sa rútiš do tej istej divízie kde som ja a tak som sa zľakol a išiel som radšej vyššie.mantel wrote:I já gratuluji k postupu, nějak jsem přes sezonu nezaregistroval, že míříš až takhle vysoko.
Dobrá práce. Gratuluju.Dajo wrote: Áno sme tam !!!
Postupujeme do A divízie.
Že u nás není rybník s kaprama...ps2512 wrote:obrovska gratulace i od nas.....vitej v klubu.....co na to El a Palem?
dobra vymluvapalo wrote:Že u nás není rybník s kaprama...ps2512 wrote:obrovska gratulace i od nas.....vitej v klubu.....co na to El a Palem?
Že půjdu do Éčka, do eFka, možná do Géčka a pak do Áčkapalo wrote:Že u nás není rybník s kaprama...ps2512 wrote:obrovska gratulace i od nas.....vitej v klubu.....co na to El a Palem?