Takže záchrana..super..u nás jsme na tom stejně taky se to dnes posralo..Bobr wrote:Tvaruzkynatvrdo 1 - 2 Royal FC (134:135)
Dnes jsme to sice o chlup projeli, ale přesto se definitivně stvrdil náš nesestup.

Moderator: Czech Moderators
Takže záchrana..super..u nás jsme na tom stejně taky se to dnes posralo..Bobr wrote:Tvaruzkynatvrdo 1 - 2 Royal FC (134:135)
Dnes jsme to sice o chlup projeli, ale přesto se definitivně stvrdil náš nesestup.
ráno jsem to musel počítat dvakrát, než jsem uvěřil, že ti tvoji lazaři překonali 140; pěkný; mám tři CM na prodej, jedno obzvláště vypečené, kdybys měl zájemAtaner wrote:Tak čelo nám utíká ale pereme se o každý metr trávníku..![]()
JPD 2:1 Pipiolo (141:137)
Zítra nás čeká druhý,tři centři mimo hru tam body asi opět ztratíme takže se pomalu smiřujeme s postavením v tabulce..
Tak to jsi posral né..Bobr wrote: ráno jsem to musel počítat dvakrát, než jsem uvěřil, že ti tvoji lazaři překonali 140; pěkný; mám tři CM na prodej, jedno obzvláště vypečené, kdybys měl zájem
No nic moc a příští sezóna bude ještě horší..ps2512 wrote:tak jak to tu vypadá?
jestli se nezachráníš v D, tak jsi horší manažer jak játomkycz wrote:zase bez bodu jdeme do déčka. Cíl máme nesnadný - záchranu !!!
Gratulace k postupu..ať se daří..Hippopotamus wrote:Tak sa tu s vami lúčim. Za 29 výhier a jednu podrazácku remízu som zinkasoval 88 bodov, krásne skóre +69 a celkom pohodlné 1. miesto v tabuľke. Najlepšieho strelca som znova nemal, hold, moji hráči fungujú ako tím, v jednotlivcoch sila nie je
tak to už jsem odhalil když si mě poslal do béčkaps2512 wrote:jestli se nezachráníš v D, tak jsi horší manažer jak já
Tak jsme oba ty zápasy prohráli a tou dobou (25.kolo) byli 11. Naštěstí jsme pak vyhráli nad SP týmem a remizovali s prvním a v předposledním kole jsme vyhráli na předposledním, jelikož remízoví králové také často prohrávali, tak jsme si mohli dovolit lechce vypustit poslední zápas. Nicméně nad kvalitní soupeřem jsme vyhráli naposledy v 21.kole a tak můžeme být tuze rádi, že jsme se zachrániliAzor wrote:arsportas - Baníček 2:1 (137-136)
Agr.:100-100 Roz.:25
Tak tento zápas rozhodla VDP, nicméně ta prostě K SP neodmyslitelně patří, stejně jako třeba PéeSko k lamě![]()
No, nicméně nám dost hoří za kopytama, jsme 9., o 2 body za 10. týmem a o 4 body za 11.týmem. Ti si to zítra rozdají mezi sebou, já pak na Bazalkově přivítám momentálně toho sestupujícího. No, takže pokud zítra prohrajeme, tak si budem říkat Aj ta krajta! a pokud i pozítří prohrajem, tak to už bude: Aj, ta kur*a!. Nicméně zítra hrajeme u 6. týmu, na něj ztrácíme 3 body a na 4.tým jen 4 body, takže pokud zítra i pozítří vyhrajem tak si budeme říkat: Muhahehe![]()
Ale beztak to zase bude nějaká ta zlatá střední cesta