Mirdo vydrž v Éčku tuhle sezonu, já jsem hned zpátky....Ataner wrote:Tak jsme zpátky a uvidíme co nám nová sezóna přinese za překvapení ..

Moderator: Czech Moderators
Mirdo vydrž v Éčku tuhle sezonu, já jsem hned zpátky....Ataner wrote:Tak jsme zpátky a uvidíme co nám nová sezóna přinese za překvapení ..
Vypadá to že se zdržím buď bez obav ..nálada na bodu mrazu a zbytek je stále v řešení ..malantajari wrote:Mirdo vydrž v Éčku tuhle sezonu, já jsem hned zpátky....Ataner wrote:Tak jsme zpátky a uvidíme co nám nová sezóna přinese za překvapení ..![]()
![]()
Já bych teda chtěl Déčko udržet, ale nevím ...Mančaft stárne, prachy nikde, už třetí sezónu hraji se dvěma SW na postu pro CB...No uvidíme po této sezóně...Ataner wrote:Vypadá to že se zdržím buď bez obav ..nálada na bodu mrazu a zbytek je stále v řešení ..malantajari wrote:Mirdo vydrž v Éčku tuhle sezonu, já jsem hned zpátky....Ataner wrote:Tak jsme zpátky a uvidíme co nám nová sezóna přinese za překvapení ..![]()
![]()
ty ještě hraješ jo?Ataner wrote:Tak ani dnes to hráči kteří se vesměs výhradně pohybují na transfer listu nezvládli..snad i proto a částečně z důvou team spiritu bylo rozhodnuto že sezónu odehrajeme v klidu v rámci turnajů počkáme jak bude klub vypadat na konci sezóny a přítí zkusíme zabojovat o titul ..![]()
JPD 2 - 3 zenga tym
tak tak Míro, jdu stejnou cestou, v poháru konečná, takže už jen ty turnaje, potom sestup...Ataner wrote:Tak ani dnes to hráči kteří se vesměs výhradně pohybují na transfer listu nezvládli..snad i proto a částečně z důvou team spiritu bylo rozhodnuto že sezónu odehrajeme v klidu v rámci turnajů počkáme jak bude klub vypadat na konci sezóny a přítí zkusíme zabojovat o titul ..![]()
JPD 2 - 3 zenga tym
Tak hrajem..ještě někde se objevíme ..ps2512 wrote:ty ještě hraješ jo?Ataner wrote:Tak ani dnes to hráči kteří se vesměs výhradně pohybují na transfer listu nezvládli..snad i proto a částečně z důvou team spiritu bylo rozhodnuto že sezónu odehrajeme v klidu v rámci turnajů počkáme jak bude klub vypadat na konci sezóny a přítí zkusíme zabojovat o titul ..![]()
JPD 2 - 3 zenga tym
Rozdíl nastal při pohledu na výsledky ... proto nemusíme o titulu přemýšlet ani do sezóny nadcházející že ..ve čtvrtek jsme komplet v řiti páč nám chybí komplet záloha ..malantajari wrote:tak tak Míro, jdu stejnou cestou, v poháru konečná, takže už jen ty turnaje, potom sestup...Ataner wrote:Tak ani dnes to hráči kteří se vesměs výhradně pohybují na transfer listu nezvládli..snad i proto a částečně z důvou team spiritu bylo rozhodnuto že sezónu odehrajeme v klidu v rámci turnajů počkáme jak bude klub vypadat na konci sezóny a přítí zkusíme zabojovat o titul ..![]()
JPD 2 - 3 zenga tym
Tak jsem myslel že to dostanu asi zadarmo ..bum remíza a jsme čtvrtí ..hezky nám to začíná ..Ataner wrote:Tak se daří vše co má,jdeme na třetí nepostupovou příčku nálada je zpátky a zbývá poslední přestup. Uvidíme ve čtvrtek by neměl být problém vyhrát a během pauzy snad dorazí ještě nějaká posila..
Já jsem tedy spokojený:Ataner wrote:Tak to nám to hezky začíná..![]()
![]()
C.S Maldaeni 1 - 1 JPD (121:130)
Ataner tady měsíc trpěl samomluvou. No nic, jedna etapa mu skončila a začíná se počítat nová. Leda by ho někdo vysvobodil dřív jak za měsíc.malantajari wrote:Já jsem tedy spokojený:Ataner wrote:Tak to nám to hezky začíná..![]()
![]()
FC Žďár nad Sázavou 3 - 0 DRABY FC ( 133:100 )
Ať v tom není sám, tak si s ním budu chvíli povídat, než sestoupím o soutěž nížemantel wrote:Ataner tady měsíc trpěl samomluvou. No nic, jedna etapa mu skončila a začíná se počítat nová. Leda by ho někdo vysvobodil dřív jak za měsíc.malantajari wrote:Já jsem tedy spokojený:Ataner wrote:Tak to nám to hezky začíná..![]()
![]()
FC Žďár nad Sázavou 3 - 0 DRABY FC ( 133:100 )